Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Zavarovanje hiše Ključavnice Električna ključavnica 12V/0,6A FAB1211MB

Električna ključavnica 12V/0,6A FAB1211MB

Številka za naročilo C0024
1x
oglejte si oceno
5
1
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
29. maj 2024 Pri vas
79,90
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

39,00
Na zalogi
27,11 € s kodo: ENERGIJA15
31,90
Na zalogi
11,81 € s kodo: ENERGIJA15
13,90
Ni na zalogi
29,00
Na zalogi
Opis

Opis izdelka

Ključavnica za vrata FAB za upravljanje vrat s funkcijo mehaničnega odblokiranja. Ključavnico je možno s preklopom zatiča trajno izklopiti in omogočiti prost vstop.

Več o izdelku

Elektronska ključavnica z mehansko funkcijo odklepanja  

Vam je všeč zamisel o ključavnici, ki jo lahko upravljate na daljavo in vam tako prihranite čas in pot, ko na primer na vašem domu pozvoni obiskovalec? Potem razmislite o nakupu elektronske vratne ključavnice BEFO 1211, ki nadomešča funkcijo klasične vratne kljuke. Za elektronsko ključavnico vrat, znano tudi kot električno odpiralo ali električno odpiranje vrat, so značilni eleganten videz in številne prednosti. Kaj so? Poglejmo si ga podrobneje.  

Elektronski nadzor dostopa

Elektronska vratna ključavnica BEFO 1211 z dimenzijami 25 × 28 × 250 mm opravlja funkcijo daljinskega nadzora sidra/zapirala vratnega mehanizma in nadomesti funkcijo klasične vratne kljuke, torej ne deluje kot nadomestek za klasično ključavnico. Z drugimi besedami, gre za zamenjavo standardne luknje v okvirju vrat, v katero se vstavi vratno sidro.  

Zvočni signal vas bo opozoril na odprtje vrat

V primeru napajanja z izmeničnim tokom za krmiljenje električne ključavnice vrat bo ob vnosu impulza z gumbom ali mobilno napravo odpiranje električne ključavnice vrat spremljal zvočni signal v obliki značilnega brenčanja, ki bo trajal ves čas odpiranja ključavnice. Če med piskom nihče ne odpre vrat, je treba gumb večkrat pritisniti. Ko je električna ključavnica vrat v položaju ODKLOPLJENO, se po preteku intervala samodejno vrne v položaj BLOKIRANO. 

Nadzor na daljavo prek domačega telefona/ brezžičnega omrežja ali videotelefona

Električno ključavnico BEFO 1211 lahko s pritiskom na gumb daljinsko upravljate prek domovskega telefona/ brezžičnega omrežja ali videotelefona. Je preprost, praktičen in priročen.

Deaktiviranje ključavnice in trajno odklepanje vrat  

Če želite vrata trajno odkleniti, preprosto premaknite mehansko ročico v položaj odklenjeno/zaprto. Na ta način lahko deaktivirate ključavnico - trajno odklenete vrata in jih pustite odklenjena za poljubno dolgo časa. Ta možnost je zelo priljubljena, na primer pri lastnikih trgovin, ki želijo imeti vrata med delovnim časom stalno odklenjena, med odmorom pa jih znova zakleniti. Ključavnica v zaklenjenem položaju spet deluje standardno.  

 Namestitev vratne ključavnice 

V prvem koraku namestitve je treba zagotoviti prostor za namestitev elektronskega telesa ključavnice. Postavite ga v vnaprej pripravljen prostor v okvirju vrat in ustrezno pritrdite ključavnico.  

Parametri

Parametri

Blagovna znamka BeFo Profi
Splošna številka za naročilo C0024
Šifra artikla 2804000013
EAN 4042203778382
tip z mehanskim preklapljanjem, pozicija ODPRTO - trajni prehod
napajanje 12 V AC/DC (ni priloženo)
izdelek ključavnica
dimenzije 25 × 28 × 250 mm
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka (100%)
1 ocena

  • 100%
    David
    Naročeno 24. jul. 2023
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Temperaturno območje je od -15 °C do +50 °C.

Izhod se rešuje običajno, vzamete ročaj, če je iz notranjosti krogle, ga lahko rešite z gumbom za izhod. Naprava ne deluje kot ključavnica, temveč le kot odpiralnik, ki nadomesti ročaj.

Električna ključavnica/odpirač je le ustreznik v vratnem okvirju, ki se nahaja v okvirjih in ne neposredno v vratih. Gre za odpirač in ne dobesedno za ključavnico, saj ta odpirač le nadomešča funkcijo standardne vratne kljuke. Tipičen primer so vhodna vrata, pri katerih je na zunanji strani vrat namesto standardne kljuke nameščena vratna krogla, ta odpirač pa omogoča, da notranji monitor ali bralnik čipov RFID pošlje impulz tej električni ključavnici/odpiraču in omogoči prehod.
Izdelek N3111 lahko uporabljate z vrednostmi napetosti 12V in 1A. Priključek je treba odrezati in priključiti v skladu s shemo.
C0024- Pritisnite ustrezen gumb, da za 1-2 sekundi aktivirate tipičen zvok brenčanja in omogočite obiskovalcu, da odpre vrata ali vhodna vrata. Če jim v tem časovnem intervalu ne uspe, morate sprožiti nov impulz.Vgrajen je tudi zatič, ki ga je mogoče enostavno izvleči in za poljubno dolgo časa deaktivirati (trajno odkleniti) ključavnico. V tem času je dostop do vašega zemljišča/stanovanja neomejen. / C0025- je s svojo funkcijo navornega zatiča značilen za druge modele. Z njim se ključavnica odklene, ko pritisnete ustrezen gumb na domačem telefonu ali videotelefonu, in tako ostane do trenutka, ko oseba prestopi vrata. Ko se zapre, ga BEFO 1221 ponovno zaklene, zato je zaželeno orodje zlasti tam, kjer enota kamere ni tik ob vratih.

Tako je mogoče z vsemi našimi ključavnicami, vendar lahko dolžino impulza na videotelefonu H3010 nastavite le med 2 in 10 sekundami. 

Za pravilno delovanje je treba uporabiti 12V električni odpirač z nizko močjo:  npr. izdelek C0024 ali C0025.

Če je čas preklopa prekratek, bi bilo koristno v napeljavo za upravljanje ključavnice vključiti zakasnitveni rele. 

Da, to je mogoče. Vendar potrebujete še en napajalnik, ki napravi dobavlja izmenični tok.
Napajanje poteka z napajalnikom (12 V AC/DC), ki ni priložen. Če je priključen na izmenični tok, bo ob pulziranju zavibriral / če je priključen na enosmerni tok, se bo oglasil. POZOR: pri videofonu H2014 je drugače, saj ne potrebuje 12-voltnega napajanja, ključavnica se napaja iz monitorja.
Priporočamo samo nizkonapetostne ključavnice z napetostjo 12 V.

Napotke najdete v priloženem dokumentu.

Za vse trenutno ponujene videotelefone (vključno s telefonoma H1085 in H1086) je mogoče priporočiti ključavnico vrat. Vsi ponujeni videotelefoni imajo funkcijo nadzora zaklepanja vrat. Omeniti velja tudi napajalnik 12 V, ki ni priložen. POZOR: pri videofonu H2014 je drugače, saj ne potrebuje 12-voltnega napajanja, ključavnica se napaja iz monitorja.
To bi moralo biti izvedljivo. V tem primeru napetost ni pomembna. Gre le za začetni impulz, ki se pošlje v ključavnico, nato pa sledi klik.
Smer odpiranja ni pomembna. Ključavnica vrat v bistvu le upravlja mehanizem. Električna ključavnica/odpirač je le ustreznik v vratnem okvirju, ki se nahaja v okvirjih in ne neposredno v vratih. Gre za odpirač in ne dobesedno za ključavnico, saj ta odpirač le nadomešča funkcijo standardne vratne kljuke. Tipičen primer so vhodna vrata, pri katerih je na zunanji strani vrat namesto standardne kljuke nameščena vratna krogla, ta odpirač pa omogoča, da notranji monitor ali bralnik čipov RFID pošlje impulz tej električni ključavnici/odpiraču in omogoči prehod.
Vrata ni mogoče nastaviti tako, da bi se zaklenila za določen čas, saj ne gre za klasično ključavnico (zaporo), temveč le za zamenjavo vratne kljuke in zunanje - vhodne strani vrat.