Domov Zavarovanje hiše Ključavnice Električna ključavnica 12V/0,6A FAB1221

Električna ključavnica 12V/0,6A FAB1221

Številka za naročilo C0025
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
4. okt. 2023 Pri vas
79,90
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

39,00
Na zalogi
13,90
Na zalogi
31,90
Na zalogi
29,00
Na zalogi
Opis

Opis izdelka

Ključavnica za vrata FAB za upravljanje vrat s funkcijo momentnega zatiča. Ključavnica po kratkem impulzu sprosti vhod za en vstop. Po vstopu se spet zablokira.

Več o izdelku

Elektronska vratna ključavnica s funkcijo navornega zatiča

Ne želite stati pred vrati in čakati, ali je obiskovalec uspešno vstopil? To rešite z elektronsko ključavnico za vrata BEFO 1211, ki odklene, ko pritisnete ustrezen gumb na napravi, in se ne spremeni, dokler oseba ne stopi skozi vrata. Tako lahko ključavnico udobno upravljate na daljavo in premor med čakanjem zapolnite z drugimi dejavnostmi. Poleg trenutnega zatiča ima ključavnica vrat tudi druge prednosti, ki jih najdete v nadaljevanju. 

Električni nadzor dostopa

Ta 25 × 28 × 250 mm velika električna kljuka za odpiranje vrat popolnoma nadomešča funkcijo običajne kljuke in stavbam zagotavlja najvišjo raven varnosti. Zaradi daljinskega upravljanja mehanizma za zaklepanje vrat/sidro ne deluje kot nadomestek za običajno ključavnico, temveč kot standardna luknja v okvirju vrat, v katero se prilega sidro. 

Zvočni signal vas bo opozoril na odprtje vrat

V primeru napajanja z izmeničnim tokom za krmiljenje električne ključavnice vrat bo ob vnosu impulza z gumbom ali mobilno napravo odpiranje električne ključavnice vrat spremljal zvočni signal v obliki značilnega brenčanja, ki bo trajal ves čas odpiranja ključavnice. Če med piskom nihče ne odpre vrat, je treba gumb večkrat pritisniti. Ko je električna ključavnica vrat v položaju ODKLOPLJENO, se po preteku intervala samodejno vrne v položaj BLOKIRANO. 

Nadzor na daljavo prek domačega telefona/ brezžičnega omrežja ali videotelefona

Nadzor električne vratne ključavnice BEFO 1211 ne bi mogel biti preprostejši. S praktičnim vodenjem prek telefona/ brezžičnega omrežja ali videotelefona lahko s pritiskom na gumb na daljavo sprostite mehansko sidro ključavnice. Uživajte v udobju, ki vam ga ponuja ta izdelek. 

Vgradnja vratne ključavnice 

V prvem koraku namestitve je treba zagotoviti prostor za namestitev ohišja elektronske ključavnice. Postavite ga v vnaprej pripravljen prostor v okvirju vrat in ustrezno pritrdite ključavnico.  

Parametri

Parametri

Blagovna znamka BeFo Profi
Splošna številka za naročilo C0025
Šifra artikla 2804000014
EAN 4042203778306
tip z momentnim zatičem, po el. impulzu pozicija ODPRTO, po prehodu skozi vrata pozicija ZAPRTO
napajanje 12 V AC/DC (ni priloženo)
izdelek ključavnica
dimenzije 25 × 28 × 250 mm
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Izhod se rešuje običajno, vzamete ročaj, če je iz notranjosti krogle, ga lahko rešite z gumbom za izhod. Naprava ne deluje kot ključavnica, temveč le kot odpiralnik, ki nadomesti ročaj.