Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu

EMOS ALPHAQ powerbank 10000 mAh črni

Številka za naročilo B0524B
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Vendar imejte polnjenje

Napajalna banka EMOS AlphaQ 10 odpravlja stres zaradi izpraznjenega telefona, ko ste daleč od doma. Prihaja že napolnjen, zato lahko izkoristite njegovo velikodušno zmogljivost 10.000 mAh in 2 izhoda USB za hkratno napajanje dveh naprav. Poleg tega ga nenehno varuje 6 pametnih varnostnih funkcij, ki ne dovolijo, da bi bil ogrožen sam ali vaša elektronika. Kljub temu ne gre za velikanski zunanji polnilnik, saj se njegova tanka oblika popolnoma prilega mobilnemu telefonu. Poleg tega vas zaradi svoje elegantne zasnove ne bo spravil v zadrego niti na poslovnem sestanku. In kar je najboljše, priložena sta 2 kabla USB (mikro USB in USB-C), s katerima lahko poleg napajanja prenašate tudi podatke.

Za polnjenje vseh elektronskih prijateljev 

Dandanes ima vsak od nas več naprav, ki jih je treba polniti. Če vaš mobilni telefon, tablični računalnik, smrtna ura, brezžične slušalke, bralnik knjig ali zvočnik Bluetooth izpadejo, ko jih najbolj potrebujete, se splača imeti s seboj banko energije. Takoj zagotovi potrebno energijo - iz nahrbtnika, sponke in zadnjega žepa kavbojk.

Vrednotenje revije Computer

Napajalna banka EMOS AlphaQ 10 je na neodvisnih testih napajalnih bank revije Computer prejela nagrado "Good Buy" z odlično skupno oceno 8,2. Ob nakupu te powerbanke ste lahko prepričani, da boste za zanesljivo zmogljivost in hitrost polnjenja plačali manj kot konkurenca. 

Izjemno hitro polnjenje 

Želite napolniti svojo napravo ali powerbank v nekaj deset minutah? Zaradi najnovejših čipov to za napajalnike EMOS AlphaQ ni težava.Maksimalna hitrost polnjenja je 18 W za vhode in izhode USB-A in USB-C. Poleg tega je v celoti združljiv s tehnologijama Qualcomm Quick-charge 3.0 in USB-PD 2.0 (Power Delivery). 

Obdeluje starejšo in novejšo elektroniko 

Powerbank ima standardni vmesnik USB-A in najnovejši USB-C za polnjenje in praznjenje. Za priložena kabla (s priključkoma micro USB in USB-C) lahko najnovejši mobilni telefon in katero koli starejšo napravo brez težav polnite od koder koli. Ti kabli so opremljeni tudi s podporo za prenos podatkov, zato jih lahko uporabljate tudi pri prenašanju fotografij iz telefona ali fotoaparata v računalnik. 

Majhen in tanek 

Čeprav ima veliko uporabne moči, njegove dimenzije (138 × 16 × 68 mm) verjetno ne bodo daleč presegale velikosti vašega mobilnega telefona. Zato ga imejte vedno in povsod s seboj. Nikoli ne veste, kdaj vas bo izvlekel iz zagate.

Za polnjenje sebe in mobilnega telefona hkrati 

Smart funkcije niso več domena samo mobilnih telefonov. Ne sme manjkati niti visokokakovostnih prenosnih napajalnikov. Zahvaljujoč funkciji passsthrough lahko polnite powerbank in dve povezani napravi hkrati - iz ene vtičnice in brez menjave (kar boste cenili predvsem ponoči). 

Avtomatski začetek in konec polnjenja 

Ne potrebujete pritiskati na noben gumb. Samo priključite powerbank v električno omrežje ali ga povežite z vašo elektroniko in razumel bo, kaj naj naredi. 

Nabíjení pod kontrolou 

S minimalističnimi lučkami LED lahko vedno enostavno vidite, kaj se dogaja z vašo banko energije, ali se res polni ali koliko energije ji še ostaja. 

Maksimalna vzdržljivost in varnost 

Vse napajalne banke EMOS Alpha so opremljene z sodobnimi zaščitnimi funkcijami. Ti zagotavljajo nemoteno in varno delovanje vaše elektronike in samih napajalnikov. Tako vam ni treba več skrbeti zaradi prevelikega praznjenja, prekomernega polnjenja ali preobremenitve. 

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo B0524B
Šifra artikla 1613052400
EAN 8592920083314
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos