Domov PowerBank, polnilci in napajalniki Prenosne baterije PowerBank EMOS ALPHAQ2 20 powerbank, 20 000 mAh, 22,5 W, črni

EMOS ALPHAQ2 20 powerbank, 20 000 mAh, 22,5 W, črni

Številka za naročilo B0528B
5x
oglejte si oceno
5
5
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
29. feb. 2024 Pri vas
28,90
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Učinkovito polnite vse svoje naprave

S powerbank EMOS AlphaQ2 20 vam ni treba več skrbeti, da bo vašemu telefonu zmanjkalo energije, ko nimate dostopa do električne vtičnice. V roke boste prejeli že napolnjen, tako da lahko takoj izkoristite njegovo veliko zmogljivost 20.000 mAh in 3 izhode USB, tako da lahko polnite dve napravi hkrati. Powerbank je zaščiten tudi s 6 pametnimi varnostnimi funkcijami, ki bodo vašo elektroniko zanesljivo zaščitile, s svojo elegantno obliko pa vas ne bo spravil v zadrego na poslovnem sestanku. In kar je najboljše, priložen je hitri kabel USB-C. 

Pomaga v vsaki situaciji 

Smeroma vsi imamo več naprav, ki jih je treba polniti. Če vaš mobilni telefon, tablica, čip, brezžične slušalke, bralnik knjig ali zvočnik Bluetooth ko vam zmanjka "soka" ravno takrat, ko ga potrebujete, je dobro, da imate pri sebi banko napajanja. Takoj bo zagotovil potrebno moč.

Izjemno hitro polnjenje 

Želite napolniti svojo napravo ali powerbank v nekaj deset minutah? Zahvaljujoč najnovejšim čipom to za napajalne baterije EMOS AlphaQ ni več težava. Max. Hitrost polnjenja jeza vnos toka  18 W, za izhodsodobni paket 22,5 W.V celoti je združljiv tudi s tehnologijo Qualcomm, Quick-charge 3.0 in USB-PD 2.0 (Power Delivery).

Obdeluje starejšo in novejšo elektroniko 

Powerbank ima standardni vmesnik USB-A ter najnovejši USB-C za polnjenje in praznjenje. Tako lahko od koder koli preprosto napolnite najnovejši mobilni telefon in vse starejše naprave. Ti kabli imajo tudi podporo za prenos podatkov, zato jih lahko uporabljate tudi pri prenašanju fotografij iz telefona ali fotoaparata v računalnik. 

Maksimalna vzdržljivost in varnost 

Vse power banke EMOS Alpha so opremljene z najsodobnejšimi funkcijami zaščite, ki zagotavljajo nemoteno in varno delovanje vaše elektronike in samih power bank. Tako vam ni treba skrbeti za prekomerno praznjenje, prekomerno polnjenje ali preobremenitev. 

Za polnjenje sebe in mobilnega telefona hkrati 

Smart funkcije niso več domena samo mobilnih telefonov. Ne sme manjkati niti visokokakovostnih prenosnih napajalnikov. Zahvaljujoč funkcijipass-through lahko polnite powerbank in tri priključene naprave hkrati - iz ene vtičnice in brez potrebe po preklopu (kar boste cenili predvsem ponoči). 

Nabíjení pod kontrolou 

S pomočjo minimalističnih LED indikatorjev lahko vedno preprosto vidite, kaj se dogaja z vašo power banko, ali se resnično polni ali koliko energije ji še ostaja. 

Pustimo skrbi za seboj 

Ne glede na to, ali radi športate, potujete, vožnja Instalacije, lovljenje Pokemonov ali samo druženje na ulicah. S problemom izpraznjenega akumulatorja in brez vtičnice v bližini se občasno spopade vsakdo. 

Powerbank deluje kotzanesljiv rezervni vir napajanja - prenosna vtičnica, ki jo lahko vzamete, kamor koli jo potrebujete.Ko se v bateriji katere koli naprave pojavi opozorilo, vam ni treba po nepotrebnem stresati. Pravzaprav lahko v trenutku ponovno oživite svojo elektroniko in v življenju uživate. 

Reálná kapacita powerbanky 

V svetu napajalnikov velja eno neizprosno pravilo - zmogljivost, navedena na embalaži, je le teoretična, v resnici je njena vrednost nekoliko manjša. Proč? 

Rozhodně nejde o klamání zákazníka. Kapaciteta baterije vsake kakovostne napajalne banke dejansko ustreza navedenim vrednostim, vendar ker mora napajalna banka svojo shranjeno energijo prilagoditi višji izhodni napetosti, in tudi zaradi običajnih izgub zaradi samega prenosa energije vam bo dejansko zagotovil približno 2/3 navedene zmogljivosti. 

Tudi kolikokrat bo resnično ta powerbank napolnil vaš iPhone, "mobilni telefon, tablični računalnik ali iPad brez naboja, si oglejte spodnjo tabelo z našimi trenutno najbolje prodajanimi modeli. 

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo B0528B
Šifra artikla 1613052800
EAN 8592920109861
auto ON/OFF da
kapaciteta akumulatorja 20 000 mAh/74 Wh
tip akumulatorja Li-Po 3,7 V
max. izhodna moč 22,5 W
čas polnjenja 7 ur (z QC)
passthrough da
barva črna
LED indikator polnjenja da
LED indikator stanja baterije da
kabel priložen USB-A/USB-C, data
hitro polnjenje PD 20 W + SCP 22,5 W + Dash + Warp charge
teža 412 g
material ABS plastika
max. vhodna moč 18 W
podnapetostna zaščita da
zaščita proti prenapolnitvi da
zaščita proti obremenitvi da
zaščita proti kratkemu stiku da
delovna temperatura 0 °C do +40 °C
tip vhodnega vmesnika 1× micro USB, 1× USB-C
tip izhodnega vmesnika 2× USB-A, 1× USB-C
garancijska doba 2 leti
dimenzije 142 × 67 × 27 mm
prodajna embalaža 1 kos, papirnata škatlica
Ocena izdelka

Ocena izdelka (100%)
5 ocen

 • 100%
  Aleksej
  Naročeno 10. dec. 2023
 • 100%
  Anonim
  Naročeno 23. jul. 2023
 • 100%
  Damijan
  Naročeno 14. maj 2023
 • 100%
  Damir
  Naročeno 16. apr. 2023
  Odličen produkt.
 • 100%
  Anonim
  Naročeno 8. maj 2022
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Za polnjenje se uporablja samo USB-C ali MICRO USB. Obe napravi se ne moreta polniti hkrati.

Žal napajalnik USB ni priložen.
To je mogoče. Vzrok je lahko napaka v napajalni banki in obremenitev vhoda USB. Lahko pa gre za kabel, kar je v bistvu enak razlog.

To je deloma posledica optične iluzije in tudi nizke napolnjenosti baterije. Ne gre za napako. Ko je powerbank napolnjen do višje stopnje, je vse v redu.

Svetilke LED lahko občasno čudno svetijo. Če jih pogledate naravnost, svetijo belo, od strani pa so spet videti rdeče.

Če powerbank deluje, ne gre za napako - svetijo le malo drugače, kot bi morale.

Priporočam, da powerbank napolnite do konca, potem bodo vse svetile belo. Pri poznejšem praznjenju je lahko zadnja dioda LED vedno rdeča, vendar to ni napaka, temveč bolj estetsko vprašanje.

Zamenjava barve se lahko pojavi, če je na powerbank priključen polnilnik z močjo več kot 10 W.

Za to je morda kriva uporaba slabe kakovosti kabla. Druga možnost je, da je to težava izključno družbe Apple.

- Družba Apple poskuša zaščititi življenjsko dobo baterije, tukaj je članek družbe Apple:

- To funkcijo lahko izklopite: Nastavitve - Baterija - Stanje baterije - Optimizirano polnjenje (in onemogočite to optimizirano polnjenje).

 Preprosto z našega vidika je to bolj "napaka" družbe Apple,  kot pa napajalne banke EMOS

Kapaciteta baterije vsake kakovostne banke napajanja ustreza navedenim vrednostim, vendar zaradi dejstva, da mora banka napajanja shranjeno energijo prilagoditi višji izhodni napetosti, in zaradi običajnih izgub, ki jih povzroča sam prenos energije, dejansko zagotavlja približno 2/3 navedene zmogljivosti.