Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Zavarovanje hiše GoSmart oprema EMOS GoSmart Zigbee prehod

EMOS GoSmart Zigbee prehod

Prehod Zigbee je ključni element v domači avtomatizaciji. Zasnovan je tako, da omogoča komunikacijo med različnimi napravami v omrežju Zigbee. Omrežje Zigbee je brezžična tehnologija z nizko porabo energije in visoko zanesljivostjo, zaradi česar je idealna za nadzor in spremljanje različnih elementov v domu.

Prehodi Zigbee opravljajo več pomembnih funkcij. Najpomembnejša med njimi je povezava z različnimi napravami Zigbee, kot so LED žarnice, termostati, video telefoni in drugo. Prehod služi kot osrednja nadzorna točka za te naprave, ki uporabnikom omogoča nadzor prek pametnih telefonov, tablic ali drugih naprav, ki podpirajo internet.

Prehodi Zigbee igrajo ključno vlogo v sistemu pametnega doma, saj uporabnikom omogočajo enostavno integracijo in nadzor različnih pametnih naprav, s čimer povečajo udobje, učinkovitost in varnost svojega doma.

Vaši filtri
Izdelek:
Počisti vse filtre
Težko izbrati? Preveč izdelkov?
Preveri filtre, kaj je tisto, kar je za vas pomembno

Nadzorujte vse naprave z le eno aplikacijo. Popolna lokalizacija in enostavna uporaba.

Z EMOS GoSmart aplikacijo enostavno upravljate vse vaše pametne naprave preko mobilnega telefona ali tablice. Po zaslugi popolne lokalizacije je komunikacija v aplikaciji v vašem jeziku. EMOS GoSmart aplikacija vam brez zahtevnih nastavitev omogoča nenehen vpogled v dogajanje v vašem domu in vam omogoča priročno upravljanje pametnih naprav na daljavo.