Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Zavarovanje hiše GoSmart oprema EMOS GoSmart scenska stikala

EMOS GoSmart scenska stikala

Pametni scenski krmilniki so pomemben element pametnega doma in avtomatizacije. Te naprave so zasnovane tako, da uporabnikom omogočajo istočasno upravljanje več naprav in sistemov v svojih domovih, kar prinaša več udobja in učinkovitosti.

Scenski krmilniki omogočajo uporabnikom, da definirajo in konfigurirajo specifične situacije ali dogodke ter jih nato aktivirajo z enim klikom. Te nastavitve lahko vključujejo dejanja, kot so vklop ali izklop luči, nadzor temperature, odpiranje ali zapiranje žaluzij, sprožitev glasbe ali spreminjanje nastavitev za različne pametne naprave.

Pametni scenski krmilniki se pogosto upravljajo prek pametnih telefonov, tablic ali glasovnih pomočnikov, kar uporabnikom omogoča preprost in intuitiven nadzor nad njihovim domom. Ta kategorija naprav je ključna za prilagajanje pametnega doma individualnim potrebam in željam uporabnikov.

Vaši filtri
Izdelek:
Počisti vse filtre
Težko izbrati? Preveč izdelkov?
Preveri filtre, kaj je tisto, kar je za vas pomembno

Nadzorujte vse naprave z le eno aplikacijo. Popolna lokalizacija in enostavna uporaba.

Z EMOS GoSmart aplikacijo enostavno upravljate vse vaše pametne naprave preko mobilnega telefona ali tablice. Po zaslugi popolne lokalizacije je komunikacija v aplikaciji v vašem jeziku. EMOS GoSmart aplikacija vam brez zahtevnih nastavitev omogoča nenehen vpogled v dogajanje v vašem domu in vam omogoča priročno upravljanje pametnih naprav na daljavo.