Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov PowerBank, polnilci in napajalniki Polnilci baterij EMOS polnilec baterijskih vložkov profi BCN-42D + 4AA 2700

EMOS polnilec baterijskih vložkov profi BCN-42D + 4AA 2700

Številka za naročilo N9341
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Inteligentno in prijazno polnjenje 

So vlagali v baterije za ponovno polnjenje NiMH/NiCd, vendar niso dolgo zdržale in so se hitro pokvarile?Problem morda ni v bateriji, temveč je lahko tudi v slabo izbranem polnilniku.  

Če resno razmišljate o polnjenju baterij AA in AAA, to počnete redno in v številnih ciklih polnjenja, je naprava EMOS BCN-42D za vas nujna.  

Polegizbirnih hitrosti polnjenja, načinov za zdravje starejših ali preveč izpraznjenih baterij ponuja tudi merjenje zmogljivosti baterijein druge napredne funkcije. Cenili boste tudi jasen osvetljen zaslon. 

Pohodlné nabíjení 

Z njim vam ni treba omejevati števila vstavljenih baterij kot pri starejših modelih polnilnikov.  

Z napravo EMOS BCN-42D lahko polnite poljubno število vstavljenih baterij AA in AAA.contrast="auto">hitro in enostavno brez potrebe po polnjenju v parih zaradi štirih neodvisnih polnilnih kanalov.  

Štirje kosi Baterije AA 2.600 mAh najdete neposredno v paketu polnilnika, zato vas nič ne ovira pri takojšnjem uživanju vseh prednosti, ki jih prinašajo baterije za ponovno polnjenje. 

Za to boste prihranili nakup do 2 500 običajnih baterij za enkratno uporabo. A to se vyplatí! 

Pripravljeno za strokovnjake za polnjenje 

Nekončna oblika tega modela in profesionalni zaslon LCD s širokim vidnim kotom so bili optimizirani za prikaz vseh potrebnih informacij, za tiste, ki želijo imeti popoln nadzor nad polnjenjem baterije .Prikazovalnik omogoča prikaz vseh informacij o izbrani polnilni reži, času polnjenja/praznjenja, napetosti baterije, stopnji polnjenja, izbranem načinu ali koncu načina.  Naprava omogoča preprosto upravljanje z nadzornimi gumbi. 

Za hitrost polnjenjabaterije NiMH/NiCd so pripravljene za uporabo že v 2 urah. 

 

Inteligentno polnjenje

Želite spremljati trenutno stanje baterij in stanje polnjenja? Polnilec baterij BCN-42D omogoča nepretrgano merjenje zmogljivosti baterij, prepoznavanje okvarjenih ali poškodovanih baterij in nepolnljivih baterij. Uporabna je tudi inteligentna funkcija ΔV, ki zagotavlja zaščito pred prekomernim polnjenjem baterije, in zaščita pred temperaturo, ki preprečuje pregrevanje naprave. Polnilec, vključno z vstavljenimi baterijami, je tako zaščiten pred poškodbami, kratkim stikom, prenapetostjo ali morebitno prepolovitvijo

Vestnost za vaše baterije

So vaše akumulatorske baterije že "preživele"? Ali ste jih uspeli izprazniti na zelo nizki ravni? Polnilec EMOS BCN-42D misli tudi na te neprijetne situacije in ima načine za nego starejših ali preveč izpraznjenih baterij, s katerimi lahko postopoma oživlja baterije in zboljša njihovo vzdržljivost. Polnilec izvede več nadzorovanih ciklov polnjenja, postopek pa se prekine, ko zmogljivost baterije ne narašča več.

Za USB ga res lahko uporabljate povsod

V vtičnici nimate več prostora in še vedno morate napolniti izpraznjene baterije? Polnilniku BCN-42D je priložen praktičen kabel USB-C, s katerim lahko baterije začnete polniti iz katerega koli vira napajanja (powerbank, prenosni računalnik, polnjenje z omrežnim napajalnikom itd.) , opremljenega z režo USB-A. Zato ni pomembno, ali ste doma, v službi ali celo v avtomobilu. Polnjenje baterij je mogoče dobesedno kjer koli.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo N9341
Šifra artikla 1603029000
EAN 8592920110034
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos