Domov Zavarovanje hiše Videozvonci GoSmart Hišni brezžični baterijski video zvonec IP-09D z Wi-Fi in solarnim panelom

GoSmart Hišni brezžični baterijski video zvonec IP-09D z Wi-Fi in solarnim panelom

Številka za naročilo H4030
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
29. feb. 2024 Pri vas
149,00
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

4,00
Na zalogi
4,48
Na zalogi
9,00
Na zalogi
Opis

Več o izdelku

Multifunkcijski pametni zvonec

Pametni video zvonec IP-09D, ki spada v sklop izdelkov linije EMOS GoSmart vam omogoča nadzor, varnost in udobje odpiranja vrat na daljavo. Ena izmed prednosti je tudi dvosmerna glasovna komunikacija z obiskovalci.

Med številnimi funkcijami je funkcija zaznavanja gibanja, ki jo lahko poljubno vklopite ali izklopite. Ko kamera zazna gibanje pred vašimi vhodnimi vrati, na vaš mobilni telefon ali tablico prejmete obvestilo.

Upravljanje vratne ključavnice na daljavo je dobrodošlo v številnih situacijah, ko vas ni doma.

Video zvonec IP-09D ima več možnosti napajanja in je popolna rešitev v primerih, kjer ne morete uporabiti obstoječe napeljave oz. tudi, kjer ni dostopa do električnega omrežja.

 

Inteligentno zaznavanje oseb

Pametni zvonec IP-09D je opremljen s senzorjem gibanja. Ob zaznavi premikanja na vaš mobilni telefon prejmete obvestilo s fotografijo obiskovalca. Hkrati se lahko sproži tudi snemanje na micro SD kartico, možno pa je tudi shranjevanje v oblaku. Posnetke lahko kadarkoli pregledate in preverite dogajanje pred vašimi vhodnimi vrati.

S pomočjo inteligentne funkcije zaznavanja oseb ne boste prejemali nepotrebnih obvestil ob zaznavi gibanja živali ali mimovozečih vozil.

 

Komunikacija z obiskovalci na daljavo

S pomočjo vgrajenega mikrofona, zvočnika in kamere vam pametni video zvonec IP-09D omogoča, da preko aplikacije na vašem mobilnem telefonu vzpostavite dvosmerno glasovno komunkacijo z obiskovalci. Ta karakteristika je dobrodošla v številnih primerih. Npr., ko vas v času vaše odsotnosti obišče voznik dostavne službe, ga lahko napotite k sosedu, ki bo namesto vas prevzel paket, ali pa ga prosite, da vas počaka, v kolikor ste v bližini.

Z video zvoncem IP-09D na daljavo upravljate tudi električno ključavnico. Če otrok ob vrnitvi iz šole ugotovi, da je pozabil ključe, mu na daljavo odprete vrata, ne glede na to, kje se nahajate.

 

 

Popolna slika podnevi in ponoči

Se prestrašite, ko v poznih urah zazvoni zvonec? Vas zmrazi ob misli, da bi odklenili in odprli, ne da bi vedeli, kdo stoji na drugi strani vrat? Te skrbi so sedaj odveč. Z video zvoncem IP-09D vedno lahko preverite, komu boste odprli vrata. Tudi v popolni temi bo kamera s funkcijo IR, nočnim vidom (do razdalje 4m), ločljivostjo Full HD (1080p) in vidnim kotom 110° ter senzorjem CMOS, zagotavljala ostro in jasno sliko brez izkrivljanj.

 

 

Alarm in odpornost na vremenske vplive

Pametni video zvonec IP-09D kvalitetne izdelave je izjemno trpežen in odporen na vse vremenske vplive. Stopnja zaščite je IP44, kar pomeni, da je primeren tudi za zunanjo montažo na mestih, kjer je izpostavljen dežju ali snegu.

Zunanja enota s kamero je dobro zaščitena tudi pred vandalizmom oz. kakršnimkoli nezaželenim posegom v napravo. Ob sami namestitvi zunanjo enoto dodatno pritrdite s priloženim varnostnim vijakom, naprava pa je opremljena tudi z zvočnim alarmom (85dB) proti vdoru. Alarm se sproži, ko se stik med video zvoncem in nosilcem prekine, kar zanesljivo odvrne vsakega vandala ali roparja. Funkcijo zaščite z alarmom lahko s pomočjo aplikacije EMOS GoSmart tudi izključite.

Tudi, ko nimate dostopa do električnega omrežja

Video zvonec IP-09D je izjemno praktičen, saj ga lahko namestite skorajda kamorkoli. Je odlična rešitev v primerih, ko ste sicer zaradi pomanjkanja napajalnih kablov omejeni pri namestitvi podobnih video naprav. Je popolna izbira, kjer ni možnosti priključitve na električno omrežje.

Zunanja enota s kamero omogoča dva načina napajanja: 1. neprekinjeno solarno napajanje že priloženih baterij (18650 Li-Ion s skupno zmogljivostjo 4400 mAh) s pomočjo 1,5W sončne plošče, ki je napravi prav tako priložena. V primeru nižje moči baterije na mobilni telefon prejmete obvestilo, zato nikoli ne ostanete brez pregleda nad dogajanjem pred vašimi vhodnimi vrati; 2. napajanje preko USB kabla in napajalnika v primerih, ko je priključitev na električno omrežje 220 V mogoča.

Notranja enota oz. brezžični zvonec se napaja s pomočjo 3 navadnih baterij AA.

Po namestitvi naprave na izbrano lokacijo, jo le še povežete z vašim omrežjem Wi-Fi in seznanite z mobilno aplikacijo EMOS GoSmart, ki je brezplačno dostopna na spletu v App Store ali na Google Play (tako za operacijski sistem Android kot tudi iOS). Nastavitve so enostavne in uporabniku prijazne. Združljivost z Amazon Alexa in Google Assistant vam omogoča tudi glasovno upravljanje.

Spoznajte EMOS GoSmart

EMOS GoSmart vam omogoča, da si oblikujete pametni dom po vaših željah. Razširite ga lahko tudi z drugimi napravami v okviru EMOS GoSmart. Vse naprave so združljive s sistemom TUYA

Upravljanje vašega doma s pametnimi napravami vam omogoči udobje in brezskrbnost. Z mobilno aplikacijo enostavno upravljate in nadzorujete pametne naprave, ki so zasnovane z namenom, da vam s številnimi funkcijami in opcijami olajšajo življenje. Spoznajte, kako enostavno je lahko življenje z EMOS GoSmart.

EMOS GoSmart

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo H4030
Šifra artikla 3010040300
EAN 8592920117545
prenosna frekvenca 2,4 GHz WIFI (IEEE802.11b/g/n)
podprt OS Android, iOS
nočno snemanje da
vidni kot kamere 110°
napajanje enote kamere Li-Ion 2× 18650 (priloženo)
napajanje za notranji zvonec 3× AA (LR6) 1,5 V DC (není součástí balení)
zaščita IP44
glasovna komunikacija dvosmerna
kompatibilnost EMOS GoSmart, TUYA, LIDL, Smartlife, odprti sistem
shranjevanje na kartici SD da
zaznavanje gibanja da
barva bela
ločljivost kamere 1 920 × 1 080
dimenzije enote kamere 149 × 63 × 46 mm
število melodij notranjega zvonca 25
aplikacijski jeziki EN, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 drugih jezikov
sirena da
montaža na steno
garancijska doba 2 leti
upravljanje z glasovnimi pomočniki da
obvestila v mobilno aplikacijo da
možnost priključitve dodatnih kamer ne
največja razdalja žarka za nočni vid 1 meter
protivlomna izvedba enota kamere ne
shranjevanje v cloudu da
vir je priložen da
tip izdelka video zvonec
nadzor glasnosti da
dodaten notranji zvonec da
število tipk enote kamere 1
prodajna embalaža 1 kos, škatla
upravljanje pomika vrat ne
upravljanje ključavnice da
zaščita pred krajo da
samodejno shranjevanje slik da
vsebina paketa 1× enota vratne kamere, 2× baterije Li-Ion 18650, 1× dežna zaščita, 1× sončna plošča, 1× priključni kabel, 1× brezžični zvonec, 1× material za namestitev, 1× priročnik
snemalni element kamere 2,69 mm JX-F37
protokol Wi-Fi
IR CUT da
funkcija WebRTC da
zahtevana kabelska napeljava brez ožičenja
ostale funkcije
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos