Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Zavarovanje hiše Videozvonci GoSmart Hišni brezžični baterijski video zvonec IP-15S z Wi-Fi

GoSmart Hišni brezžični baterijski video zvonec IP-15S z Wi-Fi

Številka za naročilo H4032
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
20. jun. 2024 Pri vas
116,10 €
10 % popust
V košarici vpišite kodo: VIDEO
129,00
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

4,00
Na zalogi
4,48
Na zalogi
9,00
Na zalogi
Opis

Več o izdelku

Brezskrbnost in udobje s pametnim zvoncem

Vam varnost, brezskrbnost in udobje veliko pomenijo? Potem je pametni video zvonec IP-15S prava izbira. Spada v sklop izdelkov linije EMOS GoSmart in vam omogoča pregled nad dogajanjem pred vaši vhodnimi vrati ne glede na to, kje se nahajate. Na daljavo lahko tudi komunicirate z obiskovalci, saj video zvonec preko aplikakcije na vašem mobilnem telefonu omogoča dvosmerno glasovno komunikacijo. S pomočjo funkcije zaznavanja gibanja boste na vaš mobilni telefon prejeli obvestilo o zaznanem premikanju pred vašimi vrati.

Video zvonec IP-15S ima več možnosti napajanja, zato je popolna izbira tudi v primeru, ko obstajajo določene omejitve glede vaše električne napeljave. S tem modelom video zvonca lahko enostavno nadomestite vaš obstoječi žični zvonec.

 

Inteligentno zaznavanje oseb

Pametni video zvonec IP-15S je opremljen s senzorjem gibanja. Ob zaznavi premikanja na vaš mobilni telefon prejmete obvestilo s fotografijo obiskovalca. Hkrati se lahko sproži snemanje na micro SD kartico, možno pa je tudi shranjevanje v oblaku. Posnetke lahko kadarkoli pregledate in preverite dogajanje pred vašimi vhodnimi vrati.

S pomočjo inteligentne funkcije zaznavanja oseb ne boste prejemali nepotrebnih obvestil ob zaznavi gibanja živali ali mimovozečih vozil.

 

 

 

Komunikacija z obiskovalci na daljavo

S pomočjo vgrajenega mikrofona, zvočnika in kamere vam pametni zvonec IP-15S omogoča, da preko aplikacije na vašem mobilnem telefonu vzpostavite dvosmerno komunikacijo z obiskovalcem. Ta karakteristika je dobrodošla v številnih primerih. Npr., ko vas v času vaše odsotnosti obišče voznik dostavne službe, ga lahko napotite k sosedu, ki bo namesto vas prevzel paket, ali pa ga prosite, da vas počaka, v kolikor ste v bližini.

 

Popolna slika podnevi in ponoči

Se prestrašite, ko v poznih urah zazvoni zvonec? Vas zmrazi ob misli, da bi odklenili in odprli vrata, ne da bi vedeli, kdo stoji na drugi strani vrat? Te skrbi so sedaj odveč. Z video zvoncem IP-15S vedno lahko preverite, komu boste odprli vrata. Tudi v popolni temi bo kamera s funkcijo IR, nočnim vidom (do razdalje 10 m), ločljivostjo Full HD (1080p) in 130° vidnim kotom ter senzorjem CMOS zagotavljala ostro in jasno sliko brez izkrivljanj.

 

 

 

Alarm in visoka zaščita proti vremenskim vplivom

Pametni video zvonec IP-15S kvalitetne izdelave je izjemno trpežen in odporen na vse vremenske vplive. Odlikuje ga izjemno visoka stopnja zaščite IP65, kar pomeni, da je prahotesen in vodotesen. Zunanja enota s kamero je tako lahko izpostavljena tudi močnemu dežju ali sneženju. Zunanja enota je opremljena tudi s strešico.

Kamera je dobro zaščitena tudi pred vandalizmom oz. kakršnimkoli nezaželenim posegom v napravo. Ob sami namestitvi zunanjo enoto dodatno pritrdite s priloženim varnostnim vijakom, naprava pa je opremljena tudi z zvočnim alarmom (85dB) proti vdoru v napravo. Alarm se sproži, ko se stik med zvoncem in nosilcem prekine, kar zanesljivo odvrne vsakega vandala ali roparja. Funkcijo zaščite z alarmom lahko s pomočjo aplikacije EMOS GoSmart tudi izključite.

Enostavna namestitev

Zunanjo enoto s kamero lahko napajate z baterijo Li-Ion z vrhunsko zmogljivostjo 6 700 mAh, ki zagotavlja neprestano delovanje do 10 mesecev. Ob zaznavi nizke stopnji napolnjenosti na vaš mobilni telefon vedno pravočasno prejmete obvestilo, zato ste lahko brez skrbi, da nikoli ne boste izgubili pregleda nad dogajanjem pred vašimi vhodnimi vrati. Napajanje z Li-Ion baterijo omogoča namestitev zvonca tudi na mesta, kjer ni možnosti povezave z električnim omrežjem.

Naslednja opcija napajanja je napajanje s pomočjo micro USB kabla in napajalnika, če je omogočen dostop do standardne vtičnice 220 V.

Notranja enota oz. brezžični zvonec se napaja s pomočjo 3 navadnih alkalnih baterij AA.

Po namestitvi naprave na izbrano lokacijo jo le še povežete z vašim omrežjem WiFi in seznanite z mobilno aplikacijo EMOS GoSmart, ki je brezplačno dostopna na spletu v App Store ali na Google Play (tako za operacijski sistem Android kot tudi iOS). Nastavitve so enostavne in uporabniku prijazne. Združljivost z Amazon Alexa in Google Assistant vam omogoča tudi glasovno upravljanje.

Spoznajte EMOS GoSmart

EMOS GoSmart vam omogoča, da si oblikujete pametni dom po vaših željah. Razširite ga lahko tudi z drugimi napravami v okviru EMOS GoSmart. Vse naprave so združljive s sistemom TUYA.

Upravljanje vašega doma s pametnimi napravami vam omogoči udobje in brezskrbnost. Z mobilno aplikacijo enostavno upravljate in nadzorujete pametne naprave, ki so zasnovane z namenom, da vam s številnimi funkcijami in opcijami olajšajo življenje. Spoznajte, kako enostavno je lahko življenje z EMOS GoSmart.

EMOS GoSmart

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo H4032
Šifra artikla 3010040320
EAN 8592920118177
prenosna frekvenca 2,4 GHz WIFI (IEEE802.11b/g/n)
podprt OS Android, iOS
nočno snemanje da
vidni kot kamere 130°
napajanje enote kamere Li-ionska baterija 6 700 mAh + adapter DC 5 V/1 A (priloženo)
napajanje za notranji zvonec 3× AA (LR6) 1,5 V DC (priloženo)
zaščita IP65
glasovna komunikacija dvosmerna
kompatibilnost EMOS GoSmart, TUYA, LIDL, Smartlife, odprti sistem
shranjevanje na kartici SD da
zaznavanje gibanja da
barva bela
ločljivost kamere 1 920 × 1 080
dimenzije enote kamere 145 × 57 × 41 mm
število melodij notranjega zvonca 4+0+0
aplikacijski jeziki EN, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 drugih jezikov
sirena ne
montaža na steno + za postavitev
garancijska doba 2 leti
upravljanje z glasovnimi pomočniki da
obvestila v mobilno aplikacijo da
možnost priključitve dodatnih kamer ne
največja razdalja žarka za nočni vid 10 metrov
protivlomna izvedba enota kamere ne
shranjevanje v oblaku da
vir je priložen da
tip izdelka video zvonec
nadzor glasnosti da
dodaten notranji zvonec da
število tipk enote kamere 1
prodajna embalaža 1 kos, škatla
upravljanje pomika vrat ne
upravljanje ključavnice ne
zaščita pred krajo da
samodejno shranjevanje slik da
vsebina paketa 1× vratni zvonec, 1× brezžični vratni zvonec, 1× držalo, 1× komplet vijakov, 1× izvijač, 1× zatič RESET, 1× napajalnik, 1× kabel USB, 3× baterije AA LR6 1,5 V, 1× priročnik
snemalni element kamere 3,2 mm, F2,0
protokol Wi-Fi
IR CUT da
funkcija WebRTC da
zahtevana kabelska napeljava brez ožičenja
ostale funkcije zaščita pred krajo
Ocena izdelka

Ocena izdelka (20%)
1 ocena

  • 20%
    Peter
    Naročeno 4. maj 2023
    Zvonec je zelo slabo odziven, preden se ti uspe s telefonom odzvati večina obiskovalcev že odide. Dobro je le, da lahko vidiš, kdo je zvonil, da ga naknadno kontaktiraš (če ni neznanec).
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos