Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Zavarovanje hiše GoSmart oprema GoSmart Multifunkcijski ZigBee prehod IP-1000Z z Bluetooth z Wi-Fi

GoSmart Multifunkcijski ZigBee prehod IP-1000Z z Bluetooth z Wi-Fi

Številka za naročilo H5001
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
20. jul. 2024 Pri vas
34,90
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Centralna enota za upravljanje pametnega doma

Želite svoj pametni dom razširiti z več senzorji in izdelki? Z GoSmart Gateway IP-1000Z jih lahko priročno povežete in z njimi nastavite avtomatizacije, kot da bi bili povezani neposredno z vašim omrežjem WIFI.

Smart Gateway odlikuje večfunkcionalnost, saj ne upravlja le vseh naprav, ki podpirajo protokol ZigBee, temveč tudi komunikacijske protokole Bluetooth (BLE in SigMesh). Če k temu dodamo še lahko namestitev in nizko porabo energije vseh priključenih senzorjev in naprav Zigbee, dobimo neprecenljivega pametnega pomočnika za svoj dom.

Nov sodoben protokol ZigBee

Kaj je protokol ZigBee? Je temeljna enota pametnega doma, ki pametne izdelke poveže v eno centralno nadzorovano enoto in omogoča vzpostavitev avtomatiziranega delovanja naprav. Uporablja se torej za komunikacijo med napravami pametnega doma, ki podpirajo ta protokol. Glavne prednosti tega komunikacijskega protokola so visoka stopnja varnosti in stabilnosti. Lahko se zanesete, da bodo vaše pametne naprave vselej delovale nemoteno in bodo zaščitene pred hekerskimi napadi. Druga prednost protokola ZigBee je razširljivost, saj za vzpostavitev povezave ni potrebno, da je neka pametna naprava v dosegu prehoda ZigBee, temveč mora biti le blizu druge naprave, ki podpira ZigBee.

Tudi zaradi nizke porabe energije protokola ZigBee lahko vaši majhni brezžični senzorji z eno samo baterijo delujejo do več let.

Če povzamemo: S prehodom GoSmart IP-1000Z kot centralno enoto za upravljanje ustvarite omrežje, ki lahko vključuje vse druge naprave, ki podpirajo protokol ZigBee. To pa še ni vse! Dodajate lahko tudi naprave, ki komunicirajo s protokoloma BLE in SigMesh. Prednost naprav Zigbee je neodvisno delovanje znotraj domačega omrežja ZigBee ali Bluetooth. Sklop naprav, povezanih z ZigBee  prehodom IP-1000Z, bo nemoteno funkcioniral, tudi v primeru izpada domače internetne povezave.

 

Lahka namestitev

Pametni prehod IP-1000Z lahko postavite na mizo, polico ali omarico, lahko pa ga tudi priročno namestite na steno ali strop. S priloženim kablom USB lahko prehod napajate iz električnega omrežja, z energijo pa ga lahko oskrbuje tudi vaša prenosna polnilna enota oz. powerbank.

Po namestitvi na izbrano mesto prehod le priključite v domače omrežje Wi-Fi in ga povežite z mobilno aplikacijo EMOS GoSmart, ki je na voljo za mobilne telefone z operacijskim sistemom Android in iOS. Nato lahko z njim začnete seznanjati vse pametne naprave, ki podpirajo ZigBee komunikacijske protokole. Največje število hkrati povezanih naprav je do 50.

Združljivost z Amazon Alexa in Google Assistant omogoča tudi glasovno upravljanje.

Spoznajte EMOS GoSmart

EMOS GoSmart vam omogoča, da si oblikujete pametni dom po vaših željah. Razširite ga lahko tudi z drugimi napravami v okviru EMOS GoSmart. Vse naprave so združljive s sistemom TUYA.

Upravljanje vašega doma s pametnimi napravami vam omogoči udobje in brezskrbnost. Z mobilno aplikacijo enostavno upravljate in nadzorujete pametne naprave, ki so zasnovane z namenom, da vam s številnimi funkcijami in opcijami olajšajo življenje. Spoznajte, kako enostavno je lahko življenje z EMOS GoSmart.

EMOS GoSmart

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo H5001
Šifra artikla 3069050010
EAN 8592920118627
izdelek IP prehod
kompatibilnost EMOS GoSmart, TUYA, LIDL, Smartlife, odprti sistem
protokol Wi-Fi/Zigbee 3.0/BLE/SigMesh
podprt OS Android, iOS
povezljivost 2,4 GHz WIFI (IEEE802.11b/g/n)
največje število povezanih odjemalcev 50
upravljanje z glasovnimi pomočniki ne
povezovanje samodejno, ročno
aplikacijski jeziki EN, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 drugih jezikov
širina 60 mm
globina 60 mm
višina 15 mm
teža 33 g
uporaba avtomatizacija
število gumbov za upravljanje 1
napajanje 5 V DC/1,0 A
vir je priložen ne
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos