Domov Podaljški, vtičnice in svečke Hišni podaljški GoSmart Podaljšek 2 m / 4 vtičnice / s stikalom / PVC / z USB in Wi-Fi / 1,5 mm2

GoSmart Podaljšek 2 m / 4 vtičnice / s stikalom / PVC / z USB in Wi-Fi / 1,5 mm2

Številka za naročilo P1422ST
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
14. jun. 2023 Pri vas
59,90
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Nadzor na daljavo, brezskrbnost in prihranek

Pametni podaljšek P1422ST s štirimi vtičnicami vam omogoča nadzor povezanih električnih naprav z mobilnim telefonom ali tabličnim računalnikom, ne glede na to, ali ste v službi, na počitnicah ali na vrtu. Z enim samim klikom v aplikaciji EMOS GoSmart lahko izklopite ali vklopite naprave, ki so povezane s pametnim podaljškom - ventilator, električni grelnik in druge naprave. Z možnostjo upravljanja na daljavo boste privarčevali in kar je najpomembnejše - poskrbeli boste za varnost. Vsakomur se kdaj zgodi, da se po odhodu od doma sprašuje, ali morda ni pozabil izklopiti katero izmed električnih naprav. S pametnim podaljškom bodo te skrbi povsem odveč.

Pametni podaljšek pa ne omogoča le vklopa/izklopa električnih naprav, temveč tudi merjenje porabe električne energije, časovno načrtovanje ter avtomatski vklop/izklop naprav.

 

Časovni zamik in nadzor nad porabo

Želite preveriti koliko električne energije mesečno porabijo določene električne naprave? Enostavno! Priključite jih na pametni podaljšek P1422ST in si zagotovite popoln nadzor nad porabo električne energije. Aplikacija EMOS GoSmart vam omogoča vpogled v zgodovino porabljene energije. Tako vedno lahko preverite mesečno porabo priključenih naprav.

Želite, da naprave delujejo le določen čas? Ali pa želite, da prično delovati s časovnim zamikom? S pomočjo funkcije časovnika lahko avtomatizirate delovanje električnih naprav.

Želite, da se določena električna naprava avtomatsko vklopi še pred vašim prihodom domov? To je v številnih primerih lahko zelo praktično. S funkcijo "Dedukcija" lahko nastavite samodejni vklop ali izklop za vsako vtičnico posebej.

Priključite tudi druge naprave

Morda ste najprej pomislili le na priključitev gospodinjskih aparatov? Na pametni podaljšek P1422ST lahko priključite še marsikaj drugega - npr. akvarij. Opremljen je s 4 vtičnicami z maksimalnim tokom 16 A in maksimalno obremenitvijo 3 680 W. Na voljo je tudi gumb za ročni vklop/izklop.

Na podaljšku sta tudi 2 USB vhoda (1x USB-A in 1x USB-C Qualcomm), zato podaljšek lahko uporabljate tudi za polnjenje mobilnega telefona ali drugih naprav.

Brezčasen in diskreten dizajn 

Z enostavno obliko in brezčasnim dizajnom je pametni podaljšek diskreten in nevpadljiv pripomoček ne glede na stil notranje opreme vašega stanovanja, pisarne ali drugih poslovnih prostorov.

Po namestitvi na izbrano lokacijo, podaljšek povežete z omrežjem WiFi in ga seznanite z mobilno aplikacijo EMOS GoSmart, ki je brezplačno na voljo na spletu v App Store ali na Google Play (tako za operacijski sistem Android kot tudi iOS). Združljivost z Amazon Alexa in Google Assistant vam omogoča tudi glasovno upravljanje.

 

Spoznajte EMOS GoSmart

EMOS GoSmart vam omogoča, da si oblikujete pametni dom po vaših željah. Razširite ga lahko tudi z drugimi pametnimi napravami v okviru EMOS GoSmart. Vse naprave so združljive s sistemom TUYA.

Upravljanje vašega doma s pametnimi napravami vam omogoči udobje in brezskrbnost. Z mobilno aplikacijo enostavno upravljate in nadzorujete pametne naprave, ki so zasnovane z namenom, da vam s številnimi funkcijami in opcijami olajšajo življenje. Spoznajte, kako enostavno je lahko življenje z EMOS GoSmart.

 

EMOS GoSmart

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo P1422ST
Šifra artikla 1922940200
EAN 8592920118382
dolžina 2 m
število vtičnic 4× 2P + PE SCHUKO
stikalo da
napetost/tok 250 V~/16 A maks.
barva bela/črna
vodnik H05VV-F3G 1,5 mm²
otroške zaslonke da
tip izolacije PVC
material vtičnice in vtiča plastika
USB izhod 1× USB-A 2,1 A, 1× USB-C 3 A (QC 2.0) total: 24 W
maks. obremenitev 3 680 W
prodajna embalaža 1 kos, škatla
podprt OS Android, iOS
kompatibilnost EMOS GoSmart, TUYA, LIDL, Smartlife, odprti sistem
protokol Wi-Fi
prenosna frekvenca 2,4 GHz WIFI (IEEE802.11b/g/n)
upravljanje z glasovnimi pomočniki da (Amazon Alexa, Google Assistant)
obvestila v mobilno aplikacijo da
aplikacijski jeziki EN, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 drugih jezikov
ostale funkcije merilnik porabe energije, časovnik, funkcija odštevanja
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos