Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Zavarovanje hiše GoSmart oprema GoSmart Prenosno scensko stikalo IP-2001ZW, ZigBee 3.0, 1 gumb

GoSmart Prenosno scensko stikalo IP-2001ZW, ZigBee 3.0, 1 gumb

Številka za naročilo H5011
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
18. jul. 2024 Pri vas
27,90
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Privoščite si udobje

Prenosno scensko stikalo ZigBee IP-2001ZW vam omogoča nastavitev različnih načinov hkratnega upravljanja svetil in drugih naprav, kot so termostati, klimatske naprave, žaluzije ipd.. Določite funkcijo (sceno), ki se ob pritisku na stikalo aktivira. Primer: Recimo, da si zvečer nameravate ogledali film. Z enim samim pritiskom na tipko lahko hkrati zaprete žaluzije, zatemnite luči v sobi in izklopite klimatsko napravo ter aktivirate varnostno kamero.

Stikalo prepozna tri različne načine pritiska oz. dotika - standardni enkratni pritisk, dvojni pritisk ali daljše pridržanje tipke. Na ta način vam ta model stikala omogoča 3 kombinacije, s katerimi upravljate vaš dom.

Olajšajte si upravljanje

Kako avtomatizirati ponavljajoče se aktivnosti v vašem domu za kar največje udobje? S prenosnim stikalom IP-2001ZW je to povsem enostavno. Zagotovo imate tudi veliko idej, kako bi si olajšali upravljanje vašega doma.

  • Pred spanjem? S pritiskom na eno samo tipko ugasnete vse luči v prostoru, zaprete žaluzije in nastavite termostat na udobno temperaturo za miren spanec.
  • Se vam zjutraj mudi v službo? Le en pritisk na stikalo, da ugasnete luči v hiši, aktivirate varnostne senzorje in kamere ter sprožite samodejno zaklepanje vratne ključavnice.
  • Filmski večer? Z eno samo tipko aktivirate ambientalno osvetlitev v dnevni sobi, ugasnete glavne luči in zaprete žaluzije. Prijeten ogled filma.

Vse nastavitve in upravljanje opravite prek pametne aplikacije EMOS GoSmart na telefonu, ki je na voljo za mobilne telefone z operacijskim sistemom Android in iOS.

Zanesljiva komunikacija s protokolom ZigBee

Scensko stikalo IP-2001ZW lahko povežete z drugimi pametnimi napravami v vašem domu z uporabo prehoda ZigBee, ki ga enostavno povežete z vašim domačim omrežjem WIFI. Z mobilno aplikacijo EMOS GoSmart lahko določite posamezne scene.

Sklopi med seboj komunicirajo s sodobnim protokolom ZigBee, ki je znan po visoki stopnji varnosti in stabilnosti. ZigBee namreč omogoča nemoteno in varno delovanje vaših naprav in omogoča zaščito pred hekerskimi napadi.

Baterija CR2430, ki napaja prenosno stikalo poskrbi za visoko učinkovitost in nizko porabo energije naprav, ki delujejo po protokolu ZigBee. Baterija ima dolgo življenjsko dobo in odpravlja zapleteno priključitev na električno omrežje.

Spoznajte EMOS GoSmart in TUYA

EMOS GoSmart vam omogoča, da si oblikujete pametni dom po vaših željah. Razširite ga lahko tudi z drugimi pametnimi napravami v okviru EMOS GoSmart. Vse naprave so združljive s sistemom TUYA.

Upravljanje vašega doma s pametnimi napravami vam omogoči udobje in brezskrbnost. Z mobilno aplikacijo enostavno upravljate in nadzorujete pametne naprave, ki so zasnovane z namenom, da vam s številnimi funkcijami in opcijami olajšajo življenje. Spoznajte, kako enostavno je lahko življenje z EMOS GoSmart.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo H5011
Šifra artikla 3069050110
EAN 8592920121221
izdelek IP Smart scensko stikalo
kompatibilnost EMOS GoSmart, TUYA, LIDL, Smartlife, odprti sistem
protokol Zigbee 3.0
podprt OS Android, iOS
povezljivost ZigBee 2,4 GHz (IEEE 802.15.4)
največje število povezanih odjemalcev
upravljanje z glasovnimi pomočniki ne
povezovanje samodejno, ročno
aplikacijski jeziki EN, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 drugih jezikov
širina 86 mm
globina 86 mm
višina 13 mm
teža
uporaba avtomatizacija
število gumbov za upravljanje 1
napajanje CR 2430 3 V
vir je priložen ne
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos