Domov Zavarovanje hiše IP kamere GoSmart Vrtljiva kamera IP-100 CUBE z Wi-Fi

GoSmart Vrtljiva kamera IP-100 CUBE z Wi-Fi

Številka za naročilo H4051
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
14. jun. 2023 Pri vas
74,90
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Varnost in nadzor s pametno kamero

Vam varnost, nadzor in brezskrbnost veliko pomenijo? Želite imeti stalen pregled in nadzor tudi v času vaše odsotnosti? Potem je pametna kamera IP-100 CUBE odlična izbira.

Širokokotni objektiv, visoka ločljivost Full HD in nočni vid so karakteristike, ki omogočajo popolno sliko ne glede na svetlobne razmere in postavitev kamere. Če je naprava aktivirana, vas z obvestilom na vaš mobilni telefon opozori na zaznano gibanje v njenem vidnem polju. Omogoča tudi shranjevanje posnetkov na micro SD kartico ali hrambo v oblaku. Naprava ima vgrajen mikrofon in zvočnik, kar vam omogoča komunikacijo na daljavo. Ta karakteristika je dobrodošla v številnih primerih. Z glasovno komunikacijo lahko odvrnete roparja ali pa ukrotite nemirnega hišnega ljubljenčka.

Eleganten in diskreten dizajn, majhna velikost in številne možnosti nastavitve so lastnosti, ki vas bodo prepričale, da je kamera IP-100 CUBE vizuelno privlačen, predvsem pa izredno praktičen pripomoček. Kamera je primerna za vse notranje prostore.

Napredne varnostne funkcije

Pametna varnostna kamera IP-100 CUBE vam omogoča vpogled v nadzorovani del vaše hiše, stanovanja, pisarne ali drugih notranjih prostorov. Ne glede na to, kje se nahajate, boste na daljavo kadarkoli lahko preverili dogajanje v nadzorovanem prostoru. S pomočjo funkcije inteligentnega zaznavanja gibanja in zvoka boste obveščeni o zaznavi kakršnihkoli premikov ali zvokov. Na vaš mobilni telefon prejmete obvestilo, hkrati pa se opcijsko sproži shranjevanje video posnetkov na micro SD kartico s kapaciteto do 128 GB. Seveda pa se lahko odločite tudi za hrambo posnetkov v oblaku. Kamera bo poskrbela za varnost in nadzor, vi pa se boste lahko posvetili vašim obveznostim ali pa se prepustili brezskrbnemu uživanju na dopustu.

V nastavitvah lahko določite vidno polje oz. območje zaznavanja gibanja. Ciljno lahko usmerite objektiv kamere na določeno mesto, ki ga želite nadzorovati. S pomočjo tehnologije WebRTC so vse funkcije kamere, vključno z glasovno in video komunikacijo v realnem času, na voljo tudi prek spletnega brskalnika.

Popolna slika podnevi in ponoči

Pametna kamera IP-100 CUBE s pomočjo visoke ločljivosti Full HD poskrbi za odličen prikaz in jasne posnetke. Kakovost slike je zagotovljena ne glede na svetlobe pogoje v notranjih prostorih. Dinamična prilagoditev svetlosti in enakomerna infrardeča osvetlitev do razdalje 10 m sta pomembni karakteristiki te kamere. Tudi osvetlitev v ozadju in popolna tema ne vplivata na kakovost posnetka.

Inteligentno sledenje gibanja omogoča kar najboljši posnetek premikajočega se objekta. Objektiv kamere se avtomatsko vrti vzdolž dveh osi in je tako vedno optimalno usmerjen na premikajoči se predmet.

Varuje tudi vašo zasebnost

Motor kamere je izjemno tih, zato je zvok ob premikanju objektiva diskreten in nemoteč. Objektiv kamere se vrti v dveh smereh: 350° v vodoravni smeri in 85° v navpični smeri. Skrb, da bi se v določenih trenutkih ob kameri počutili neprijetno in da bi motila vašo zasebnost, je povsem odveč. Kadarkoli jo namreč lahko povsem deaktivirate. Ob izklopu kamere se objektiv obrne v ohišje naprave, zato vas nikoli ne bo skrbelo, da bi kamera zmotila in posnela vaše zasebne trenutke. 

Kamera omogoča tudi tako imenovani pametni zasebni način. Ta funkcija omogoča, da se naprava samodejno vklopi ali izklopi na podlagi GPS podatkov vaše mobilne naprave.

 

Enostavna namestitev

Pametno kamero IP-100 CUBE enostavno postavite na mizo, polico ali omaro, lahko pa jo namestite tudi na steno ali strop. V aplikaciji EMOS GoSmart prilagodite nastavitve glede na izbrano lokacijo. Kamero lahko napajate preko standardne vtičnice 220 V (s pomočjo priloženega USB kabla). V kolikor pa želite kamero namestiti na mesto, kjer nimate dostopa do električnega omrežja, pa napravo lahko napajate tudi s pomočjo prenosne polnilne enote (powerbank), ki ni priložena.

Po namestitvi kamere na izbrano lokacijo jo le še povežete z vašim omrežjem WiFi in seznanite z mobilno aplikacijo EMOS GoSmart, ki je brezplačno dostopna na spletu v App Store ali na Google Play (tako za operacijski sistem Android kot tudi iOS). Nastavitve so enostavne in uporabniku prijazne. Združljivost z Amazon Alexa in Google Assistant vam omogoča tudi glasovno upravljanje.  

Spoznajte EMOS GoSmart

EMOS GoSmart vam omogoča, da si oblikujete pametni dom po vaših željah. Razširite ga lahko tudi z drugimi napravami v okviru EMOS GoSmart. Vse naprave so združljive s sistemom TUYA.

Upravljanje vašega doma s pametnimi napravami vam omogoči udobje in brezskrbnost. Z mobilno aplikacijo enostavno upravljate in nadzorujete pametne naprave, ki so zasnovane z namenom, da vam s številnimi funkcijami in opcijami olajšajo življenje. Spoznajte, kako enostavno je lahko življenje z EMOS GoSmart.

EMOS GoSmart

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo H4051
Šifra artikla 3024040510
EAN 8592920118191
tip izdelka IP kamera
samodejno shranjevanje slik da
montaža na steno + za postavitev
napajanje kamere DC 5 V/1 A (priloženo)
nastavitev območja zaznavanja da
nočno snemanje da
maximálna vzdialenosť lúča nočného videnia 10 metrov
snemalni element kamere 1/2,9‘‘ 2 Megapixel CMOS
barva črna
širina 57 mm
globina 57 mm
višina 71 mm
vidni kot kamere 100°
vir je priložen da
zaščita IP20
prodajna embalaža 1 kos, škatla
ločljivost kamere 1 920 × 1 080
zaznavanje gibanja da
zaznavanje zvoka da
IR CUT ne
sirena ne
podprt OS Android, iOS
kompatibilnost EMOS GoSmart, TUYA, LIDL, Smartlife, odprti sistem
protokol Wi-Fi
shranjevanje na kartici SD da
shranjevanje v cloudu da
prenosna frekvenca 2,4 GHz WIFI (IEEE802.11b/g/n)
material za vgradnjo da
zaščita pred krajo blokiran z aplikacijo
garancijska doba 2 leti
upravljanje z glasovnimi pomočniki da
ostale funkcije
glasovna komunikacija dvosmerna
obvestila v mobilno aplikacijo da
dodatni notranji monitor ne
zasebni način da
podpora ONVIF da
sledenje gibanju (tracking) da
tip nosilca
motorizirano vrtenje da
dodatna luč LED ne
aplikacijski jeziki EN, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 drugih jezikov
funkcija WebRTC da
kot zaznavanja gibanja 100°
območje zaznavanja gibanja 10 metrov
vzdržljivost baterije
prepoznavanje človeškega telesa ne
prepoznavanje živali ne
vsebina paketa 1× kamera, 1× napajalnik, 1× kabel USB, 1× držalo, 1× lepilni trak, 1× vijaki, 1× zaščitni trak, 1× priročnik
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos