Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Zavarovanje hiše IP kamere GoSmart Zunanja vrtljiva baterijska kamera IP-600 EYE z Wi-Fi in solarnim panelom

GoSmart Zunanja vrtljiva baterijska kamera IP-600 EYE z Wi-Fi in solarnim panelom

Številka za naročilo H4056
1x
oglejte si oceno
4
1
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
20. jul. 2024 Pri vas
159,00
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Varnostna kamera, ki ne potrebuje napajanja iz omrežja

Želite namestiti varnosto kamero, pa na lokaciji postavitve nimate možnosti napajanja iz električnega omrežja? Pametna kamera IP-600 EYE ga ne potrebuje. Napaja se namreč s pomočjo polnilne baterije s kapaciteto 8 800 mAh, vgrajeno pa ima tudi 3,5 W solarno ploščo. Do ponovnega polnjenja baterije bo minilo več mesecev, ob zadostni sončni svetlobi pa vam kamere sploh ne bo potrebno polniti.

Kamera je opremljena z dvema močnima LED diodama in PIR senzorjem, zato lahko služi tudi kot reflektor, s katerim osvetlite dvorišče ali dovozno pot.

 

Napredne varnostne funkcije

Vam varnost, nadzor in brezskrbnost veliko pomenijo? Želite imeti stalen pregled in nadzor tudi v času vaše odsotnosti?

Pametna kamera IP-600 EYE omogoča inteligentno zaznavanje gibanja in zvoka. Če je naprava aktivirana, vas z obvestilom na vaš mobilni telefon opozori na zaznano gibanje ali zvok. Posnetki se lahko samodejno shranjujejo na micro SD kartico s kapaciteto do 64 GB v formatu FAT32, omogočeno pa je tudi shranjevanje v oblaku.  

Shranjene posnetke lahko kadarkoli pregledate in preverite dogajanje pred vašimi vhodnimi vrati oz. na območju, ki ga nadzorujete s kamero.

Različne nastavitve zaznavanja

S pomočjo inteligentne funkcije zaznavanja oseb ne boste prejemali nepotrebnih obvestil ob zaznavi gibanja živali ali mimovozečih vozil.

 

Kakovostna slika v vseh pogojih

Varnostna kamera IP-600 EYE z visoko ločljivostjo Full HD in vidnim kotom 110° poskrbi za odličen prikaz in jasne posnetke. Dinamična prilagoditev svetlosti in enakomerna infrardeča osvetlitev do razdalje 9 metrov sta pomembni karakteristiki te kamere. Tudi osvetlitev v ozadju in popolna tema ne vplivata na kakovost posnetkov.

Naprava IP-600 EYE kvalitetne izdelave je izjemno trpežna in odporna na vse vremenske razmere. Odlikuje jo izjemno visoka stopnja zaščite IP65, kar pomeni, da je prahotesna in vodotesna. Kamero tako lahko namestite tudi na mesto, kjer bo izpostavljena močnemu dežju ali sneženju.

 

Varnostna kamera in reflektor v enem

Ob zaznavi gibanja PIR senzor pametne kamere IP-600 EYE avtomatsko aktivira osvetlitev nadzorovanega območja. Kamero tako lahko uporabite tudi kot reflektor. To dodatno poskrbi za varnost, saj močna osvetlitev odvrne nezaželenega obiskovalca. Osvetlitev lahko kadarkoli aktivirate tudi preko mobilne aplikacije EMOS GoSmart in tako odvrnete morebitnega vandala ali vlomilca.

Naprava je opremljena tudi z zvočnim alarmom (z glasnostjo do 105 dB), ki je skrit v ohišju kamere.

Velika prednost te varnostne kamere je zajemanje video posnetkov in barvni prikaz tudi v času, ko je zunaj popolna tema.

Komunikacija z obiskovalci na daljavo

S pomočjo vgrajenega mikrofona in zvočnika z obiskovalci preko mobilne aplikacije komunicirate na daljavo.

Ko vas v času vaše odsotnosti obišče voznik dostavne službe, ga lahko napotite k sosedu, ki bo namesto vas prevzel paket, ali pa ga prosite, da vas počaka, v kolikor ste v bližini.

Enostavna namestitev

Pametno kamero IP-600 EYE enostavno namestite na steno ali drugo ustrezno podlago. Vse potrebno za namestitev je priloženo napravi.

Napajanje s pomočjo 3,5 W solarne plošče v kombinaciji s polnilno baterijo zmogljivosti 8 800 mAh vam omogoča različne možnosti glede izbire lokacije namestitve. Ob zadostni sončni svetlobi polnjenje kamere morda sploh ne bo potrebno. V kolikor pa je na izbrani lokaciji omogočen dostop do vtičnice 220 V, pa napravo lahko napajate z micro USB kablom in napajalnikom.

Po namestitvi kamere na izbrano lokacijo jo le še povežete z vašim omrežjem WiFi in jo seznanite z mobilno aplikacijo EMOS GoSmart, ki je brezplačno dostopna na spletu v App Store ali na Google Play (tako za operacijski sistem Android in iOS). Nastavitve so enostavne in uporabniku prijazne. Združljivost z Amazon Alexa in Google Assistant vam omogoča tudi glasovno upravljanje.

Spoznajte EMOS GoSmart

EMOS GoSmart vam omogoča, da si oblikujete pametni dom po vaših željah. Razširite ga lahko tudi z drugimi napravami v okviru EMOS GoSmart. Vse naprave so združljive s sistemom TUYA.

Upravljanje vašega doma s pametnimi napravami vam omogoči udobje in brezskrbnost. Z mobilno aplikacijo enostavno upravljate in nadzorujete pametne naprave, ki so zasnovane z namenom, da vam s številnimi funkcijami in opcijami olajšajo življenje. Spoznajte, kako enostavno je življenje z EMOS GoSmart.

EMOS GoSmart

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo H4056
Šifra artikla 3024040560
EAN 8592920117743
tip izdelka IP kamera
snemalni element kamere
podprt OS Android, iOS
kompatibilnost EMOS GoSmart, TUYA, LIDL, Smartlife, odprti sistem
protokol Wi-Fi
ostale funkcije
samodejno shranjevanje slik da
montaža na steno
napajanje kamere 4×18650 baterija 2 200 mAh + sončna plošča + adapter DC 5 V/1 A (priloženo)
nastavitev območja zaznavanja ne
nočno snemanje da
maksimalna razdalja nočnega vidnega snopa 10 metrov
barva bela
širina
globina
višina
vidni kot kamere 110°
vir je priložen da
zaščita IP55
prodajna embalaža 1 kos, škatla
ločljivost kamere 1 920 × 1 080
zaznavanje gibanja da
zaznavanje zvoka ne
IR CUT da
sirena da
shranjevanje na kartici SD da
shranjevanje v oblaku da
prenosna frekvenca 2,4 GHz WIFI (IEEE802.11b/g/n)
material za vgradnjo da
zaščita pred krajo blokiran z aplikacijo
garancijska doba 2 leti
upravljanje z glasovnimi pomočniki da
glasovna komunikacija dvosmerna
obvestila v mobilno aplikacijo da
dodatni notranji monitor ne
zasebni način ne
podpora ONVIF ne
sledenje gibanju (tracking) ne
tip nosilca navoj za stativ
motorizirano vrtenje ne
dodatna luč LED ne
aplikacijski jeziki EN, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 drugih jezikov
funkcija WebRTC da
kot zaznavanja gibanja 120°
območje zaznavanja gibanja 10 metrov
vzdržljivost baterije do 8 mesecev
prepoznavanje človeškega telesa da
prepoznavanje živali ne
vsebina paketa 1× enota kamere, 4× baterije Li-Ion 18650, 1× držalo, 1× kabel mikro USB, 1× material za namestitev, 1× priročnik
Ocena izdelka

Ocena izdelka (80%)
1 ocena

  • 80%
    robert
    Naročeno 29. okt. 2023
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos