Domov PowerBank, polnilci in napajalniki Polnilci baterij GP polnilec baterij Charge 10 S491 + 4× AA

GP polnilec baterij Charge 10 S491 + 4× AA

Številka za naročilo B56499
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
9. dec. 2022 Pri vas
92,90
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

 

Izjemno hiter polnilec s polnilnimi baterijami

Ste sprejeli odločitev, da ne boste obremenjevali okolja z nenehnim kupovanjem baterij za enkratno uporabo, ne želite pa tudi uporabljati polnilnih baterij, če je njihovo polnjenje dolgotrajno? Potem izberite najhitrejši polnilnik na svetu GP Recyko Charge10 S491, s katerim bodo baterije napolnjene v kar 10 minutah. Polnilec vas bo navdušil tudi z zaščito pred pregrevanjem, načinom ECO za nežno polnjenje baterij NiMH, popolnoma samodejnim pametnim polnjenjem in maksimalno tihim delovanjem. Polnilec, ki je primeren za vse vrste baterij AA in AAA, vključuje tudi 4 okolju prijazne baterije AA z zmogljivostjo 1 700 mAh za hitro polnjenje, ki zdržijo več kot 700 polnilnih ciklov.

 

Le 10 minut do polno napolnjenih baterij

S polnilcem nove generacije boste imeli napolnjene baterije vedno na voljo prav takrat, ko jih boste potrebovali. Ne glede na to ali se odpravljate na delo, v naravo ali na potovanje, polnilne baterije bodo vedno pripravljene. Ko vas otrok preseneti z željo, da bi se igral z najljubšo igračo na daljinsko upravljanje, boste enostavno posegli po baterijah Recyko. Polnilec GP Charge10 baterije napolni do 3-krat hitreje kot konkurenčni polnilci. Potrebnih je le 10 minut, da baterije Recyko Charge10 napolnite do polne zmogljivosti.

 

Najhitrejši polnilec na svetu

Zagotovo se vam je že zgodilo, da ste potrebovali baterije, pa ste ugotovili, da vam jih je zmanjkalo? Z najhitrejšim polnilnikom baterij na svetu boste imeli baterije ekspresno napolnjene kjerkoli in kadarkoli. Hitri polnilnik Charge10 S491 vas bo enostavno navdušil s svojo hitrostjo in ševilnimi drugimi premišljenimi lastnostmi.

 

Nežno polnjenje baterij AAA

Številni ultra hitri polnilniki s pomočjo visokega toka zagotavljajo doseganje hitrosti polnjenja, kar pa lahko privede do poškodb baterij, ki jih je potrebno zavreči že po 15-ih ali 20-ih ciklih. Polnilnik Charge10 S491 pa pri polnjenju baterij AAA uporablja nižji tok in zagotavlja nežno polnjenje z visoko hitrostjo. S tem je poskrebjeno za varnost - baterije se ne poškodujejo.

 

Inteligentno polnjenje z LED indikatorjem

Inteligentno polnjenje omogoča, da naprava vsakokrat prilagodi potrebne parametre polnjenja, s čimer se zagotovi optimalno polnjenje oz. čim hitrejše polnjenje s hkratno visoko zaščito baterij. Polnilec Charge10 S491 s pomočjo neodvisnih polnilnih kanalov izjemno hitro napolni baterije AA in AAA. O trenutnem stanju polnjenja vas obvešča tribarvni indikator LED. Polnilec tudi samodejno zazna okvarjene baterije in baterije, ki jih ni mogoče ponovno napolniti.

 

Način ECO za nežno polnjenje baterij NiMH

Polnilec Charge10 S491 je bil razvit za hitro polnjenje polnilnih baterij. Hkrati ima tudi poseben način ECO, ki nežno polni vse vrste baterij AA in AAA NiMH, ne da bi jih poškodoval. Charge10 S491 bo tako postal vaš univerzalni polnilec za vse priložnosti.

 

Tiho in varno delovanje

Poleg samodejnega prilagajanja hitrosti in načina polnjenja ima polnilec Charge10 S491 še dodatno prednost – opremljen je z vrhunsko zaščito pred pregrevanjem. Ima namreč inovativni ventilator s križnim pretokom. Prav tako vas bo navdušilo njegovo tiho delovanje, saj je polnilec kar dvakrat tišji v primerjavi s konkurenčnimi hitrimi polnilniki.

 
Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B56499
Šifra artikla 1604849120
EAN 4891199204616
velikosti polnjenih celic AAA, AA
število polnjenih baterij hkrati 1 do 4
izvedba polnilnika ločen omrežni kabel
vrsta polnilnika inteligenten
vrsta celic v pakiranja AA ReCyko Charge 10
število polnilnih kanalov 4
zaznavanje alkalnih baterij da
čas polnjenja 9 V 200 mAh ne navaja se
čas polnjenja AAA 1 000 mAh 0:45
polnilni tok za 1 kanal C ne navaja se
polnilni tok za 1 kanal D ne navaja se
polnilni tok za posamezne kanale AAA 1 500 mA
čas polnjenja AA 2 700 mAh 0:30
čas polnjenja C 3 500 mAh ne navaja se
napajanje 100–240 V AC
število celic v pakiranju 4
tip polnjenih baterij NiMH
zaznavanje poškodovanih baterij da
čas polnjenja D 4 500 mAh ne navaja se
čas polnjenja priloženih celic 00:10
polnilni kabel priložen da
polnilni tok za 1 kanal 9 V ne navaja se
polnilni tok za posamezne kanale AA 10 000 mA
zaščita proti zamenjavi polaritete da
posebne funkcije ne navaja se
znamka GP
dimenzije 156 × 92 × 35 mm
prodajna embalaža 1 kos, papirnata škatlica
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Datoteke za prenos

Datoteke za prenos

FAQ

FAQ

Kako izbrati baterije AAA iz serije RECYKO glede na svoje potrebe. 

Večji tok od 1,5 A povzroči njihovo nepovratno razgradnjo. Zato polnjenje samo baterij AAA s konkurenčnimi ultrahitrimi polnilniki povzroči uničenje baterije v desetih ciklih. 

V ECO módu polnilec polni baterije AA 600 mA in AAA 300 mA. To močno podaljša čas polnjenja, vendar zagotavlja veliko šeterší polnjenješí za običajneé vrste baterij NiMHí. 

Naprava ima zelo izpopolnjeno programsko opremo, ki med polnjenjem skrbno meri temperaturo baterije. Tudi zato se običajne baterije NiMH polnijo s približno polovično hitrostjo, približno 5 A, tako da ne trpijo zaradi različnih degradacij.