Domov PowerBank, polnilci in napajalniki Polnilci baterij GP polnilec baterij Eco E411 + 4× AA 2100 + 4× AAA 800

GP polnilec baterij Eco E411 + 4× AA 2100 + 4× AAA 800

Številka za naročilo B51418
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
6. feb. 2023 Pri vas
24,90
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Nabíječky GP ReCyko 

Mate priročnopolnjeno in zanesljivo baterijo, ko jo potrebujete? Z njimi dosežete finančne prihrankein poleg tega zmanjšate ogljični odtis, ki ga z njihovo uporabo pustite za seboj? Sliši se kot nedosegljiva mešanica zahtev. Baterije za ponovno polnjenje GP ReCyko skupaj s pametnimi polnilniki USB vse to zagotavljajo. 

GP-jeva nova generacija polnilnikov, ki vključuje izdelke za vsakdanjo in profesionalno uporabo, prinaša edinstven koncept polnjenja. Z uporabo polnilnikov GP skupaj z baterijami ReCykovarčujete naravo in svojo denarnico Ta komplet je zlasti koristen za tiste, ki so novi v polnjenju.Našli boste vse, kar potrebujete, da lahko takoj začnete uporabljati baterije za ponovno polnjenje. V paketu boste poleg polnilnika našli tudi baterije AA in AAA za ponovno polnjenje ter polnilni mikro USB kabel.

Nabíjejte rychle a bezpečně 

Hitro in varno polnjenje - to je osnovno pričakovanje vsakega uporabnika od baterij za ponovno polnjenje. S polnilnikom GP Economy boste dosegli največjo zmogljivost svojih akumulatorskih baterij v primeru njihove popolne izpraznitve v manj kot 8 urah. 

Bezstarostné nabíjení  

Ekonomični polnilnik ima popolnoma avtomatizirano elektroniko, ni vam več treba spremljati polnjenja baterije.Proces polnjenja neodvisno nadzoruje glede na dejansko potrebo. Ko je polnjenje končano, samodejno preide v fazo vzdrževalnega polnjenja z minimalnim tokom. Vaše baterije bodo tako več let ohranjale visoko zmogljivost in bodo med polnjenjem vedno pod popolnim nadzorom, ne da bi vas kar koli skrbelo. Poleg tega vas bodo indikatorji LED polnilnika vedno jasno obveščali o trenutnem stanju polnjenja. 

Chytrá elektronika 

Ekonomični polnilnik je namenjen polnjenju nikelj-metalhidridnih celic in lahkodiagnosticira nepolnjene, poškodovane ali že delno polnjene baterije. Na podlagi zaznanih vrednosti nato samostojnodoloči hitrost in način polnjenja, katerega ob koncu polnjenja elektronika upočasni v način vzdrževalnega polnjenja. S tem preprečite prekomerno polnjenje in skrajšanje življenjske dobe baterije. Običajni polnilniki namreč polnijo s polno hitrostjo, nato pa prenehajo polniti, zato polnjenje baterije ni tako natančno. V primeru nepravilnega vstavljanja baterij se polnilnik sploh ne začne polniti, s čimer so odpravljena vsa varnostna tveganja. 

Ubij kjerkoli in kadarkoli 

Vhodni vmesnik USB polnilnika omogoča uporabo skoraj povsod. Tako lahko baterije polnite z avtomobilskim adapterjem, prek vrat USB prenosnega računalnika ali powerbank ali neposredno iz omrežja ne glede na to, ne glede na to, ali ste trenutno doma, v mestu ali na podeželju. 

Okolju prijazno 

Ekologija ima pri polnilcih in baterijah ReCyko pomembno vlogo. Pri proizvodnji baterij se uporablja več kot 10 % materiala iz recikliranih virov, kar je trenutno največji delež na svetu. Hkrati je več kot 94 % materialov, iz katerih so izdelane baterije, mogoče reciklirati. Tako z redno uporabo baterij za ponovno polnjenje dolgoročno varčujete okolje. 

Proizvajalec ni pozabil na škatlo. Pravzaprav je paket baterij prvi te vrste na trgu, ki je izdelan pougo iz papirja - tako da je popolnoma okolju prijazen in ga je mogoče reciklirati.  

polnilnik USB za priročno polnjenje 

GP predstavlja ekološko prijazno generacijo baterij in polnilnikov za ponovno polnjenje pod zvezdo ReCyko, ki uporabljajo sodobno proizvodno tehnologijo in temeljijo na uspehu prejšnjih serij polnilnih baterij. ReCyko ponuja vrhunske in običajne polnilnike s številnimi uporabnimi funkcijami. Njihova največja nesporna prednost je brezskrbno polnjenje. Tako lahko baterije ReCyko preprosto napolnite kadar koli in kjer koli s polnilnikom Economy. 

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B51418
Šifra artikla 1604841111
EAN 4891199212093
velikosti polnjenih celic AAA, AA
število polnjenih baterij hkrati 2 ali 4
izvedba polnilnika USB
vrsta polnilnika inteligenten
vrsta celic v pakiranja AA ReCyko 2 100, AAA ReCyko 850
število polnilnih kanalov 2
zaznavanje alkalnih baterij da
čas polnjenja 9 V 200 mAh ne navaja se
čas polnjenja AAA 1 000 mAh 4:00
polnilni tok za 1 kanal C ne navaja se
polnilni tok za 1 kanal D ne navaja se
polnilni tok za posamezne kanale AAA 300 mA
čas polnjenja AA 2 700 mAh 10:00
čas polnjenja C 3 500 mAh ne navaja se
napajanje USB 5 V/1 A
število celic v pakiranju 8
tip polnjenih baterij NiMH
zaznavanje poškodovanih baterij da
čas polnjenja D 4 500 mAh ne navaja se
čas polnjenja priloženih celic 8:00
polnilni kabel priložen micro USB
polnilni tok za 1 kanal 9 V ne navaja se
polnilni tok za posamezne kanale AA 300 mA
zaščita proti zamenjavi polaritete da
posebne funkcije ne navaja se
znamka GP
dimenzije 78 × 68 × 25 mm
prodajna embalaža 1 kos, papirnata škatlica
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Datoteke za prenos

Datoteke za prenos