Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov PowerBank, polnilci in napajalniki Polnilci baterij GP polnilec baterij Pro P461 + 4× AA ReCyko 2700 + DOCK

GP polnilec baterij Pro P461 + 4× AA ReCyko 2700 + DOCK

Številka za naročilo B54467D
2x
oglejte si oceno
5
2
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
25. apr. 2024 Pri vas
76,90
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Polnilniki GP ReCyko

Imeti pri roki napolnjene in zanesljive baterije točno v trenutku, ko jih potrebujete – kjerkoli že trenutno ste. Doseči z njimi finančni prihranek, poleg tega pa še znižati ogljični odtis, ki ga za sabo z njihovo uporabo puščate. To zveni kot nedosegljiva kombinacija zahtev. Toda polnilne baterije GP ReCyko v kombinaciji s pametnimi USB polnilniki vse vaše želje z gotovostjo izpolnijo.

Nova generacija polnilnikov GP, ki vključuje izdelke za običajno in profesionalno uporabo, namreč prinaša edinstveno zasnovo polnjenja. Z uporabo polnilnikov GP skupaj z baterijami ReCyko prihranite tako naravo kot tudi svojo denarnico.

Skrajno hitro polnjenje

Hitro in varno polnjenje – to je osnova, ki jo do polnilnih baterij pričakuje vsak uporabnik. S polnilnikom GP Professional najvišjo kapaciteto vaših polnilnih baterij v primeru njihove popolne izpraznitve dosežete že v manj kot 2,5 urah. Baterije boste imeli pri roki hitro in povsem napolnjene, kadarkoli jih boste potrebovali.

Vsako baterijo polni posebej

Potrebujete hitro napolniti na primer neparno število baterij različne velikosti ali kapacitete? S polnilnikom Pro se vam s tem ni treba dolgoročno ukvarjati. Opremljen je namreč s funkcijo, po zaslugi katere polni vsako baterijo posebej. Koliko in katere baterije ravnokar polnite, s polnilnikom GP Pro ne igra nobene vloge.

Merjenje kapacitete

Pripravljate se na potovanje, potrebujete imeti na voljo povsem napolnjene naprave, niste pa prepričani, kakšna je trenutna kondicija vaših baterij? S polnilnikom Pro enostavno ugotovite, v kakšnem stanju vaše baterije so. Zaženite postopek merjenja kapacitete, na zaslonu priključne postaje pa se vam po njegovem končanju za vsako baterijo posebej prikaže njena kapaciteta. Nad trenutno kondicijo svoje baterije boste imeli vedno vrhunski pregled. Ta postopek sicer za zmogljivejše celice vzame tudi več kot 24 ur, ta občutek pa se zagotovo splača.

Zdravilni tretma za baterije

Obremenjujete redno svoje polnilne baterije, in se jim sčasoma že pozna. S polnilnikom GP ReCyko Pro ni težav. S pomočjo priključne postaje, ki je priložena, koristite njegove nadstandardne funkcije in svojim baterijam privoščite kakovosten zdravilen tretma, ki jih poživi in postavi spet na noge tako, da vam lahko ponovno povsem služijo še dolgo po tem. Podobnega zdraviliškega učinka dosežete tudi z uporabo polnilnega načina „Eco“, kadar boste sicer polnili veliko dlje, baterija pa se pri tem bodo počutile zelo udobno.

Brezskrbno polnjenje

Polnilnik Pro je opremljen s povsem avtomatizirano elektroniko, polnjenja baterij vam torej ni treba nikakor nadzorovati. Postopek polnjenja namreč upravlja samostojno glede na trenutno potrebo. Po končanem polnjenju samodejno preklopi v fazo vzdrževalnega polnjenja z minimalnim tokom. Vaše baterije si na ta način visoko kapaciteto ohranijo za veliko let, med polnjenjem pa so vedno pod nadzorom, ne da bi vam bilo treba za karkoli skrbeti. O trenutnem stanju polnjenja vas poleg tega bodo vedno jasno obveščale LED indikatorji polnilnika ali LED zaslon priključne postaje.

Pametna elektronika

Polnilnik Pro je namenjen za napredno polnjenje nikelj-metal-hibridnih celic, sposoben pa je oceniti nepolnilne, poškodovane ali delno že napolnjene baterije. Na podlagi zaznanih vrednosti potem samostojno določi hitrost in način polnjenja, ki ga na koncu polnjenja elektronika upočasni na način vzdrževalnega polnjenja. Zaradi tega ne prihaja do prenapolnitve baterij in zmanjševanja njihove življenjske dobe. V primeru napačne vstavitve baterij polnilnik polnjenja sploh ne zažene, s tem pa odpravi vsa varnostna tveganja. Naslednja napredna funkcija elektronike tega polnilnika je tudi temperaturna zaščita, to pomeni, da če se baterije začnejo prekomerno segrevati, polnilnik postopek polnjenja ublaži ali prekine, vaše baterije pa med polnjenjem ne zgubijo dela svoje kondicije.

Polnite kjerkoli in kadarkoli

Vhodni vmesnik USB polnilnika omogoča njegovo uporaba skoraj kjerkoli. Baterije lahko polnite s pomočjo avto vtičnice, preko USB vhoda vašega prenosnika ali prenosne baterije ali pa neposredno iz omrežja ne glede na to, ali ste ravnokar doma, v mestu ali v naravi.

Okolju prijazen

Varstvo narave pri polnilnikih in baterijah ReCyko igra eno od glavnih vlog. Več kot 10 % materiala pri proizvodnji baterij se uporablja iz recikliranih virov, kar je trenutno najvišji delež na svetu. Hkrati pa več kot 94 % materialov, iz katerih so baterije proizvedene, se lahko ponovno reciklira. Pri redni uporabi polnilnih baterij dolgoročno varujete okolje.

Proizvajalec ni pozabil niti na škatlico. Embalaža baterij je namreč kot prva svoje vrste na svetu proizvedena samo iz papirja – tako, da bo povsem ekološka in jo je mogoče reciklirati.

USB polnilnik za udobno polnjenje

Družba GP s tem na trg plasira ekološko generacijo polnilnih baterij in polnilnikov z oznako ReCyko, ki koristijo sodobno proizvodno tehnologijo in temeljijo na uspehu prejšnjih linij polnilnih baterij. Linija ReCyko nudi vrhunske in navadne polnilnike z veliko koristnimi lastnostmi. Njihova največja nesporna prednost je brezskrbno polnjenje in napajanje preko USB vhoda. Baterije ReCyko s polnilnikom Everyday enostavno napolnite kadarkoli in kjerkoli.

Za vsakodnevno uporabo doma in v naravi

Polnilnik ReCyko Pro vas lepo preseneti s svojo celovitostjo. Nikoli vam ne bo na poti, lahko pa ga imate kadarkoli pri roki. To boste cenili tako doma kot na potovanju. Polnilnik namreč gre v katerokoli prtljago in kadar ga poste potrebovali, ga hitro potegnete, svoje izpraznjene baterije pa s pomočjo avto vtičnice ali USB vhoda hitro napolnite. Tako ne boste nikoli izgubili udobja, na katero ste vajeni, ali ste ravnokar doma, ali na potovanju.

Pametno in varno polnjenje mnogo let

S polnilnikom Pro ne samo, da boste imeli svoje polnilne baterije pripravljene za takojšnjo uporabo skrajno hitro – že v 2,5 urah, po zaslugi hitrega polnjenja pa tudi podaljšate njihovo življenjsko dobo. Polnilnik GP Professional je namreč opremljen z avtomatizirano elektroniko, ki upravlja postopek polnjenja tako, kot je pravkar potrebno. Zaradi tega ne prihaja do propadanja baterij in dolgoročnega zmanjševanja njihove zmogljivosti. Poleg tega polnilnik Professional polni vsako baterijo posebej, o njenem trenutnem stanju vas obvešča LED zaslon na priključni postaji. Polnilnik poleg tega lahko oceni poškodovane ali nepolnilne baterije, v primeru potrebe pa polnjenje povsem ustavi. In če so vaše baterije res že veliko utrujene, s polnilnikom GP Professional jim enostavno privoščite zdravilni tretma, po zaslugi katerega vam bodo odlično služile še dolgo po tem.

Izdelki GP z minimalnim ogljičnim odtisom

Baterije ReCyko in polnilnik ReCyko Pro so odlična kombinacija za varno in okolju prijazno polnjenje. Polnilnik ne samo, da je prijazen do življenjske dobe baterij in s tem minimizira ekološko obremenitev, temveč so baterije GP ReCyko tudi proizvedene tako, da so prijazne do okolja. Pri proizvodnji se uporabljajo že reciklirani viri. Ponovno se lahko reciklira tudi večina materialov, iz katerih so baterije proizvedene. Družba GP je poleg tega mislila tudi na okolju prijazno papirno embalažo. Baterije in polnilniki GP so odličen izdelek za vse, ki jim za naravo ni vseeno.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B54467D
Šifra artikla 1604846110
EAN 4891199199134
velikosti polnjenih celic AAA, AA
število polnjenih baterij hkrati 1 do 4
izvedba polnilnika USB
vrsta polnilnika inteligenten
vrsta celic v pakiranja AA ReCyko 2 700
število polnilnih kanalov 4
zaznavanje alkalnih baterij da
čas polnjenja 9 V 200 mAh ne navaja se
čas polnjenja AAA 1 000 mAh 1:30 - 3:15
polnilni tok za 1 kanal C ne navaja se
polnilni tok za 1 kanal D ne navaja se
polnilni tok za posamezne kanale AAA 760–380 mA
čas polnjenja AA 2 700 mAh 1:30 - 3:30
čas polnjenja C 3 500 mAh ne navaja se
napajanje USB 5 V/2 A
število celic v pakiranju 4
tip polnjenih baterij NiMH
zaznavanje poškodovanih baterij da
čas polnjenja D 4 500 mAh ne navaja se
čas polnjenja priloženih celic 1:30 - 3:30
polnilni kabel priložen micro USB
polnilni tok za 1 kanal 9 V ne navaja se
polnilni tok za posamezne kanale AA 1 800–900 mA
zaščita proti zamenjavi polaritete da
posebne funkcije merjenje zmogljivosti, priključna postaja
znamka GP
dimenzije 78 × 68 × 25 mm
prodajna embalaža 1 kos, papirnata škatlica
Ocena izdelka

Ocena izdelka (100%)
2 oceni

 • 100%
  Simon
  Naročeno 11. nov. 2023
  Izdelke GP uporabljam že dve desetletji in vedno sem bil zadovoljen z njihovim delovanjem. Novi polnilec s pametnimi funkcijami pa me je navdušil.
 • 100%
  Stane P.
  Naročeno 17. jun. 2023
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Če želite baterijo izprazniti in napolniti, ko jo vstavite v polnilnik, izberite ta način. Polnilec bo ponovno preveril baterijo (izmeri napetost in tok baterije, ne pa kapacitete) in jo začel prazniti ali polniti glede na stanje (premalo napolnjene baterije ne bo več praznil).
Baterije NiMH ni treba popolnoma izprazniti, da bi jo lahko polnili.

Pametni polnilniki porazdelijo tok, ki je potreben za polnjenje vsake celice, in izklopijo polnilno mesto, ko je celica polna.
Da, priporočljivo je, da v meniju filtrirate parameter - število hkrati napolnjenih baterij in velikost napolnjenih celic.
Da, ima neodvisne kanale in parametre polnjenja od 1 do 4 baterij.

Zdravljenje polnilnikov se razlikuje.

Če se baterija izprazni pod 0,8 V, imajo pametni polnilniki s tem težave.

Neinteligentni polnilniki pa polnijo od glave do glave in so idealni za "oživljanje premalo napolnjenih baterij".