Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu

GP polnilec baterij Speed M451

Številka za naročilo B53450
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
28. jun. 2024 Pri vas
22,90
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

14,00
Na zalogi
17,00
Na zalogi
20,00
Na zalogi
25,98
Na zalogi
Opis

Več o izdelku

Polnilci GP ReCyko

Imejte napolnjene in zanesljive baterije pri roki, ko jih potrebujete - kjerkoli ste. Z njimi dosežete finančne prihranke, poleg tega pa z njihovo uporabo zmanjšate ogljični odtis, ki ga puščate za seboj. Baterije GP ReCyko v kombinaciji s pametnimi USB polnilci  pa bodo brez težav izpolnile vse vaše zahteve.

Nova generacija GP polnilcev,  ki vključuje izdelke za vsakdanjo in profesionalno uporabo, prinaša edinstven koncept polnjenja. Z uporabo GP polnilcev skupaj z baterijami ReCyko boste ohranjali tako okolje kot svojo denarnico.

Polni vsako baterijo posebej

Morate na primer hitro napolniti neparno število baterij različnih velikosti ali zmogljivosti? S polnilcem Speed Charger se vam ni treba ukvarjati z ničemer dolgotrajnim. Opremljen je s funkcijo, ki polni vsako baterijo posebej. Koliko in katere baterije polnite, pri hitrem GPpolnilcu ni pomembno.

Baterije se napolnijo v manj kot 4 urah

Hitro in varno polnjenje - to je osnovno pričakovanje vsakega uporabnika polnilnih baterij. S GP polnilcem Speed Charger lahko najvišjo zmogljivost svojih popolnoma izpraznjenih polnilnih baterij dosežete v manj kot 4 urah.

Brezskrbno polnjenje

Polnilec Speed je opremljen s popolnoma avtomatizirano elektroniko, zato vam ni treba paziti na baterije. V resnici samostojno upravlja postopek polnjenja glede na dejanske potrebe. Ko je polnjenje končano, samodejno preide v fazo vzdrževalnega polnjenja z minimalnim polnjenjem. Vaše baterije bodo tako dolga leta ohranjale visoko zmogljivost in bodo med polnjenjem vedno pod popolnim nadzorom, ne da bi vam bilo treba za karkoli skrbeti. Poleg tega vas bodo indikatorji LED polnilca vedno jasno obveščali o trenutnem stanju polnjenja.

Smart Electronics

Polnilec Speed je zasnovan za polnjenje nikelj-metalhidridnih celic in lahko diagnosticira nepolnjene, poškodovane ali delno polnjene baterije. Na podlagi zaznanih vrednosti nato samostojno določi hitrost in način polnjenja, ki ga elektronika ob koncu polnjenja upočasni v način zadrževanja polnjenja. S tem prepreči, da bi se baterije prekomerno napolnile in  bi se skrajšala njihova življenjska doba. V primeru nepravilnega vstavljanja baterij polnilnik ne začne polniti, s čimer odpravi vsa varnostna tveganja. Druga napredna funkcija elektronike polnilnika je toplotna zaščita, tj. če se baterije začnejo pretirano segrevati, bo polnilec upočasnil ali prekinil postopek polnjenja, tako da baterije med polnjenjem ne bodo izgubile dela svojega stanja.

Polnite kjerkoli in kadarkoli

Vhodni vmesnik USB polnilnika vam omogoča, da ga uporabljate skoraj kjerkoli. Tako lahko baterije polnite z avtomobilskim adapterjem, prek vhoda USB prenosnega računalnika ali powerbanka ali neposredno iz električnega omrežja, ne glede na to, ali ste doma, v mestu ali na prostem.

Okolju prijazno

Ekologija ima pri polnilnikih in baterijah ReCyko pomembno vlogo. Več kot 10 % materiala, uporabljenega pri izdelavi baterij, je recikliranega, kar je trenutno največji delež na svetu. Hkrati pa je več kot 94 % materialov, iz katerih so izdelane baterije, mogoče reciklirati. Če torej redno uporabljate baterije za ponovno polnjenje, dolgoročno varčujete okolje.

Proizvajalec ni pozabil na embalažo. Pravzaprav je embalaža baterij prva te vrste na trgu, ki je izdelana poudarjeno samo iz papirja - tako da je popolnoma okolju prijazna in jo je mogoče reciklirati.

Polnilec USB za priročno polnjenje

GP predstavlja okolju prijazno generacijo baterij in polnilcev ReCyko, ki uporabljajo napredne proizvodne tehnologije in nadgrajujejo uspeh prejšnjih linij baterij za polnjenje. Linija ReCyko ponuja vrhunske in običajne polnilce s številnimi uporabnimi funkcijami. Njihova največja nesporna prednost je brezskrbno polnjenje. Zato lahko baterije ReCyko preprosto polnite kadarkoli in kjerkoli s polnilcem Speed.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B53450
Šifra artikla 1604845110
EAN 4891199198304
velikosti polnjenih celic AAA, AA
število polnjenih baterij hkrati 1 do 4
izvedba polnilnika USB
vrsta polnilnika inteligenten
vrsta celic v pakiranja brez celic
število polnilnih kanalov 4
zaznavanje alkalnih baterij da
čas polnjenja 9 V 200 mAh ne navaja se
čas polnjenja AAA 1 000 mAh 1:30 - 3:30
polnilni tok za 1 kanal C ne navaja se
polnilni tok za 1 kanal D ne navaja se
polnilni tok za posamezne kanale AAA 730–370 mA
čas polnjenja AA 2 700 mAh 2:45 - 5:30
čas polnjenja C 3 500 mAh ne navaja se
napajanje USB 5 V/1 A
število celic v pakiranju 0
tip polnjenih baterij NiMH
zaznavanje poškodovanih baterij da
čas polnjenja D 4 500 mAh ne navaja se
čas polnjenja priloženih celic ne navaja se
polnilni kabel priložen micro USB
polnilni tok za 1 kanal 9 V ne navaja se
polnilni tok za posamezne kanale AA 1 100–550 mA
zaščita proti zamenjavi polaritete da
posebne funkcije ne navaja se
znamka GP
dimenzije 78 × 68 × 25 mm
prodajna embalaža 1 kos, papirnata škatlica
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos