Domov PowerBank, polnilci in napajalniki Polnilci baterij GP polnilec baterij Speed M451 + 4× AA ReCyko Pro

GP polnilec baterij Speed M451 + 4× AA ReCyko Pro

Številka za naročilo B53455
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
7. feb. 2023 Pri vas
29,99
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

 

Napajalniki GP ReCyko

Mejte napolnjene in zanesljive baterije pri roki točno takrat, ko jih potrebujete, kjerkoli ste. Z njimi dosežete finančne prihranke in zmanjšate ogljični odtis, ki ga puščate za seboj. Za vse to pa akumulatorske baterije GP ReCyko v kombinaciji s pametnimi polnilniki USB z lahkoto izpolnjujejo vse vaše zahteve.

Nova generacija polnilnikov GP, ki vključuje izdelke za vsakdanjo in profesionalno uporabo, uvaja edinstven koncept polnjenja. Z uporabo polnilnikov GP skupaj z baterijami ReCyko varčujete tako okolje kot svojo denarnico.

Polni vsako baterijo posebej

Morate na primer hitro napolniti neparno število baterij različnih velikosti ali zmogljivosti? S hitrim polnilnikom Speed Charger se vam ni treba ukvarjati z ničemer dolgotrajnim. Opremljen je s funkcijo, ki polni vsako baterijo posebej. Zato pri polnilniku GP Speed ni pomembno, koliko in katere baterije polnite.

Baterije se napolnijo v <4 urah

Hitro in varno polnjenje – to je osnovno pričakovanje vsakega uporabnika akumulatorskih baterij. S polnilnikom GP Speed Charger boste največjo zmogljivost svojih akumulatorskih baterij, ko so popolnoma izpraznjene, dosegli v manj kot 4 urah.

Brezskrbno polnjenje

Polnilnik Speed je opremljen s popolnoma avtomatizirano elektroniko, zato vam ni treba paziti na baterije. V resnici upravlja proces polnjenja samostojno glede na dejanske potrebe. Ko je polnjenje končano, samodejno preide v fazo vzdrževalnega polnjenja z minimalnim polnjenjem. Vaše baterije bodo tako več let ohranjale visoko zmogljivost in bodo med polnjenjem vedno pod popolnim nadzorom, ne da bi vam bilo treba kar koli skrbeti. Poleg tega vas bodo indikatorji LED polnilnika vedno jasno obveščali o trenutnem stanju polnjenja.

Smart Electronics

Polnilec Speed je zasnovan za polnjenje nikelj-metalhidridnih celic in lahko diagnosticira nepolnjene, poškodovane ali delno polnjene baterije. Na podlagi zaznanih vrednosti nato samostojno določi hitrost in način polnjenja, ki ga elektronika ob koncu polnjenja upočasni v način zadrževanja polnjenja. To preprečuje, da bi se baterije preveč napolnile in skrajšala njihova življenjska doba. V primeru nepravilnega vstavljanja baterij polnilnik sploh ne bo začel polniti, s čimer se odpravijo vsa varnostna tveganja. Še ena napredna funkcija elektronike tega polnilnika je temperaturna zaščita, tj. če se baterije začnejo pretirano segrevati, polnilnik umiri ali prekine proces polnjenja, tako da baterije med polnjenjem ne izgubijo svoje kondicije.

Polnite kjerkoli in kadarkoli

Vhodni vmesnik USB polnilnika vam omogoča, da ga uporabljate skoraj kjerkoli. Tako lahko baterije polnite z avtomobilskim adapterjem, prek vhoda USB prenosnega računalnika ali banke napajanja ali neposredno iz električnega omrežja doma, v mestu ali na podeželju.

Okolju prijazno

Ekologija ima pri polnilnikih in baterijah ReCyko pomembno vlogo. Za proizvodnjo baterij se uporablja več kot 10 % materiala iz recikliranih virov, kar je trenutno največji delež na svetu. Hkrati je več kot 94 % materialov, iz katerih so izdelane baterije, mogoče reciklirati. Z redno uporabo akumulatorskih baterij dolgoročno varčujete okolje.

Proizvajalec ni pozabil na škatlo. Pravzaprav je baterijski paket prvi tovrstni paket na trgu, ki je izdelan izključno iz papirja – tako da je popolnoma okolju prijazen in ga je mogoče reciklirati.

O nas so že pisali

Članek CHIP Magazine: test polnilnika EMOS MicroUSB

"Ta kompaktni in lahki polnilec baterij AA in AAA ima vrata microUSB in lahko polni do štiri baterije. Glede na omejene možnosti napajanja prek vmesnika microUSB (5V/1A) ni mogoče pričakovati izjemno hitrega polnjenja" Polni pregled...

USB nabíječka pro pohodlné nabíjení

Společnost GP tímto uvádí na trh ekologickou generaci nabíjecích baterií a nabíječek pod označením ReCyko, které využívají moderní výrobní technologie a navazují na úspěch předchozích řad nabíjecích baterií. Řada ReCyko nabízí špičkové i obyčejné nabíječky s?mnoha užitečnými vlastnostmi. Jejich největší nespornou výhodou je bezstarostné nabíjení. Baterie ReCyko si tak s?nabíječkou Speed snadno nabijete kdykoliv a kdekoliv.

Produkty GP s?minimální uhlíkovou stopou

Baterie ReCyko a nabíječka Speed jsou skvělou kombinací pro bezpečné a ekologické nabíjení. Nejenže nabíječka šetří životnost baterií a tím minimalizuje ekologickou zátěž, baterie GP ReCyko jsou navíc vyrobeny tak, aby byly šetrné k?životnímu prostředí. Při výrobě jsou využívány již recyklované zdroje. Recyklovatelná je i většina materiálů, ze kterých jsou baterie vyrobeny. Společnost GP navíc myslela i na ekologické papírové balení. Baterie a nabíječky GP jsou tak skvělými produkty pro všechny, kterým na přírodě záleží.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B53455
Šifra artikla 1604845111
EAN 4891199198335
velikosti polnjenih celic AAA, AA
število polnjenih baterij hkrati 1 do 4
izvedba polnilnika USB
vrsta polnilnika inteligenten
vrsta celic v pakiranja AA ReCyko Pro
število polnilnih kanalov 4
zaznavanje alkalnih baterij da
čas polnjenja 9 V 200 mAh ne navaja se
čas polnjenja AAA 1 000 mAh 1:30 - 3:30
polnilni tok za 1 kanal C ne navaja se
polnilni tok za 1 kanal D ne navaja se
polnilni tok za posamezne kanale AAA 730–370 mA
čas polnjenja AA 2 700 mAh 2:45 - 5:30
čas polnjenja C 3 500 mAh ne navaja se
napajanje USB 5 V/1 A
število celic v pakiranju 4
tip polnjenih baterij NiMH
zaznavanje poškodovanih baterij da
čas polnjenja D 4 500 mAh ne navaja se
čas polnjenja priloženih celic 2:00 - 4:00
polnilni kabel priložen micro USB
polnilni tok za 1 kanal 9 V ne navaja se
polnilni tok za posamezne kanale AA 1 100–550 mA
zaščita proti zamenjavi polaritete da
posebne funkcije ne navaja se
znamka GP
dimenzije 78 × 68 × 25 mm
prodajna embalaža 1 kos, papirnata škatlica
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Datoteke za prenos

Datoteke za prenos