Domov PowerBank, polnilci in napajalniki Polnilci baterij GP USB polnilec baterij Everyday B421 + 4× AA GP ReCyko 2700

GP USB polnilec baterij Everyday B421 + 4× AA GP ReCyko 2700

Splošna številka za naročanje B52427U
26,99
Na zalogi
1. dec. 2021 Pri vas
Cene so v paket.
Ob naročilu nad 29 evrov je dostava brezplačna!
velikosti polnjenih celic AAA, AA
število polnjenih baterij hkrati 2 ali 4
izvedba polnilnika USB
vrsta polnilnika inteligenten
Več parametrov
Osnovni podatki
Blagovna znamka GP
Splošna številka za naročilo B52427U
Šifra artikla 1604842110
EAN 4891199195624
Z veseljem vam bom svetoval
Tehnična vprašanja
 • Dostava na dom
  Dostava na dom
 • Zagotavljamo varno spletno nakupovanje
  Zagotavljamo varno spletno nakupovanje
 • Zaupanja vredna spletna trgovina
  Zaupanja vredna spletna trgovina
 • Preverjena kakovost v lastnem laboratoriju
  Preverjena kakovost v lastnem laboratoriju

Polnilniki GP ReCyko

Imeti pri roki napolnjene in zanesljive baterije točno v trenutku, ko jih potrebujete – kjerkoli že trenutno ste. Doseči z njimi finančni prihranek, poleg tega pa še znižati ogljični odtis, ki ga za sabo z njihovo uporabo puščate. To zveni kot nedosegljiva kombinacija zahtev. Toda polnilne baterije GP ReCyko v kombinaciji s pametnimi USB polnilniki vse vaše želje z gotovostjo izpolnijo.

Nova generacija polnilnikov GP, ki vključuje izdelke za običajno in profesionalno uporabo, namreč prinaša edinstveno zasnovo polnjenja. Z uporabo polnilnikov GP skupaj z baterijami ReCyko prihranite tako naravo kot tudi svojo denarnico.

Baterije napolnjene v <6 urah

Hitro in varno polnjenje – to je osnova, ki jo do polnilnih baterij pričakuje vsak uporabnik. S polnilnikom GP Everyday najvišjo kapaciteto vaših polnilnih baterij v primeru njihove popolne izpraznitve dosežete že v manj kot 6 urah.

Brezskrbno polnjenje

Polnilnik Everyday je opremljen s povsem avtomatizirano elektroniko, polnjenja baterij vam torej ni treba nikakor nadzorovati. Postopek polnjenja namreč upravlja samostojno glede na trenutno potrebo. Po končanem polnjenju samodejno preklopi v fazo vzdrževalnega polnjenja z minimalnim tokom. Vaše baterije si na ta način visoko kapaciteto ohranijo za veliko let, med polnjenjem pa so vedno pod nadzorom, ne da bi vam bilo treba za karkoli skrbeti. O trenutnem stanju polnjenja vas poleg tega bodo vedno jasno obveščale LED indikatorji polnilnika.

Pametna elektronika

Polnilnik Everyday je namenjen za polnjenje nikelj-metal-hibridnih celic, sposoben pa je oceniti nepolnilne, poškodovane ali delno že napolnjene baterije. Na podlagi zaznanih vrednosti potem samostojno določi hitrost in način polnjenja, ki ga na koncu polnjenja elektronika upočasni na način vzdrževalnega polnjenja. Zaradi tega ne prihaja do prenapolnitve baterij in zmanjševanja njihove življenjske dobe. Navadni polnilniki namreč polnijo z vso hitrostjo, potem polnjenje končajo, napolnitev baterij pa ni toliko natančna. V primeru napačne vstavitve baterij polnilnik polnjenja sploh ne zažene, s tem pa odpravi vsa varnostna tveganja.

Polnite kjerkoli in kadarkoli

Vhodni vmesnik USB polnilnika omogoča njegovo uporaba skoraj kjerkoli. Baterije lahko polnite s pomočjo avto vtičnice, preko USB vhoda vašega prenosnika ali prenosne baterije ali pa neposredno iz omrežja ne glede na to, ali ste ravnokar doma, v mestu ali v naravi.

Okolju prijazen

Varstvo narave pri polnilnikih in baterijah ReCyko igra eno od glavnih vlog. Več kot 10 % materiala pri proizvodnji baterij se uporablja iz recikliranih virov, kar je trenutno najvišji delež na svetu. Hkrati pa več kot 94 % materialov, iz katerih so baterije proizvedene, se lahko ponovno reciklira. Pri redni uporabi polnilnih baterij dolgoročno varujete okolje.

Proizvajalec ni pozabil niti na škatlico. Embalaža baterij je namreč kot prva svoje vrste na svetu proizvedena samo iz papirja – tako, da bo povsem ekološka in jo je mogoče reciklirati.

USB polnilnik za udobno polnjenje

Družba GP s tem na trg plasira ekološko generacijo polnilnih baterij in polnilnikov z oznako ReCyko, ki koristijo sodobno proizvodno tehnologijo in temeljijo na uspehu prejšnjih linij polnilnih baterij. Linija ReCyko nudi vrhunske in navadne polnilnike z veliko koristnimi lastnostmi. Njihova največja nesporna prednost je brezskrbno polnjenje. Baterije ReCyko s polnilnikom Everyday enostavno napolnite kadarkoli in kjerkoli.

Izdelki GP z minimalnim ogljičnim odtisom

Baterije ReCyko in polnilnik Everyday so odlična kombinacija za varno in okolju prijazno polnjenje. Polnilnik ne samo, da je prijazen do življenjske dobe baterij in s tem minimizira ekološko obremenitev, temveč so baterije GP ReCyko tudi proizvedene tako, da so prijazne do okolja. Pri proizvodnji se uporabljajo že reciklirani viri. Ponovno se lahko reciklira tudi večina materialov, iz katerih so baterije proizvedene. Družba GP je poleg tega mislila tudi na okolju prijazno papirno embalažo. Baterije in polnilniki GP so odličen izdelek za vse, ki jim za naravo ni vseeno.

Najpomembnejši parametri
velikosti polnjenih celic AAA, AA
število polnjenih baterij hkrati 2 ali 4
izvedba polnilnika USB
vrsta polnilnika inteligenten
Drugi parametri
vrsta celic v pakiranja AA ReCyko 2 700
število polnilnih kanalov 2
zaznavanje alkalnih baterij da
čas polnjenja 9 V 200 mAh ne navaja se
čas polnjenja AAA 1 000 mAh 3:30
polnilni tok za 1 kanal C ne navaja se
polnilni tok za 1 kanal D ne navaja se
polnilni tok za posamezne kanale AAA 320 mA
čas polnjenja AA 2 700 mAh 7:30
čas polnjenja C 3 500 mAh ne navaja se
napajanje USB 5 V/1 A
število celic v pakiranju 4
tip polnjenih baterij NiMH
zaznavanje poškodovanih baterij da
čas polnjenja D 4 500 mAh ne navaja se
čas polnjenja priloženih celic 7:30
polnilni kabel priložen micro USB
polnilni tok za 1 kanal 9 V ne navaja se
polnilni tok za posamezne kanale AA 400 mA
zaščita proti zamenjavi polaritete da
posebne funkcije ne navaja se
dimenzije 78 × 68 × 25 mm
prodajna embalaža 1 kos, papirnata škatlica
Datoteke za prenos
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Dodajte oceno izdelka
Ta spletna stran uporablja piškotke. Če ostanete na tej spletni strani, se s tem strinjate. Več