Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Božična razsvetljava Božične svetlobne verige LED božična cherry veriga – kroglice, 8 m, zunanja in notranja, večbarvna, časovnik

LED božična cherry veriga – kroglice, 8 m, zunanja in notranja, večbarvna, časovnik

Številka za naročilo D5AM02
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
barva svetlobe
dimenzije
barva žice
Na zalogi
18. jul. 2024 Pri vas
24,90
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

5,49
Na zalogi
Opis

Opis izdelka

ZY0911T

Več o izdelku

Vezave ČEBELAR - standardne

Vezave ČEBELAR - standardne ponujajo širok spekter uporabe, ne le pri ustvarjanju božičnih okraskov in vzdušja. Njihove lučke LED so vgrajene v majhne bele kroglice, ki so prijetne tudi, ko verižica ni prižgana. Glede na izbrano dolžino in barvo luči bodo poskrbele za majhne okraske v notranjosti, osvetlitev božičnega drevesa in večjega drevesa na vrtu. Odlično za ustvarjanje prazničnega vzdušja na družinskem praznovanju, poroki ali otroški zabavi. Kjer koli čez dan lahko bele kroglice izklopljene verige CHERRY služijo kot okras, ki zasvetijo po temi in ustvarijo pravo vzdušje.  Verige CHERRY so tako dobesedno dve v enem.

Vam bo všeč tudi funkcija časovnika, ki aktivira verigo, ki ponovno sveti 6 ur in se nato izklopi za 18 ur. Standardne verige CHERRY so odporne na vlago zaradi zaščite IP44 in primerne za vse notranje in zunanje dekoracije.

Verižice serije CHERRY

Vsem bodo všeč luči LED CHERRY! Na voljo so v štirih različicah - klasične verižice, drevesca s kapljicami, verižice z velikimi kroglicami in verižice v obliki stožca (stožčaste lučke).Njihove bele kroglice, kapljice ali stožci odlično okrasijo božično drevo ter služijo kot lučke in majhni okraski v enem. Z dolžino do 48 metrov je mogoče verigo raztegniti med drevesi na vrtu ali po obodu terase.

Izbrane vrste verige so na voljo z 8 do 64 svetlobnimi načini, daljinskim upravljanjem ali vgrajenim časovnikom, s katerim se veriga prižiga v rednih časovnih presledkih. Izbirate lahko med široko paleto dolžin in barv, z verigami RGB pa lahko spreminjate barvo luči po svojih željah.

Skrbite za pravo vzdušje!

Za osvetlitev ne le božičnega drevesca vam pod blagovno znamko EMOS ponujamo široko paleto verig LED, ki jih odlikujeta nizka poraba energije in daljša življenjska doba. Izbirate lahko med verigami za notranjo uporabo (IP20), za zunanjo uporabo (IP44) ali verigami na baterije, ki so idealne za okrasitev prostorov brez dostopa do električne vtičnice. Na voljo so štiri vrste svetlobnih verig LED, ki se razlikujejo po velikosti in obliki LED - NANO - CLASSIC - CHERRY - TRADITIONAL. Odločilna merila za izbiro prave verige so njena dolžina, število diod LED in barva svetlobe.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo D5AM02
Šifra artikla 1550054000
EAN 8592920096123
izdelek veriga
barva svetlobe multicolor
dimenzije 8 m
funkcije sveti
oblika kroglica
uporaba zunanja in notranja
programska ura da
daljinski upravljalnik ne
tip napajanja omrežni adapter
število LED 80
LED razmik 10 cm
velikost LED 10 mm
dolžina dovoda 5 m
za višino drevesa 140 cm
barva žice zelena
prihodna moč 3,6 W
vhodna napetost 230 V AC
izhodna napetost 31 V DC
možnost povezave ne
zaščita IP44
življenjska doba 10 000 ur
material PVC
garancijska doba 2 leti
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos