Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Božična razsvetljava Notranja dekorativna razsvetljava LED božična jelka, 75 cm, 3x AA, notranja, topla bela, časovnik

LED božična jelka, 75 cm, 3x AA, notranja, topla bela, časovnik

Številka za naročilo DCTW16
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Koletno drevo

Koletna drevesa in majhna drevesca so bistveni okraski, ki so osnova vsake božične dekoracije. Iščete drevo, ki ga boste lahko uporabljali več let in ne bo zavzelo preveč prostora? Potem je božično drevo s 3D iglicami, ki se ne razlikujejo od pravih in ne odpadejo, za vas. Postavite ga lahko na komodo, televizijsko mizico, pred okno ali celo na praznično mizo. Da bo vzdušje popolno, je drevo opremljeno z drobnimi lučkami LED tople bele barve, ki jih napajajo baterije AAA. Bi radi na primer okrasili svoje drevo z malimi stekleničkami? Tudi to je mogoče, z njim lahko delate kot s standardno živo različico, nanj pritrdite druge okraske in ustvarite edinstven okras.

Vam bo všeč tudi funkcija časovnika, ki aktivira okrasek, ki se večkrat prižge za 6 ur in nato ugasne za 18 ur.

Darujte si pravljični božič!

Za prijetno in udobno praznično vzdušje doma ali magične kotičke na vrtu vam bodo pomagali božični okraski EMOS - svečniki, viseči okraski, girlande, drevesa, projektorji in figure. Pri odločanju o nakupu je priporočljivo razmisliti, ali jih nameravate postaviti na prostem ali na prostem. Zunanje okraske lahko uporabite tudi za okrasitev notranjih prostorov, številne od njih pa lahko uporabljate vse leto. Večina notranjih okraskov se napaja z baterijami, zato vam ni treba skrbeti za ovirajoče kable. Z okraski EMOS boste preprosto imeli popoln božič.

360-stopinjska fotografija

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo DCTW16
Šifra artikla 1550000094
EAN 8592920098974
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos