Domov Božična razsvetljava Notranja dekorativna razsvetljava LED božična jelka lesena, 48 cm, 2x AA, notranja, topla bela, časovnik

LED božična jelka lesena, 48 cm, 2x AA, notranja, topla bela, časovnik

Številka za naročilo DCTW03
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Opis izdelka

ZY2333

Več o izdelku

Drevesna dekoracija z drevescem

Drevesne dekoracije pričarajo vzdušje tradicionalnega božiča, ki ga zaznamujejo vonj po medenjakih, zvok božičnih pesmi in nezamenljiv okus krompirjeve solate. Leseni okrasek za drevo je opremljen s prijetno toplo belo osvetlitvijo. Zaradi napajanja z baterijami AAA ga lahko postavite na katero koli mesto v svoji notranjosti in videti bo odlično, zlasti na okenski polici, komodi ali televizijski mizici.

Vam bo všeč tudi funkcija časovnika, ki bo ob aktiviranju večkrat zasvetila za 6 ur in se nato izklopila za 18 ur.

Darujte si pravljični božič!

Za prijetno in udobno praznično vzdušje doma ali magične kotičke na vrtu vam bodo pomagali božični okraski EMOS - svečniki, viseči okraski, girlande, drevesa, projektorji in figure. Ko se odločate za nakup, je priporočljivo razmisliti, ali jih nameravate postaviti na prostem ali na prostem. Zunanje okraske lahko uporabite tudi za okrasitev notranjih prostorov, številne od njih pa lahko uporabljate vse leto. Večina notranjih okraskov se napaja z baterijami, zato vam ni treba skrbeti za ovirajoče kable. Z okraski EMOS boste preprosto imeli popoln božič.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS Lighting
Splošna številka za naročilo DCTW03
Šifra artikla 1550000026
EAN 8592920093467
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos