Domov Božična razsvetljava Božične svetlobne verige LED božična jelka s svetlobno verigo in zvezdo, 1,5 m, notranja, upravlj., časovnik, RGB

LED božična jelka s svetlobno verigo in zvezdo, 1,5 m, notranja, upravlj., časovnik, RGB

Številka za naročilo D5AA02
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
9. feb. 2023 Pri vas
137,40 €
40 % popust
V košarici vpišite kodo: MINUS40
229,00
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

3,29 € s kodo MINUS40
5,49
Na zalogi
3,29 € s kodo MINUS40
5,49
Na zalogi
6,00
Na zalogi
Opis

Več o izdelku

Kroplje iz češenj RGB

Kroplje iz češenj so praktična božična dekoracija, ki vzbuja velik vtis. Njegov skladiščni prostor je res minimalen, kar zagotovo cenijo številne družine. Majhno drevo, ki je opremljeno z verigo in zvezdo, lahko v nekaj minutah preprosto sestavite sami. Luči v obliki drobnih solzic se upravljajo z daljinskim upravljalnikom z vgrajenim časovnikom, veriga pa ponuja 16 načinov osvetlitve. Posamezni načini se razlikujejo po barvi svetlobe, vrsti utripanja, postopnem prižiganju (tako imenovana animacija) ali spreminjanju barve luči LED.

Vetrnice CHERRY drop tree so namenjene za notranjo dekoracijo. Ti so še posebej priljubljeni pri tistih, ki imajo raje moderne rešitve in radi eksperimentirajo z božično razsvetljavo.

Verižice serije CHERRY

Vsem bodo všeč luči LED CHERRY! Na voljo so v štirih različicah - klasične verižice, drevesca s kapljicami, verižice z velikimi kroglicami in verižice v obliki stožca (stožčaste lučke).Njihove bele kroglice, kapljice ali stožci odlično okrasijo božično drevo ter služijo kot lučke in majhni okraski v enem. Z dolžino do 48 metrov je mogoče verigo raztegniti med drevesi na vrtu ali po obodu terase.

Izbrane vrste verige so na voljo z 8 do 64 svetlobnimi načini, daljinskim upravljanjem ali vgrajenim časovnikom, s katerim se veriga prižiga v rednih časovnih presledkih. Izbirate lahko med široko paleto dolžin in barv, z verigami RGB pa lahko spreminjate barvo luči po svojih željah.

Skrbite za pravo vzdušje!

Za osvetlitev ne le božičnega drevesca vam pod blagovno znamko EMOS ponujamo široko paleto verig LED, ki jih odlikujeta nizka poraba energije in daljša življenjska doba. Izbirate lahko med verigami za notranjo uporabo (IP20), za zunanjo uporabo (IP44) ali verigami na baterije, ki so idealne za okrasitev prostorov brez dostopa do električne vtičnice. Na voljo so štiri vrste svetlobnih verig LED, ki se razlikujejo po velikosti in obliki LED - NANO - CLASSIC - CHERRY - TRADITIONAL. Odločilna merila za izbiro prave verige so njena dolžina, število diod LED in barva svetlobe.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo D5AA02
Šifra artikla 1550044022
EAN 8592920100264
izdelek drevo z verigo
barva svetlobe RGB
dimenzije 1,5 m
funkcije 16 načinov
oblika trgati
uporaba zunanja in notranja
programska ura da
daljinski upravljalnik da (2× AAA)
tip napajanja omrežni adapter
število LED 244
LED razmik ne navaja se
velikost LED ne navaja se
dolžina dovoda 3 m
za višino drevesa ne navaja se
barva žice zelena
prihodna moč 10 W
vhodna napetost 230 V AC
izhodna napetost 5 V DC micro USB (priloženo)
možnost povezave ne
zaščita IP44
življenjska doba 10 000 ur
material PVC
garancijska doba 2 leti
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Datoteke za prenos

Datoteke za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos