Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Božična razsvetljava Božične svetlobne verige LED božična veriga, 16 m, zunanja in notranja, RGB, upravljalnik, programi, časovnik

LED božična veriga, 16 m, zunanja in notranja, RGB, upravljalnik, programi, časovnik

Številka za naročilo D4AA04
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

5,49
Na zalogi
6,45
Na zalogi
Opis

Več o izdelku

Praznične verige CLASSIC z animacijo

Praznične verige CLASSIC z animacijo ponujajo številne možnosti uporabe in lahko razsvetlijo celotno hišo, stanovanje ali vrt. Posebej primerni so za božično drevo. Uporabite jih lahko tudi na ograji, pergoli ali na drugih mestih, kjer ne najdejo svoje uporabe skozi vse leto. Upravljate jih lahko s praktičnim daljinskim upravljalnikom, s katerim izberete enega od 72 barvnih prizorov. Posamezni prizori se razlikujejo po barvi svetlobe, vrsti bliskovanja, postopni osvetlitvi (animacija) ali spremeni barve luči LED.Zagotovo vas bo prepričala tudi funkcija časovnika, ki ob aktiviranju verižice ponavljajoče sveti 6 ur in se nato za 18 ur izklopi.

Vezave CLASSIC z animacijo so zaščitene proti vlagi zaradi zaščite IP44 in primerne za vse zunanje dekoracije.So še posebej priljubljeni pri tistih, ki raje eksperimentirajo z božično razsvetljavo in imajo raje nekonvencionalne okraske.

 

Vezave serije CLASSIC

Vezave LED CLASSIC podjetja EMOS so na voljo v več oblikah - klasične verige, grozdi in stalaktiti. Nepogrešljive so za ustvarjanje pravega prazničnega vzdušja. Na tradicionalnem božičnem drevesu bodo videti odlično , primerni so za okrasitev pohištva, ograj, tramov ali vrat v notranjosti.Uporabite jih lahko tudi na prostem za osvetlitev grmovnic, dreves, pergol, gazon itd.

Izbrane vrste verig imajo 8 do 64 načinov osvetlitve, utripanje, postopno spreminjanje barve, animacijo ali daljinsko upravljanje. Praktični so modeli s funkcijo časovnika, ki lahko v rednih časovnih intervalih prižgejo luč na drevesu in vam ni treba skrbeti za vklop in izklop. Izbirate lahko med različnimi dolžinami in barvami, na voljo so tako brezkrmni kot baterijski modeli.<>

Skrbite za pravo vzdušje!

Za osvetlitev ne le božičnega drevesca vam pod blagovno znamko EMOS ponujamo široko paleto verig LED, ki jih odlikujeta nizka poraba energije in daljša življenjska doba. Izbirate lahko med verigami za notranjo uporabo (IP20), za zunanjo uporabo (IP44) ali verigami na baterije, ki so idealne za okrasitev prostorov brez dostopa do električne vtičnice. Obstajajo štiri vrste svetlobnih verig LED, ki se razlikujejo po velikosti in obliki LED - NANO - CLASSIC - CHERRY - TRADITIONAL. Odločilna merila za izbiro prave verige so dolžina, število diod LED in barva svetlobe.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo D4AA04
Šifra artikla 1550044021
EAN 8592920100240
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Zelene barve v tej verigi ni mogoče nastaviti. Izberete lahko samo barve, ki so prikazane na gonilniku.

Ano, z enim daljinskim upravljalnikom je mogoče upravljati dve verigi.

Multicolor = katera LED je enake barve, lahko spremeni funkcijo, vendar LED ne bo spremenila barve, to pomeni, da ni mogoče prosto preklopiti iz barve v barvo za 1 LED (primer: rdeča LED se ne bo spremenila v modro)

RGB= 1 dioda LED ima 3 čipe, na podlagi tega se barve zlagajo, da se ustvarijo različne barve

Difuzorja LED ni mogoče zamenjati pri nobenem izdelku z verigo LED.

Ano, to je mogoče. V primerjavi z alkalnimi imajo nižjo napetost, zato bodo morda delovale krajši čas in svetloba ne bo tako intenzivna.