Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Božična razsvetljava Zunanja dekorativna razsvetljava LED božična veriga, 180 cm, zunanja in notranja, topla bela

LED božična veriga, 180 cm, zunanja in notranja, topla bela

Številka za naročilo DCTW11
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Opis izdelka

ZY2255

Več o izdelku

Svetleče božično drevo

Sodobno svetleče božično drevo bo naredilo odličen vtis na vsakega obiskovalca in vse vaše prijatelje. Drevo je zasnovano za zunanjo in notranjo uporabo in bo videti odlično pred vhodnimi vrati, na balkonu, na vrtu ali v dnevni sobi. Njegova mehka svetloba tople bele barve bo polepšala vsak prostor in ustvarila čarobno vzdušje v vsakem domu.Za uporabljen motiv je primeren za okrasitev ne le za božič - zagotovo bo našel svojo uporabo tudi ob drugih prazničnih priložnostih skozi vse leto. Zaradi velikosti tega okrasa je bilo treba razmišljati tudi o popolni stabilnosti. Podstavek lahko pritrdite v tla z uporabo kovinskih kolov, ki so vključeni v paketu. Zaradi tega dodatka vam ne bo treba skrbeti, da bi se prevrnil.

Darujte si pravljični božič!

Za prijetno in udobno praznično vzdušje doma ali magične kotičke na vrtu vam bodo pomagali božični okraski EMOS - svečniki, viseči okraski, girlande, drevesa, projektorji in figure. Pri odločanju o nakupu je priporočljivo razmisliti, ali jih nameravate postaviti na prostem ali na prostem. Zunanje okraske lahko uporabite tudi za okrasitev notranjih prostorov, številne od njih pa lahko uporabljate vse leto. Večina notranjih okraskov se napaja z baterijami, zato vam ni treba skrbeti za ovirajoče kable. Z okraski EMOS boste preprosto imeli popoln božič.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo DCTW11
Šifra artikla 1550000052
EAN 8592920098219
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos