Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Božična razsvetljava Božične svetlobne verige LED božična veriga, 24 m, zunanja in notranja, topla bela, programi

LED božična veriga, 24 m, zunanja in notranja, topla bela, programi

Številka za naročilo D4AW08
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
barva svetlobe
dimenzije
barva žice
Na zalogi
25. apr. 2024 Pri vas
37,90
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

5,49
Na zalogi
Opis

Opis izdelka

ZY2162

Več o izdelku

Klasične verige - večnamenske

Klasične božične verige z več funkcijami omogočajo izbiro enega od osmih prednastavljenih načinov osvetlitve, ki bodo osvetlili vsak prostor in razveselili tako otroke kot odrasle. V osnovnem načinu so vse luči stalno prižgane, medtem ko je preostalih sedem načinov kombinacija različnih možnosti utripanja, zatemnjevanja in osvetlitve. Na podlagi izbrane dolžine, barve svetlobe in načina osvetlitve bodo poskrbeli za manjše okraske v notranjosti, osvetlitev božičnega drevesa in večje drevo na vrtu. Z njimi lahko na družinski zabavi, poroki ali družinski zabavi za otroke preprosto ustvarite svečano vzdušje. Zaradi možnosti nastavitve različnih načinov osvetlitve jih bodo vzljubili tako tisti, ki privoščijo subtilno in statično svetlobno dekoracijo, kot ljudje, ki iščejo dinamično svetlobno dekoracijo.

Multifunkcijske verige CLASSIC so odporne na vlago zaradi zaščite IP44 in primerne za vse notranje in zunanje dekoracije.

 

Vezave serije CLASSIC

Vezave LED CLASSIC podjetja EMOS so na voljo v več oblikah - klasične verige, grozdi in stalaktiti. Nepogrešljive so za ustvarjanje pravega prazničnega vzdušja. Na tradicionalnem božičnem drevesu bodo videti odlično , primerni so za okrasitev pohištva, ograj, tramov ali vrat v notranjosti.Uporabite jih lahko tudi na prostem za osvetlitev grmovnic, dreves, pergol, gazon itd.

Izbrane vrste verig imajo 8 do 64 načinov osvetlitve, utripanje, postopno spreminjanje barve, animacijo ali daljinsko upravljanje. Praktični so modeli s funkcijo časovnika, ki lahko drevo prižigajo v rednih časovnih intervalih, vam pa ni treba skrbeti za vklop in izklop. Izbirate lahko med široko paleto dolžin in barv, na voljo so tako brezkrmni kot baterijski modeli.<>

Skrbite za pravo vzdušje!

Za osvetlitev ne le božičnega drevesca vam pod blagovno znamko EMOS ponujamo široko paleto verig LED, ki se odlikujejo po nizki porabi energije in daljši življenjski dobi. Izbirate lahko med verigami za notranjo uporabo (IP20), za zunanjo uporabo (IP44) ali verigami na baterije, ki so idealne za okrasitev prostorov brez dostopa do električne vtičnice. Obstajajo štiri vrste svetlobnih verig LED, ki se razlikujejo po velikosti in obliki LED - NANO - CLASSIC - CHERRY - TRADITIONAL. Odločilna merila za izbiro prave verige so dolžina, število diod LED in barva svetlobe.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo D4AW08
Šifra artikla 1550040010
EAN 8592920095454
izdelek veriga
barva svetlobe topla bela
dimenzije 24 m
funkcije 8 načinov (multifunkcijski)
oblika klasičen
uporaba zunanja in notranja
programska ura ne
daljinski upravljalnik ne
tip napajanja omrežni adapter
število LED 240
LED razmik 10 cm
velikost LED 5 mm
dolžina dovoda 5 m
za višino drevesa 230 cm
barva žice zelena
prihodna moč 3,6 W
vhodna napetost 230 V AC
izhodna napetost 31 V DC
možnost povezave ne
zaščita IP44
življenjska doba 10 000 ur
material PVC
garancijska doba 2 leti
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Adapter na večfunkcijski verigi nima spomina za zadnji nastavljeni način osvetlitve. Uporaba adapterja za stalno razsvetljavo ni mogoča z vidika funkcionalnosti in ožičenja. Zaradi tega je osvetljena le polovica diod LED.

 Podaljšanje verige za dodaten kos ni mogoče. Podaljšate lahko samo napajalni kabel.

Multicolor = katera LED je enake barve, lahko spremeni funkcijo, vendar LED ne bo spremenila barve, to pomeni, da ni mogoče prosto preklopiti iz barve v barvo za 1 LED (primer: rdeča LED se ne bo spremenila v modro)

RGB= 1 dioda LED ima 3 čipe, na podlagi tega se barve zlagajo, da se ustvarijo različne barve

Difuzorja LED ni mogoče zamenjati pri nobenem izdelku z verigo LED.

Ano, to je mogoče. V primerjavi z alkalnimi imajo nižjo napetost, zato bodo morda delovale krajši čas in svetloba ne bo tako intenzivna.