Domov Božična razsvetljava Božične svetlobne verige LED božična veriga, 8 m, zunanja in notranja, topla/hladna bela, časovnik

LED božična veriga, 8 m, zunanja in notranja, topla/hladna bela, časovnik

Številka za naročilo D4AN04
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
barva svetlobe
dimenzije
barva žice
Na zalogi
1. jun. 2023 Pri vas
22,90
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

Opis

Več o izdelku

CLASSIC - dvojna barva

Classic - dvobarvne verige ponujajo široko paleto uporabe, ne le pri ustvarjanju božičnih okraskov in vzdušja. Vselej vsebujejo enako število luči LED v hladni in topli beli barvi, ki se na verigi izmenjujejo, da ustvarijo čudovito dvo-barvno kombinacijo. Ta vrsta verige še posebej izstopa na božičnem drevesu, lahko pa jo uporabite tudi za oblikovanje manjših okraskov v zaprtih prostorih ali večjega drevesa, grma, grede ali pergole na prostem. Uživali boste tudi v funkciji časovnika, ko je aktivirana, se verižica ponovno prižge za 6 ur in nato izklopi za 18 ur. 

Dvojbarvne verige CLASSIC so zaradi zaščite IP44 odporne na vlago in primerne za vse notranje in zunanje dekoracije.

 

Klasične verige

Klasične verige LED podjetja EMOS so na voljo v več oblikah - klasične verige, grozdi in stalaktiti. Nepogrešljive so za ustvarjanje pravega prazničnega vzdušja. Na tradicionalnem božičnem drevesu bodo videti odlično , primerni so za okrasitev pohištva, ograj, tramov ali vrat v notranjosti.Uporabite jih lahko tudi na prostem za osvetlitev grmovnic, dreves, pergol, gazon itd.

Izbrane vrste verig imajo 8 do 64 načinov osvetlitve, utripanje, postopno spreminjanje barve, animacijo ali daljinsko upravljanje. Praktični so modeli s funkcijo časovnika, ki lahko drevo prižigajo v rednih časovnih intervalih in vam ni treba skrbeti za vklop in izklop. Izbirate lahko med različnimi dolžinami in barvami, na voljo so tako brezkrmni kot baterijski modeli.<>

Skrbite za pravo vzdušje!

Za osvetlitev ne le božičnega drevesca vam pod blagovno znamko EMOS ponujamo široko paleto verig LED, ki jih odlikujeta nizka poraba energije in daljša življenjska doba. Izbirate lahko med verigami za notranjo uporabo (IP20), za zunanjo uporabo (IP44) ali verigami na baterije, ki so idealne za okrasitev prostorov brez dostopa do električne vtičnice. Obstajajo štiri vrste svetlobnih verig LED, ki se razlikujejo po velikosti in obliki LED - NANO - CLASSIC - CHERRY - TRADITIONAL. Odločilna merila za izbiro prave verige so dolžina, število diod LED in barva svetlobe.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo D4AN04
Šifra artikla 1550043007
EAN 8592920100042
izdelek veriga
barva svetlobe hladna/topla bela
dimenzije 8 m
funkcije sveti
oblika klasičen
uporaba zunanja in notranja
programska ura da
daljinski upravljalnik ne
tip napajanja omrežni adapter
število LED 80
LED razmik 10 cm
velikost LED 5 mm
dolžina dovoda 5 m
za višino drevesa 140 cm
barva žice črna
prihodna moč 3,6 W
vhodna napetost 230 V AC
izhodna napetost 31 V DC
možnost povezave ne
zaščita IP44
življenjska doba 10 000 ur
material PVC
garancijska doba 2 leti
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Datoteke za prenos

Datoteke za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos