Domov Božična razsvetljava Božične svetlobne verige LED božična veriga – jež, 12 m, zunanja in notranja, vintage, časovnik

LED božična veriga – jež, 12 m, zunanja in notranja, vintage, časovnik

Številka za naročilo D4BV03
oglejte si oceno
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
barva svetlobe
dimenzije
barva žice
Na zalogi
27. sep. 2023 Pri vas
42,90
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

Opis

Opis izdelka

ZY2185T

Več o izdelku

Klasične verige z ježkom

Klasične božične verige z ježkom so očitna izbira za ustvarjanje prijetnega vzdušja ob različnih prazničnih priložnostih. Poleg tradicionalne uporabe za okrasitev božičnega drevesca so čudovito videti tudi na okvirjih vrat ali ogledal. Oblečete jih lahko okoli ograje, tramov, drevesnega debla itd.Lučke na tej vrsti verige so gosteje razporejene, svetijo intenzivno in ustvarjajo skoraj razkošen vtis. Sigurno vas bo prepričala tudi funkcija časovnika, ki ob aktiviranju verige ponavljajoče sveti 6 ur in se nato za 18 ur izklopi.

Veže za ježka CLASSIC so zaščitene proti vlagi zaradi zaščite IP44 in primerne za vse notranje in zunanje dekoracije. V kombinaciji s klasičnimi verigami s standardno gostoto luči je mogoče pri pripravi praznične dekoracije doseči zelo zanimive učinke.

Vezave serije CLASSIC

Vezave LED CLASSIC podjetja EMOS so na voljo v več oblikah - klasične verige, grozdi in stalaktiti. Nepogrešljive so za ustvarjanje pravega prazničnega vzdušja. Na tradicionalnem božičnem drevesu bodo videti odlično , primerni so za okrasitev pohištva, ograj, tramov ali vrat v notranjosti.Uporabite jih lahko tudi na prostem za osvetlitev grmovnic, dreves, pergol, gazon itd.

Izbrane vrste verig imajo 8 do 64 načinov osvetlitve, utripanje, postopno spreminjanje barve, animacijo ali daljinsko upravljanje. Praktični so modeli s funkcijo časovnika, ki lahko drevo prižigajo v rednih časovnih intervalih in vam ni treba skrbeti za vklop in izklop. Izbirate lahko med široko paleto dolžin in barv, na voljo so tako brezkrmni kot baterijski modeli.<>

Skrbite za pravo vzdušje!

Za osvetlitev ne le božičnega drevesca vam pod blagovno znamko EMOS ponujamo široko paleto verig LED, ki jih odlikujeta nizka poraba energije in daljša življenjska doba. Izbirate lahko med verigami za notranjo uporabo (IP20), za zunanjo uporabo (IP44) ali verigami na baterije, ki so idealne za okrasitev prostorov brez dostopa do električne vtičnice. Obstajajo štiri vrste svetlobnih verig LED, ki se razlikujejo po velikosti in obliki LED - NANO - CLASSIC - CHERRY - TRADITIONAL. Odločilna merila za izbiro prave verige so dolžina, število diod LED in barva svetlobe.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS Lighting
Splošna številka za naročilo D4BV03
Šifra artikla 1550041007
EAN 8592920095621
izdelek jež
barva svetlobe vintage
dimenzije 12 m
funkcije sveti
oblika klasičen
uporaba zunanja in notranja
programska ura da
daljinski upravljalnik ne
tip napajanja omrežni adapter
število LED 600
LED razmik 2 cm
velikost LED 3 mm
dolžina dovoda 5 m
za višino drevesa ne navaja se
barva žice črna
prihodna moč 3,6 W
vhodna napetost 230 V AC
izhodna napetost 30 V DC
možnost povezave ne
zaščita IP44
življenjska doba 10 000 ur
material PVC
garancijska doba 2 leti
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka (100%)
1 hodnocení

  • 100%
    Anonim
    Naročeno 7. jan. 2022
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos