Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Božična razsvetljava Božične svetlobne verige LED božična veriga nihajoča, 12 m, zunanja in notranja, topla/hladna bela

LED božična veriga nihajoča, 12 m, zunanja in notranja, topla/hladna bela

Številka za naročilo D4AL06
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

5,49
Na zalogi
Opis

Več o izdelku

Classic - verižice s svetlobnimi metulji

Klasične verižice s svetlobnimi metulji (tj. svetlobni metulji) ustvarijo podoben svetlobni učinek, kot ga ustvarijo prižgane sveče, postavljene na božično drevo. Vezava združuje nežno utripajoče luči LED ene barve z enakim številom  statičnih luči LED iste ali druge barve. Na podlagi izbrane barvne različice lahko poleg božičnega drevesca osvetlite tudi večje drevo na vrtu.

Klasične verige z ognjemetom so zaščitene proti vlagi zaradi zaščite IP44 in so primerne za vse notranje in zunanje okraske.

 

Vezave serije CLASSIC

Vezave LED CLASSIC podjetja EMOS so na voljo v več oblikah - klasične verige, grozdi in stalaktiti. Nepogrešljive so za ustvarjanje pravega prazničnega vzdušja. Na tradicionalnem božičnem drevesu bodo videti odlično , primerni so za okrasitev pohištva, ograj, tramov ali vrat v notranjosti.Uporabite jih lahko tudi na prostem za osvetlitev grmovnic, dreves, pergol, gazon itd.

Izbrane vrste verig imajo 8 do 64 načinov osvetlitve, utripanje, postopno spreminjanje barve, animacijo ali daljinsko upravljanje. Praktični so modeli s funkcijo časovnika, ki lahko v rednih časovnih intervalih prižgejo luč na drevesu in vam ni treba skrbeti za vklop in izklop. Izbirate lahko med različnimi dolžinami in barvami, na voljo so tako brezkrmni kot baterijski modeli.<>

Skrbite za pravo vzdušje!

Za osvetlitev ne le božičnega drevesca vam pod blagovno znamko EMOS ponujamo široko paleto verig LED, ki jih odlikujeta nizka poraba energije in daljša življenjska doba. Izbirate lahko med verigami za notranjo uporabo (IP20), za zunanjo uporabo (IP44) ali verigami na baterije, ki so idealne za okrasitev prostorov brez dostopa do električne vtičnice. Obstajajo štiri vrste svetlobnih verig LED, ki se razlikujejo po velikosti in obliki LED - NANO - CLASSIC - CHERRY - TRADITIONAL. Odločilna merila za izbiro prave verige so dolžina, število diod LED in barva svetlobe.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS Lighting
Splošna številka za naročilo D4AL06
Šifra artikla 1550043013
EAN 8592920104378
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos