Domov Božična razsvetljava Božične svetlobne verige LED božična veriga – storžki, 9,8 m, zunanja in notranja, hladna bela, programi

LED božična veriga – storžki, 9,8 m, zunanja in notranja, hladna bela, programi

Številka za naročilo D5ZC01
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
barva svetlobe
dimenzije
barva žice
Na zalogi
6. feb. 2023 Pri vas
19,14 €
40 % popust
V košarici vpišite kodo: MINUS40
31,90
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

3,29 € s kodo MINUS40
5,49
Na zalogi
3,29 € s kodo MINUS40
5,49
Na zalogi
Opis

Več o izdelku

Praznične verige CHERRY - stožci z večnamensko funkcijo

Praznične verige CHERRY v obliki stožcev z večnamensko funkcijo omogočajo izbiro enega od osmih prednastavljenih načinov osvetlitve, ki bodo osvetlili vsak prostor in navdušili otroke in odrasle. V osnovnem načinu so vse luči stalno prižgane, preostalih sedem načinov pa je kombinacija različnih utripanj, ugašanja in prižiganja luči. Luči so skrite v majhnih stožcih (imenovanih "luči"). zagotovijo dekoracijo tudi takrat, ko veriga ni prižgana. Glede na izbrano dolžino in barvo luči zagotovijo drobne okraske v notranjosti, osvetlitev božičnega drevesa in večjega drevesa na vrtu. Odlično za ustvarjanje prazničnega vzdušja na družinskem praznovanju, poroki ali otroški zabavi. Bele kroglice iz verige CHERRY lahko podnevi služijo kot dekoracija katera bo zasvetila po temi in ustvarila pravo vzdušje. Verige CHERRY so dobesedno dve v enem.

Vezave CHERRY z večnamenskim delovanjem so odporne na vlago zaradi zaščite IP44 in primerne za vse notranje in zunanje dekoracije.

 

Verižice serije CHERRY

Vsem bodo všeč luči LED CHERRY! Na voljo so v štirih različicah - klasične verižice, drevesca s kapljicami, verižice z velikimi kroglicami in verižice v obliki stožca (stožčaste lučke).Njihove bele kroglice, kapljice ali stožci odlično okrasijo božično drevo ter služijo kot lučke in majhni okraski v enem. Z dolžino do 48 metrov je mogoče verigo raztegniti med drevesi na vrtu ali po obodu terase.

Izbrane vrste verige so na voljo z 8 do 64 svetlobnimi načini, daljinskim upravljanjem ali vgrajenim časovnikom, s katerim se veriga prižiga v rednih časovnih presledkih. Izbirate lahko med široko paleto dolžin in barv, z verigami RGB pa lahko spreminjate barvo luči po svojih željah.

Skrbite za pravo vzdušje!

Za osvetlitev ne le božičnega drevesca vam pod blagovno znamko EMOS ponujamo široko paleto verig LED, ki jih odlikujeta nizka poraba energije in daljša življenjska doba. Izbirate lahko med verigami za notranjo uporabo (IP20), za zunanjo uporabo (IP44) ali verigami na baterije, ki so idealne za okrasitev prostorov brez dostopa do električne vtičnice. Na voljo so štiri vrste svetlobnih verig LED, ki se razlikujejo po velikosti in obliki LED - NANO - CLASSIC - CHERRY - TRADITIONAL. Odločilna merila za izbiro prave verige so njena dolžina, število diod LED in barva svetlobe.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo D5ZC01
Šifra artikla 1550052010
EAN 8592920110768
izdelek veriga
barva svetlobe hladna bela
dimenzije 9,8 m
funkcije 8 načinov (multifunkcijski)
oblika svečka
uporaba zunanja in notranja
programska ura ne
daljinski upravljalnik ne
tip napajanja omrežni adapter
število LED 50
LED razmik ne navaja se
velikost LED ne navaja se
dolžina dovoda 5 m
za višino drevesa ne navaja se
barva žice zelena
prihodna moč 3,6 W
vhodna napetost 230 V AC
izhodna napetost 31 V DC
možnost povezave ne
zaščita IP44
življenjska doba 10 000 ur
material plastika
garancijska doba 2 leti
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Datoteke za prenos

Datoteke za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos