Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Božična razsvetljava Božične svetlobne verige LED božična veriga – storžki, 9,8 m, zunanja in notranja, topla bela, programi

LED božična veriga – storžki, 9,8 m, zunanja in notranja, topla bela, programi

Številka za naročilo D5ZW01
1x
oglejte si oceno
5
1
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
barva svetlobe
dimenzije
barva žice
Na zalogi
29. jul. 2024 Pri vas
31,90
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

5,49
Na zalogi
Opis

Več o izdelku

TRADICIONALNE božične verige - stožci z več funkcijami

Tradicionalne božične verige v obliki stožcev z več funkcijami omogočajo izbiro enega od osmih prednastavljenih načinov osvetlitve, ki bodo osvetlili vsak prostor ter navdušili otroke in odrasle. V osnovnem načinu so vse lučke stalno prižgane, medtem ko je preostalih sedem načinov kombinacija različnih utripanj, ugašanja in prižiganja luči. Lučke so skrite v majhnih stožcih (imenovanih "luči"). dekorativne tudi, ko veriga ni prižgana. Glede na izbrano dolžino in barvo luči zagotovijo majhne okraske v notranjosti, osvetlitev božičnega drevesa in večjega drevesa na vrtu. Odlične za ustvarjanje prazničnega vzdušja na družinskem praznovanju, poroki ali otroški zabavi. Bele krogle TRADICIONALNE izklopljene verige lahko čez dan služijo kot okrasek ki bo zasvetil po temi in ustvaril pravo vzdušje. Te verige so dobesedno dve v enem.

Multifunkcijske verige TRADITIONAL so zaščitene pred vlago zaradi stopnje zaščite IP44 in primerne za vse notranje in zunanje dekoracije.

 

Tradicionalne verižice

Klasični božič s sodobnim preobratom! Če se spominjate starejše vrste božičnih lučk z žarnicami, se zagotovo spomnite tudi tega, kako zahtevne so bile za razbitje in ko je ena od žarnic počila, je celotna veriga nehala svetiti. Zdaj pa je situacija povsem drugačna in z novo linijo "tradicionalno" razveseljujemo vse ljubitelje retro žarnic, ki jih ponujamo v tehnologiji LED. To je zagotovilo za dolgo življenjsko dobo in finančne prihranke.

Skrbite za pravo vzdušje!

Za osvetlitev ne le božičnega drevesca vam pod blagovno znamko EMOS ponujamo široko paleto verig LED, ki jih odlikujeta nizka poraba energije in daljša življenjska doba. Izbirate lahko med verigami za notranjo uporabo (IP20), za zunanjo uporabo (IP44) ali verigami na baterije, ki so idealne za okraševanje območij brez dostopa do električne vtičnice. Na voljo so štiri serije svetlobnih verig LED, ki se razlikujejo po velikosti in obliki LED - NANO - CLASSIC - CHERRY - TRADITIONAL. Odločilna merila za izbiro prave verige so njena dolžina, število diod LED in barva svetlobe.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo D5ZW01
Šifra artikla 1550050008
EAN 8592920110744
izdelek veriga
barva svetlobe topla bela
dimenzije 9,8 m
funkcije 8 načinov (multifunkcijski)
oblika svečka
uporaba zunanja in notranja
programska ura ne
daljinski upravljalnik ne
tip napajanja omrežni adapter
število LED 50
LED razmik ne navaja se
velikost LED ne navaja se
dolžina dovoda 5 m
za višino drevesa ne navaja se
barva žice zelena
prihodna moč 3,6 W
vhodna napetost 230 V AC
izhodna napetost 31 V DC
možnost povezave ne
zaščita IP44
življenjska doba 10 000 ur
material plastika
garancijska doba 2 leti
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka (100%)
1 ocena

  • 100%
    Ludvik
    Naročeno 21. dec. 2023
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos