Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Božična razsvetljava Božične svetlobne verige LED božična veriga – tradicionalna, 26,85 m, zunanja in notranja, vintage

LED božična veriga – tradicionalna, 26,85 m, zunanja in notranja, vintage

Številka za naročilo D4AW13
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

5,49
Na zalogi
Opis

Več o izdelku

TRADICIONALNE verižice

Koletne verižice TRADICIONAL (tj. tradicionalne) so retro izdelek v sodobnem plašču. Klasične žarnice, nagnjene k razbitju ali počenju, so nadomestile sodobne in varčne luči LED. Sprememba zasnove verige je omogočila tudi boljšo funkcionalnost - če se ena LED-lučka poškoduje, ostale svetijo še naprej. V zgodovinskih modelih je ob zlomu ene od žarnic celotna veriga prenehala svetiti. Glede na izbrano dolžino in barvo svetlobe bodo te verige poskrbele za majhne okraske v notranjosti, osvetlitev božičnega drevesa in večjega drevesa na vrtu.

TRADICIONALNE verige so zaščitene proti vlagi zaradi zaščite IP44 in primerne za vse notranje in zunanje okraske.

 

Tradicionalne verižice

Klasični božič s sodobnim pridihom! Če se spominjate starejših božičnih žarnic, se zagotovo spomnite, da so se težko razbile in da je ob razbitju ene od žarnic prenehala svetiti celotna veriga. Zdaj pa je situacija povsem drugačna in z novo serijo "tradicionalno" navdušujemo vse ljubitelje retro žarnic, ki jih ponujamo v tehnologiji LED. To je zagotovilo za dolgo življenjsko dobo in finančne prihranke.

Skrbite za pravo vzdušje!

Za osvetlitev ne le božičnega drevesca vam pod blagovno znamko EMOS ponujamo široko paleto verig LED, ki jih odlikujeta nizka poraba energije in daljša življenjska doba. Izbirate lahko med verigami za notranjo uporabo (IP20), za zunanjo uporabo (IP44) ali verigami na baterije, ki so idealne za okrasitev prostorov brez dostopa do električne vtičnice. Na voljo so štiri vrste svetlobnih verig LED, ki se razlikujejo po velikosti in obliki LED - NANO - CLASSIC - CHERRY - TRADITIONAL. Odločilna merila za izbiro prave verige so njena dolžina, število diod LED in barva svetlobe.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo D4AW13
Šifra artikla 1550041012
EAN 8592920110720
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos