Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Božična razsvetljava Notranja dekorativna razsvetljava LED božična veriga zlata – zvezdice, 1,9 m, 2x AA, notranji, topla bela, časovnik

LED božična veriga zlata – zvezdice, 1,9 m, 2x AA, notranji, topla bela, časovnik

Številka za naročilo DCGW09
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Zlati venec z zvezdami

Želite okrasiti okna, odbojne ograje, praznično pogrnjeno mizo ali osvetliti vaze, adventne svečnike in vence? Potem imamo za vas prav zlati božični venček z zvezdami, ki se napaja z baterijami AA in se prilega v vsako notranjost. To je še posebej dobrodošlo, kadar ni zaželeno, da bi vtis celotnega okrasja motil napajalni kabel, ali kadar ni na voljo nobenega vira napajanja. Uporablja se tudi pri opremljanju otroških sob, kjer je odpravljena skrb vaših najdražjih pri ravnanju s klasičnimi vtičnicami. Zahvaljujoč napajanju s svinčniki ni problem niti okrasitev šotora, prikolice ali avtodoma med bivanjem na podeželju.

Zares vas bo prepričala funkcija časovnika, ko je aktivirana, okrasek ponovno sveti 6 ur in se nato za 18 ur ugasne.

Darujte si pravljični božič!

Za prijetno in udobno praznično vzdušje doma ali magične kotičke na vrtu vam bodo pomagali božični okraski EMOS - svečniki, viseči okraski, girlande, drevesa, projektorji in figure. Pri odločanju o nakupu je priporočljivo razmisliti, ali jih nameravate postaviti na prostem ali na prostem. Zunanje okraske lahko uporabite tudi za okrasitev notranjih prostorov, številne od njih pa lahko uporabljate vse leto. Večina notranjih okraskov se napaja z baterijami, zato vam ni treba skrbeti za ovirajoče kable. Z okraski EMOS boste preprosto imeli popoln božič.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo DCGW09
Šifra artikla 1550000116
EAN 8592920111321
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos