Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Božična razsvetljava Božične mreže in zavese LED božične ledene sveče, 3,6 m, zunanje in notranje, topla bela, programi

LED božične ledene sveče, 3,6 m, zunanje in notranje, topla bela, programi

Številka za naročilo D4CW01
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
barva svetlobe
dimenzije
barva žice
Na zalogi
20. jul. 2024 Pri vas
36,90
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

5,49
Na zalogi
Opis

Opis izdelka

ZY2049

Več o izdelku

Klasične verige - večnamenski stalaktiti

Klasične božične verige CLASSIC - večnamenski stalaktiti (sipine) so ena od "dvodimenzionalnih" svetlobnih rešitev. Pri tej obliki razsvetljave je vsaka viseča veriga z lučkami LED različno dolga in ustvarja vtis naravnega stalaktita. Z verižicami lahko izberete enega od osmih prednastavljenih načinov osvetlitve, ki nato osvetlijo vsak prostor in razveselijo tako otroke kot odrasle. V osnovnem načinu so vse luči stalno prižgane, preostalih sedem načinov pa je kombinacija različnih utripanj, ugašanja in prižiganja luči. Z njimi lahko okrasite stopnišča, ograje, postavite lučke v okna ali jih obesite na balkone. Poskusite lahko tudi z manj tradicionalno uporabo in jih postavite na vrata, ograjo ali vrata. Lučke bodo izstopale na ščitu vaše hiše.Zaradi možnosti nastavitve različnih načinov osvetlitve bodo všeč tako tistim, ki imajo najraje subtilno in statično svetlobno dekoracijo, kot tistim, ki iščejo dinamično svetlobno dekoracijo.

Klasične verige - večnamenski stalaktitiso odporni na vlago zaradi zaščite IP44 in primerni za vse notranje in zunanje dekoracije

 

Vezave serije CLASSIC

Vezave LED CLASSIC podjetja EMOS so na voljo v več oblikah - klasične verige, grozdi in stalaktiti. Nepogrešljive so za ustvarjanje pravega prazničnega vzdušja. Na tradicionalnem božičnem drevesu bodo videti odlično , primerni so za okrasitev pohištva, ograj, tramov ali vrat v notranjosti.Uporabite jih lahko tudi na prostem za osvetlitev grmovnic, dreves, pergol, gazon itd.

Izbrane vrste verig imajo 8 do 64 načinov osvetlitve, utripanje, postopno spreminjanje barve, animacijo ali daljinsko upravljanje. Praktični so modeli s funkcijo časovnika, ki lahko drevo prižigajo v rednih časovnih intervalih in vam ni treba skrbeti za vklop in izklop. Izbirate lahko med široko paleto dolžin in barv, na voljo so tako brezkrmni kot baterijski modeli.<>

Skrbite za pravo vzdušje!

Za osvetlitev ne le božičnega drevesca vam pod blagovno znamko EMOS ponujamo široko paleto verig LED, ki jih odlikujeta nizka poraba energije in daljša življenjska doba. Izbirate lahko med verigami za notranjo uporabo (IP20), za zunanjo uporabo (IP44) ali verigami na baterije, ki so idealne za okrasitev prostorov brez dostopa do električne vtičnice. Obstajajo štiri vrste svetlobnih verig LED, ki se razlikujejo po velikosti in obliki LED - NANO - CLASSIC - CHERRY - TRADITIONAL. Odločilna merila za izbiro prave verige so dolžina, število diod LED in barva svetlobe.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo D4CW01
Šifra artikla 1550040013
EAN 8592920095485
izdelek kapniki
barva svetlobe topla bela
dimenzije 3,6 m
funkcije 8 načinov (multifunkcijski)
oblika klasičen
uporaba zunanja in notranja
programska ura ne
daljinski upravljalnik ne
tip napajanja omrežni adapter
število LED 200
LED razmik 10 cm
velikost LED 5 mm
dolžina dovoda 5 m
za višino drevesa ne navaja se
barva žice zelena
prihodna moč 3,6 W
vhodna napetost 230 V AC
izhodna napetost 31 V DC
možnost povezave ne
zaščita IP44
življenjska doba 10 000 ur
material PVC
garancijska doba 2 leti
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Trajna svetloba je zadnji 8. način. Adapter nima v spominu zadnjega nastavljenega načina, zato je treba želeni način nastaviti po zagonu. Ob vklopu je vedno aktiviran 1. način. Vrstnega reda ni mogoče spremeniti.
Druga adapterja brez načinov ni mogoče uporabiti zaradi funkcionalnosti in ožičenja. Prižgan bo le del diod LED.