Domov Božična razsvetljava Zunanja dekorativna razsvetljava LED božični zastor – zvezde, 45x84, zunanji in notranji, topla bela

LED božični zastor – zvezde, 45x84, zunanji in notranji, topla bela

Številka za naročilo DCGW02
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
31. mar. 2023 Pri vas
24,90
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Opis izdelka

ZY2264

Več o izdelku

Koletni akrilni venci

Koletni akrilni venci so neposredno ustvarjeni za okrasitev in osvetlitev oken. Izbirate lahko med različnimi oblikami zvezdic ali snežink, ki se popolnoma ujemajo z božičnim vzdušjem. Venčki žarijo s prijetno toplo belo svetlobo, izbrani modeli pa dodajo nekaj lučk, ki nežno utripajo. Na primer, odlično bodo videti v detski sobi ali dnevni sobi, kjer se bodo zaradi preglednega kabla zlili z ozadjem in ne bodo povzročali motenj. Akrilni venci so odporni na vlago zaradi zaščite IP44 in primerni za vse notranje in zunanje dekoracije.

 

Tradicionalne verižice iz serije GARLANDS

Klasični božič s sodobnim pridihom! Če se spominjate starejših božičnih žarnic, se zagotovo spomnite, da so se težko razbile in da je ob razbitju ene od žarnic prenehala svetiti celotna veriga. Zdaj pa je situacija povsem drugačna in z novo serijo "tradicionalno" navdušujemo vse ljubitelje retro žarnic, ki jih ponujamo v tehnologiji LED. To je zagotovilo za dolgo življenjsko dobo in finančne prihranke. Če pa se resno ukvarjate z božičnimi okraski in z okrašenim drevescem še niste končali, posezite po akrilnih girlandah, ki so narejene za okrasitev in osvetlitev oken. 

Skrbite za pravo vzdušje!

Za osvetlitev ne le božičnega drevesca vam pod blagovno znamko EMOS ponujamo široko paleto verig LED, ki se odlikujejo po nizki porabi energije in daljši življenjski dobi. Izbirate lahko med verigami za notranjo uporabo (IP20), za zunanjo uporabo (IP44) ali verigami na baterije, ki so idealne za okrasitev prostorov brez dostopa do električne vtičnice. Na voljo so štiri vrste svetlobnih verig LED, ki se razlikujejo po velikosti in obliki LED - NANO - CLASSIC - CHERRY - TRADITIONAL. Odločilna merila za izbiro prave verige so njena dolžina, število diod LED in barva svetlobe.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS Lighting
Splošna številka za naročilo DCGW02
Šifra artikla 1550000029
EAN 8592920093498
izdelek zavesa
barva svetlobe topla bela
dimenzije 84 × 45 cm
uporaba zunanja in notranja
programska ura ne
daljinski upravljalnik ne
tip napajanja mreža
vir svetlobe LED
število LED 8
dolžina dovoda 5 m
barva žice ne navaja se
prihodna moč 3,6 W
vhodna napetost 230 V AC
izhodna napetost 24 V DC
zaščita IP44
življenjska doba 10 000 ur
material plastika
garancijska doba 2 leti
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Datoteke za prenos

Datoteke za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ

FAQ – pogosta vprašanja

Zvezde so velike 11,5 cm. Na zgornji žici so kavlji za njihovo pritrditev.