Domov Božična razsvetljava Božične svečniki, sveče in lanterne LED dekoracija – 2x voščena sveča, 12,5 cm, 2x AA, upravljalnik, časovnik

LED dekoracija – 2x voščena sveča, 12,5 cm, 2x AA, upravljalnik, časovnik

Številka za naročilo DCCV14
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
4. mar. 2024 Pri vas
21,90
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Svečke iz voska

Mirite sveče, vendar se bojite, da bi se vžgale? Potem vas bodo očarale praktične svečke iz voska, ki kot vir svetlobe uporabljajo energijsko varčne diode LED, ki oddajajo toplo belo svetlobo (t. i. vintage). Zaradi kakovostne zasnove in uporabljenega materiala so sveče ob prižigu nerazpoznavne od klasičnih sveč. Ne le v času božičnih večerov, temveč bodo krasili vaš dom in vrt vse leto. Preoblikujejo se lahko v izvrsten dodatek za zabavo ali poročanje, uporabite jih lahko v detski sobi, na terasi, balkonu in na drugih mestih, kjer to iz varnostnih razlogov ni bilo mogoče. Sveče napajamo z baterijami AA, ki vzdržijo večkrat dlje kot običajne sveče.

Zares vas bo prepričala funkcija časovnika, ko jo aktivirate, sveča pogosto sveti 6 ur in se nato za 18 ur ugasne. Popolno atmosfero lahko hitro in preprosto ustvarite s priloženim daljinskim upravljalnikom.

Darujte si pravljični božič!

Za prijetno in udobno praznično vzdušje doma ali magične kotičke na vrtu vam bodo pomagali božični okraski EMOS - svečniki, viseči okraski, girlande, drevesa, projektorji in figure. Pri odločanju o nakupu je priporočljivo razmisliti, ali jih nameravate postaviti na prostem ali na prostem. Zunanje okraske lahko uporabite tudi za okrasitev notranjih prostorov, številne od njih pa lahko uporabljate vse leto. Večina notranjih okraskov se napaja z baterijami, zato vam ni treba skrbeti za ovirajoče kable. Z okraski EMOS boste preprosto imeli popoln božič.

360-stopinjska fotografija

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo DCCV14
Šifra artikla 1550001021
EAN 8592920099032
izdelek svečka
barva svetlobe vintage
dimenzije 7,5 × 12,5 cm
uporaba notranja
programska ura da
daljinski upravljalnik da (1× CR2032, priloženo)
tip napajanja baterija 4× AA (ni priloženo)
vir svetlobe LED
število LED 2× 1
dolžina dovoda ne navaja se
barva žice ne navaja se
prihodna moč 2× 0,06 W
vhodna napetost ne navaja se
izhodna napetost 2× 3 V DC
zaščita IP20
življenjska doba 10 000 ur
material vosek
garancijska doba 2 leti
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos