Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Božična razsvetljava Notranja dekorativna razsvetljava LED dekoracija – Santa v avtu z božičnimi jelkami, 10 cm, 3x AA, notranja, večbarvna

LED dekoracija – Santa v avtu z božičnimi jelkami, 10 cm, 3x AA, notranja, večbarvna

Številka za naročilo DCLW09
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Santa in božična drevesa

Mate radi neobičajne in zabavne božične okraske ali ste ljubitelj avtomobilov? Potem ne smete zamuditi Božičkovega avtomobila in dreves, ki bodo postali češnja na torti vaše božične dekoracije. Zaradi napajanja z baterijami AA ga lahko postavite na poljubno mesto v notranjosti. Najbolje bo videti na okenski polici, komodi, delovni ali televizijski mizici. jasna bela svetloba reflektorjev in barvne lučke okraskov na drevesu bodo pritegnile občudujoče poglede vas in vseh vaših božičnih obiskovalcev.

Darujte si pravljični božič!

Za prijetno in udobno praznično vzdušje doma ali magične kotičke na vrtu vam bodo pomagali božični okraski EMOS - svečniki, viseči okraski, girlande, drevesa, projektorji in figure. Ker se odločate za nakup, je priporočljivo razmisliti, ali jih nameravate postaviti na prostem ali na prostem. Okraske za zunanjo uporabo lahko uporabite tudi za okrasitev notranjih prostorov, številne od njih pa lahko uporabljate vse leto. Večina notranjih okraskov se napaja z baterijami, zato vam ni treba skrbeti za ovirajoče kable. Z okraski EMOS boste preprosto imeli popoln božič.

360-stopinjska fotografija

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo DCLW09
Šifra artikla 1550003001
EAN 8592920099377
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos