Domov Božična razsvetljava Notranja dekorativna razsvetljava LED dekoracija – snežak v tel. govorilnici, 25 cm, 3x AA, notranja, topla bela, časovnik

LED dekoracija – snežak v tel. govorilnici, 25 cm, 3x AA, notranja, topla bela, časovnik

Številka za naročilo DCLW18
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Koletni snežak v telefonski bundi

Mate snežake, ki so neločljivo povezani z božičem in spadajo med zelo učinkovite božične okraske? Potem vaši pozornosti zagotovo ne sme uiti snežak "Božični snežak v telefonski govorilnici" z vgrajenim motorjem, ki skrbi za avtomatsko padanje bleščic v snežaka. Zaradi napajanja z baterijami AAA ga lahko postavite na katero koli mesto v svoji notranjosti in videti bo odlično, zlasti na okenski polici, komodi, delovni ali televizijski mizici.

Sigurno vas bo prepričala funkcija časovnika, ko je aktivirana, bo okrasek večkrat svetel 6 ur in se nato za 18 ur izklopil.

Darujte si pravljični božič!

Za prijetno in udobno praznično vzdušje doma ali magične kotičke na vrtu vam bodo pomagali božični okraski EMOS - svečniki, viseči okraski, girlande, drevesa, projektorji in figure. Pri odločanju o nakupu je priporočljivo razmisliti, ali jih nameravate postaviti v notranje ali zunanje okolje. Zunanje okraske lahko uporabite tudi za okrasitev notranjih prostorov, številne od njih pa lahko uporabljate vse leto. Večina notranjih okraskov se napaja z baterijami, zato vam ni treba skrbeti za ovirajoče kable. Z okraski EMOS boste preprosto imeli popoln božič.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS Lighting
Splošna številka za naročilo DCLW18
Šifra artikla 1550000099
EAN 8592920104408
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos