Domov Božična razsvetljava Notranja dekorativna razsvetljava LED lesena dekoracija – lokomotiva, vlakec, 14 cm, 2x AA, notranja, topla bela, časovnik

LED lesena dekoracija – lokomotiva, vlakec, 14 cm, 2x AA, notranja, topla bela, časovnik

Številka za naročilo DCWW19
1x
5
1
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Stroj za lesene okraske

Drevesni okraski pričarajo vzdušje tradicionalnega božiča z značilnim vonjem medenjakov, zvokom božičnih pesmi in nezamenljivim okusom krompirjeve solate. Lesena dekoracija je opremljena s prijetno toplo belo osvetlitvijo. Zaradi napajanja z baterijami AAA ga lahko postavite na katero koli mesto v notranjosti in bo videti odlično, še posebej na okenski polici, komodi ali televizijski mizici.

Sigurno boste cenili funkcijo časilnika, ko se aktivira, okrasek pogosto sveti 6 ur in se nato za 18 ur ugasne.

Darujte si pravljični božič!

Za prijetno in udobno praznično vzdušje doma ali magične kotičke na vrtu vam bodo pomagali božični okraski EMOS - svečniki, viseči okraski, girlande, drevesa, projektorji in figure. Pri odločanju o nakupu je priporočljivo razmisliti, ali jih nameravate postaviti na prostem ali na prostem. Zunanje okraske lahko uporabite tudi za okrasitev notranjih prostorov, številne od njih pa lahko uporabljate vse leto. Večina notranjih okraskov se napaja z baterijami, zato vam ni treba skrbeti za ovirajoče kable. Z okraski EMOS boste preprosto imeli popoln božič.

360-stopinjska fotografija

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo DCWW19
Šifra artikla 1550000078
EAN 8592920098660
Ocena izdelka

Ocena izdelka (100%)
1 ocena

  • 100%
    Tatjana
    Naročeno 8. sep. 2023
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos