Domov LED svetila in dodatki LED svetila LED panel nadometni okrogel 12,5W NW bel

LED panel nadometni okrogel 12,5W NW bel

Številka za naročilo ZM5132
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

9,45
Na zalogi
13,90
Na zalogi
1,49
Na zalogi
Opis

Več o izdelku

 

Praktična svetilka LED

Morete jo imeti v skupno enajstih različicah glede na barvo, velikost, moč, funkcijo ali barvo svetlobe. Možna je tudi uporaba vira z možnostjo zatemnitve. Aluminijasta svetilka LED ima klasično okroglo obliko, v njej pa so nameščene sodobne, zmogljive, visoko učinkovite in vzdržljive LED. Tudi zato si je proizvajalec lahko privoščil dolgo triletno garancijo. življenjska doba notranje svetilke naj bi znašala 30.000 ur. V teh letih bo razpršilnik iz mlečnega akrilnega stekla enakomerno in prijetno oddajal svetlobo pod širokim kotom 120 stopinj. Svetilka je zasnovana za površinsko montažo na stojalo ali steno. Enostavna namestitev je nato vprašanje trenutka.

Svetilko LED je mogoče varno namestiti na strop in na steno. Odlično se obnese kot glavna ali dodatna razsvetljava v pisarniških prostorih ali v notranjosti stanovanjskih hiš. Med namestitvijo boste cenili lahko in hitro namestitev svetilke. Ohišje svetilke je izdelano iz trpežnega aluminija, difuzor pa iz lahkega in trpežnega akrilnega stekla, odpornega na UV-žarke.

 
 

Barvna reprodukcija serije

Svetilka je na voljo v nevtralni beli svetlobi (4000 K), ki je najbližja naravni dnevni svetlobi.

 
 

Pri izbiri lokacije ni omejitev

Za tehnično zasnovo svetilke in skladnost z ustreznimi standardi je mogoče svetilko namestiti na vnetljive materiale, kot so papir, les itd.

 

Svetloba skoraj za vogalom

Za tehnologijo LED in obliko difuzorja osvetljuje vse predmete v prostoru pod širokim kotom 120 stopinj in z ustrezno intenzivnostjo.

 

živi od rojstva do odraslosti

Proizvajalec za to svetilko navaja življenjsko dobo 30.000 ur. To pomeni, da če ga vsak dan uporabljate štiri ure in pol, vam zanesljivo služi več kot 18 let.

 
 
Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS Lighting
Splošna številka za naročilo ZM5132
Šifra artikla 1539053020
EAN 8592920023228
Datoteke za prenos

Datoteke za prenos