Domov LED svetila in dodatki LED svetila LED panel RIVI 60×60, kvadratni, vgradni, bel, 36W, nastavljiva CCT, UGR, nevtralno bela

LED panel RIVI 60×60, kvadratni, vgradni, bel, 36W, nastavljiva CCT, UGR, nevtralno bela

Številka za naročilo ZR5410
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
7. mar. 2024 Pri vas
109,00
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

12,90
Na zalogi
22,90
Na zalogi
Opis

Več o izdelku

Vgradna svetilka LED EXCLUSIVE

Svetilka LED EXCLUSIVE poleg največjega svetlobnega toka in elegantne oblike ponuja tudi visoko udobje pri upravljanju zaradi določljivega krmilnika, ki ga je mogoče kupiti skupaj s svetilko. Poleg gladkega zatemnjevanja in prilagajanja barve svetlobe omogoča tudi obvladovanje skupine svetilk, ustvarjanje svetlobnih scen itd. Visoko kakovost svetilke EXCLUSIVE z aluminijastim ohišjem in mlečnim difuzorjem dokazuje tudi triletna garancija.

Obvladovanje skupine svetilk z regulatorjem udobja

S pomočjo regulatorja udobja, ki ga lahko kupite skupaj s svetilko, je sprememba načina osvetlitve ali popoln izklop svetilke EXCLUSIVE vprašanje trenutka. Nikoli vam ni treba zapustiti svojega najljubšega filma, da spremenite osvetlitev in ustvarite vzdušje kot v kinu. S pritiskom na gumb. V nasprotju z drugimi tehnologijami vam za spremembo načina osvetlitve ni treba usmeriti daljinskega upravljalnika v svetilko.
      
Mate nameščenih več svetilk iz serije EXCLUSIVE? Nato je mogoče s pomočjo krmilnika upravljati vse svetilke kot eno enoto ali določiti manjše skupine svetilk, vsako z različnimi svetlobnimi parametri. Ali želite, da je del svetilk popolnoma izklopljen, del vklopljen in da ima vsaka drugačno barvo svetlobe? Tudi pri svetilkah iz serije EXCLUSIVE to ni težava.

Vzdušje po meri

Svetilka EXCLUSIVE LED omogoča, da s funkcijo gladkega zatemnjevanja v kombinaciji z možnostjo nastavitve barve svetlobe ustvarite številne možnosti osvetlitve za optimalno svetlobno udobje v vaši notranjosti. Barvno temperaturo svetlobe lahko prilagodite od tople bele (2 700 K), ki je primerna za sprostitev, do nevtralne bele za branje in hladne bele (6 000 K), ki je primerna za delo.

Prosta namestitev v nekaj minutah

Svetilka EXCLUSIVE je zasnovana za strateške strope in jo je mogoče namestiti na več načinov. S pomočjo različnih dodatkov (okvir, kabli itd.) je mogoča tako stenska kot viseča namestitev.

Barve kot v živo

Svetilka EXCLUSIVE je dobavljena v različici z nizkim indeksom bleščanja UGR<19. Nižja kot je vrednost UGR, prijetnejša je za uporabnika oddana svetloba. Modeli svetilk z nižjim UGR so očitna izbira, zlasti za tiste, ki jih želijo uporabljati za osvetljevanje pisarn, pa tudi dnevnih prostorov, detskih sob itd.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo ZR5410
Šifra artikla 1544213670
EAN 8592920097427
umestitev stropna
tip svetilo panel
način montaže vgradna
oblika kvadrat
barva svetlobe topla bela–hladna bela
prihodna moč 36 W
zaščita IP20
daljinski upravljalnik ne
senzor gibanja ne
možnost zatemnjevanja da
dimenzije 595 × 595 × 10 mm
barva ohišja bela
svetlobni tok 3 600 lm
nadomestilo za žarnico 4× 18 W CFL
temperatura kromatičnosti 2 700–6 000 K
linija RIVI
napetost 220–240 V
kot svetilnosti 90°
montažna odprtina ne navaja se
vir svetlobe LED
UGR< 19
material ohišja aluminij
življenjska doba 30 000 ur
doseg senzorja nima senzorja
indeks barvne reprodukcije (CRI) Ra > 80
material difuzorja plastika (PC)
izhodni tok iz vira 900 mA
kategorija EXCLUSIVE
flicker-free da
frekvenca 50/60 Hz
material LGP PS
tok 155 mA
svetlobna učinkovitost 100 lm/W
tip difuzorja mikroprizmatičen
faktor > 0,9
za kopalnice ne
za kuhinje ne
za dnevne sobe, spalnice in otroške sobe ne
na hodnike in stopnišča ne
v delavnice in garaže ne
za terase in balkone ne
za pisarne da
garancijska doba 3 leta
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Vključite svetilko in v 10 sekundah pritisnite rdeči gumb z vejico, modri gumb, rdeči gumb z vejico in modri gumb. Svetilka bo enkrat utripnila, da se postopek seznanjanja zaključi.

Pogon je treba kupiti posebej. Najdete ga pod oznako ZR9410.

Nazivni tok je naveden za vsak gonilnik LED, pri večjem številu na odklopnik je priporočljivo uporabiti odklopnik z značilnostjo C.
Krmilna enota ni potrebna.

Faktor vzdrževanja običajno ni določen (se ne uporablja) zaradi dolžine življenjske dobe.

Na splošno imajo vsi daljinski upravljalnik.
Na splošno imajo vsi daljinski upravljalnik.
Plošče LED je treba namestiti na strop, senzor pa nastaviti glede na občutljivost na svetlobo okolice, čas preklopa, ki vam ustreza, in domet senzorja (domet zaznavanja je nastavljen za osebe, visoke 1,6-1,7 m, ki se gibljejo s hitrostjo 1-1,5 m/s).

Da, lahko. Na leseno površino ni dovoljeno namestiti le tistih, na katerih to piše.

Povezujejo se z:

N - modra - srednja žica (nevtralna)...nevtralna
L - rjava - delovna žica (pod napetostjo)...faza

Premik jakosti osvetlitve se zgodi po takojšnjem kliku stikala, in sicer po vrsti sekund. 

Včasih se lahko zgodi, da se svetilka ne odzove na ta način in spremeni jakost s klikom stikala ne glede na dolžino intervala med klikoma: 

To se zgodi zelo pogosto, če ožičenje ni pravilno izvedeno v skladu s standardi. Vzrokov je lahko več, pogosto pa se v omrežju inducira preostala napetost, ki je pri nekaterih svetilkah lahko problematična. Rešitev je pogosto ta, da pred svetilke dodamo eno komponento: dušilni kondenzator, ki naj bi izdelku pomagal odstraniti preostalo napetost.

To je polipropilenski kondenzator: JFW-100N/310-P10

Vedno navajamo svetlobni tok, ki prihaja iz svetilke.

Svetilko je treba nekaj časa pustiti vklopljeno v zadnjem nastavljenem načinu, da se ta shrani in si po izklopu stikala na steni zapomni zadnji način.

Na leseni podlagi je mogoča namestitev.

LED trakov ni mogoče zamenjati. 

Tega tudi ne priporočamo, saj bi lahko nestrokovni posegi povzročili okvaro. 

To sta dve različni tehnologiji:

Plošče z osvetlitveno tehnologijo (LEXXO) imajo nižje proizvodne stroške (njihova zasnova je preprostejša) in z njimi je lažje doseči večji svetlobni izkoristek. Po drugi strani pa so višji (30 mm proti 10 mm) in imajo nekoliko manjšo enakomernost oddajanja svetlobe.

Plošče s tehnologijo Edgelite (PROXO) imajo višje proizvodne stroške (ne gre le za uporabljene materiale, temveč za celoten proizvodni proces), njihova svetlobna učinkovitost pa je odvisna od materiala, uporabljenega za izdelavo svetlobno vodilne plošče, ki je del svetilke, ki praktično zagotavlja porazdelitev svetlobnega toka, ki ga oddajajo sami čipi LED. Zaradi svoje zasnove so lahko nižje in imajo boljšo enakomernost oddajanja svetlobe.

Delina svetilk in možnost uporabe različnih vrst plošč je lahko pomemben parameter za kupca, pri čemer se lahko tanjše plošče vgradijo npr. s pomočjo vzmeti v mavčne plošče, če gre za obešanje s pomočjo jeklenih vrvi. Podobno je mogoče uporabiti okvir, ki se zaskoči in je dolg le 45 mm, v primerjavi s 70 mm, ki jih zahtevajo plošče z osvetlitvijo.

Ko gre za vgradnjo v klasične rastrske strope, kjer debelina ne igra vloge, vsekakor priporočamo uporabo plošč LEXXO prav zaradi prej omenjenih pozitivnih lastnosti - nižje cene, večje učinkovitosti in posledično manjše porabe energije.

Ne priporočam takšne namestitve. Teh luči nimamo v svoji prodajni ponudbi.

Ta povezava je neposredno sorazmerna.

Primer: 150 W = 20.000 lumnov

100 W = približno 13.000 lumnov