Domov Božična razsvetljava Zunanja dekorativna razsvetljava LED ptičke, 11 cm, zunanji in notranji, hladna bela

LED ptičke, 11 cm, zunanji in notranji, hladna bela

Številka za naročilo DCFC25
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Ptički za božič

Prikupne svetleče ptice bodo zagotovo pritegnile pozornost vseh obiskovalcev vašega vrta in hiše ter ustvarile nezamenljivo božično vzdušje. Zaradi visokokakovostne akrilne zasnove in zvišane odpornosti na vodo bodo kosi odporni na dež in sneg ter vam bodo služili več let. Njihova uporaba še zdaleč ni končana. Uporabite jih lahko tudi v zaprtih prostorih, na primer kot nekonvencionalne božične lučke v otroški sobi. Zaradi dolgega 5 m napajalnega kabla je priključitev na električno omrežje enostavna.

Darujte si pravljični božič!

Za prijetno in udobno praznično vzdušje doma ali magične kotičke na vrtu vam bodo pomagali božični okraski EMOS - svečniki, viseči okraski, girlande, drevesa, projektorji in figure. Pri odločanju o nakupu je priporočljivo razmisliti, ali jih nameravate postaviti na prostem ali na prostem. Zunanje okraske lahko uporabite tudi za okrasitev notranjih prostorov, številne od njih pa lahko uporabljate vse leto. Večina notranjih okraskov se napaja z baterijami, zato vam ni treba skrbeti za ovirajoče kable. Z okraski EMOS boste preprosto imeli popoln božič.

360-stopinjska fotografija

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo DCFC25
Šifra artikla 1550002040
EAN 8592920111406
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos