Domov LED svetila in dodatki LED svetila LED stropna svetilo ALVI, okrogla 36W, zatemn.,nastavljiva CCT

LED stropna svetilo ALVI, okrogla 36W, zatemn.,nastavljiva CCT

Številka za naročilo ZM5166
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
6. feb. 2023 Pri vas
119,00
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

 

Izključna pametna svetilka

Barvo svetlobe lahko prilagodite od hladno bele do toplo bele, na voljo je tudi funkcija zatemnitve ali ambientalna osvetlitev, ki ustvari čaroben učinek stropa okoli svetilke. Na voljo je v dveh različicah glede na premer in moč. Obesna svetilka EXCLUSIVE ima klasično okroglo obliko, v njej pa so nameščene sodobne, zelo učinkovite in vzdržljive LED z visoko svetlobno učinkovitostjo in življenjsko dobo 25.000 ur. Skozi pokrivni mlečni difuzor se svetloba enakomerno in prijetno širi pod širokim kotom 115 stopinj. Priljubljena svetilka EXCLUSIVE ima tudi podaljšano triletno garancijo.

EXCLUSIVE je najprimernejši za osvetlitev sodobnih notranjosti, prostorov v pisarnah, hotelih ali domovih. Ohišje svetilke je izdelano iz močne in trpežne jeklene pločevine, difuzor pa iz lahke plastike. V paketu so okvirji v dveh barvah (beli in srebrni), tako da lahko izberete končno obliko svetilke. Prednost je zelo majhna teža in enostavna namestitev svetilke LED. In najboljše na koncu. Serijo EXCLUSIVE lahko namestite na steno in na strop.

 
 

Oblikovanje barv serije EXCLUSIVE

barvo svetlobe lahko spreminjate z daljinskim upravljalnikom. Nastavite lahko toplo barvo svetlobe (Tc < 3.300 K), ki je najbližja klasični žarnici in ima najbolj prijeten učinek. neutralna bela barva svetlobe (3 400 K < Tc < 5 200 K) je najbližja naravni dnevni svetlobi. Hladno bela (Tc < 5 300 K) je idealna za delovne prostore in hodnike ali za osvetlitev izdelkov.

 
 

Odgovarja na stensko stikalo

Ne potrebujete daljinskega upravljalnika za vse. Če se znajdete na klasičnem stenskem stikalu, lahko z njim ugasnete in prižgete luč, kot ste vajeni. Poleg tega vam omogoča celo stopenjsko spreminjanje barvne temperature. Ko luč prižgete, se samodejno spremeni v toplo belo (2700 K), ko jo hitro izklopite in prižgete, se spremeni v nevtralno belo (4000 K), in ko ponovite isti postopek, se spremeni v hladno belo (6500 K).

 
 
  1. Vklop/izklop - vklopite/izklopite luč
  2. Nočna luč - 1. pritisnite gumb za vklop nočne luči, 2. Pritisnite gumb za preklop temperature kromatičnosti
  3. Dim+ - spreminjanje svetlosti v 10 korakih; dolgo pritisnite „Dim+“ za nastavitev svetlosti na 100 %
  4. CCT+ - spreminjanje nastavitve temperature kromatičnosti v 8 korakih; dolgo pritisnite gumb „CCT+“ za nastavitev 6 500 K (hladna bela)
  5. CCT- - spremenite nastavitev nadomestne temperature kromatičnosti v 8 korakih; dolgo pritisnite gumb „CCT -“ je nastavljen na 2 700 K (topla bela)
  6. Dim- - spreminjanje svetlosti v 10 korakih; dolgo pritisnite „Dim -“ gumb za nastavitev svetlosti do 5 %
  7. CCT stikalo - spreminjanje temperature kromatičnosti v 3 korakih
  8. 30-minutni časovnik - stropna svetilka se samodejno izklopi po 30 minutah
  9. 60-minutni časovnik - stropna svetilka se samodejno izklopi po 60 minutah
  10. Timer Cancel - pritisnite za preklic funkcije časovnika (30 in 60 minut)
 

Garancija 3 leta

Najvišja kakovost, vrhunska zasnova in zanesljivo delovanje. Ključne lastnosti svetilk EXCLUSIVE še dodatno poudarja triletna garancija, ki je močno zagotovilo za zadovoljstvo strank v prihodnosti.

 

Svetloba skoraj za vogalom

Za tehnologijo LED in obliko difuzorja osvetljuje vse predmete v prostoru pod širokim kotom 115 stopinj in z ustrezno intenzivnostjo. Svetilo lahko zato varno uporabljate kot glavno stropno svetilko v prostoru.

 

Light and shine

Serija Exclusive bo še dolgo sijala v svetu. Življenjska doba svetilke je dolgih 25.000 ur. To pomeni, da če ga vsak dan uporabljate štiri ure in pol, vam lahko služi več kot 15 let.

 

Svetloba je zatemnljiva

Svetloba ima vgrajen zatemnjevalnik. Z daljinskim upravljalnikom lahko preprosto prilagodite intenzivnost svetlosti v desetih korakih od 5 % do 100 %. Barvo svetlobe lahko uravnavate tudi z vklopom in ponovnim izklopom svetilke.

 

Za nočno udobje

Svetilka ima vgrajen poseben nočni način, ki uporablja najmanjši svetlobni tok. Nočna luč izboljša večerno svetlobno udobje in pomaga bolje zaspati ter se po potrebi orientirati v prostoru. Poleg tega ima svetilka v tem načinu le minimalno porabo.

 
Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS Lighting
Splošna številka za naročilo ZM5166
Šifra artikla 1539084003
EAN 8592920089507
umestitev stropna
tip svetilo klasično svetilo
način montaže nadometno
oblika krog
barva svetlobe topla bela–hladna bela
prihodna moč 36 W
zaščita IP20
daljinski upravljalnik da
senzor gibanja ne
možnost zatemnjevanja da
dimenzije premer 500 × 60 mm
barva ohišja bela
svetlobni tok 140–2 880 lm
nadomestilo za žarnico 170 W
temperatura kromatičnosti 2 700–6 500 K
linija ALVI
napetost 220–240 V
kot svetilnosti 115°
montažna odprtina ne navaja se
vir svetlobe LED
UGR< ne navaja se
material ohišja jeklena pločevina
življenjska doba 25 000 ur
doseg senzorja nima senzorja
indeks barvne reprodukcije (CRI) Ra > 80
material difuzorja plastika (PMMA)
izhodni tok iz vira ne navaja se
kategorija EXCLUSIVE
flicker-free ne navaja se
frekvenca 50/60 Hz
material LGP ne navaja se
tok 180 mA
svetlobna učinkovitost 80 lm/W
tip difuzorja mlečen
faktor > 0,9
za kopalnice ne
za kuhinje da
za dnevne sobe, spalnice in otroške sobe da
na hodnike in stopnišča ne
v delavnice in garaže ne
za terase in balkone ne
za pisarne da
garancijska doba 3 leta
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Datoteke za prenos

Datoteke za prenos

FAQ

FAQ – pogosta vprašanja

Po izklopu s krmilnikom svetilka še vedno ohranja napetost - zapomni si zadnji način. Če se izklopi s stikalom - napetost se ne drži več, si lahko zapomni zadnji način, vendar nismo izmerili, kako dolgo. Nato se bo ponovno vklopil v toplo belem načinu.
Z enim daljinskim upravljalnikom lahko upravljate več svetilk, vendar je upravljanje izvedeno prek daljinskega upravljalnika IR, zato se bosta na primer obe svetilki odzvali enako, če pa bo signal sprejela le ena od obeh svetilk, se bo odzvala le ena. Zato je odvisno od tega, kako daleč so svetilke med seboj in kako usmerite daljinski upravljalnik.

Tako, pri teh lučeh se lahko včasih pojavi šibek brenčeči zvok. Če menite, da je količina večja, izdelek zahtevajte. Ker predstikalne naprave v skoraj vseh lučeh LED vsebujejo tuljave, se oddaja rahlo šumenje. Vendar pa to ne dosega mejne vrednosti standarda Energy star, ki je 24 dB na razdalji 1 m. V običajnih domačih razmerah, v mirnem večernem času, se svetloba ne sliši.