Domov LED svetila in dodatki LED svetila LED stropna svetilo IRVI 30x60, 24W, zatemn.,nastavljiva CCT

LED stropna svetilo IRVI 30x60, 24W, zatemn.,nastavljiva CCT

Številka za naročilo ZM5182
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
6. feb. 2023 Pri vas
129,00
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

 

Eksluzivna viseča svetilka LED

Serija svetilk LED EXCLUSIVE poleg največjega svetlobnega toka in elegantnega dizajna ponuja še posebej veliko udobja pri upravljanju zaradi daljinskega upravljalnika , ki je vključen v paket. To poleg gladkega zatemnjevanja in prilagajanja barve svetlobe omogoča tudi vodenje skupine svetilk, ustvarjanje svetlobnih scen itd. V seriji EXCLUSIVE lahko izbirate med različnimi velikostmi v kvadratni ali pravokotni obliki. Obstajajo modeli z elegantnim okvirjem okoli difuzorja in brez okvirja. Visoko kakovost serije EXCLUSIVE z aluminijastim ohišjem in mlečnim difuzorjem dokazuje tudi triletna garancija.

 

Vzdušje po meri

Svetilke LED EXCLUSIVE omogočajo ustvarjanje številnih različic osvetlitve za optimalno svetlobno udobje v vaši notranjosti zaradi funkcije gladkega zatemnjevanja v kombinaciji s prilagoditvijo barve svetlobe. Barvno temperaturo svetlobe lahko nastavite od tople bele (2 700 K), ki je primerna za sprostitev, do nevtralne bele za branje in hladne bele (6 000 K), ki je primerna za delo. Štirje najbolj priljubljeni načini osvetlitve so vnaprej nastavljeni na priloženem daljinskem upravljalniku, druge pa lahko nastavite sami.

 

Obvladovanje skupine svetilk z regulatorjem udobja

S regulatorjem udobja je sprememba načina osvetlitve ali popoln izklop svetilke EXCLUSIVE vprašanje trenutka. Nikoli vam ni treba zapustiti svojega najljubšega filma, da spremenite osvetlitev in ustvarite vzdušje kot v kinu. S pritiskom na gumb. Priloženi driver deluje na frekvenci 2,4 GHz, kar zagotavlja neprekinjen sprejem signala na strani svetilke. V nasprotju z drugimi tehnologijami vam za spremembo načina osvetlitve ni treba usmeriti krmilnika na svetilko.

Mate nameščenih več svetilk iz serije EXCLUSIVE? Nato je mogoče s pomočjo krmilnika upravljati vse svetilke kot eno enoto ali določiti manjše skupine svetilk, vsako z različnimi svetlobnimi parametri. Ali želite, da je del svetilk popolnoma izklopljen, del vklopljen in da ima vsaka drugačno barvo svetlobe? Tudi pri svetilkah iz serije EXCLUSIVE to ni težava.

 
 

Prosta namestitev v nekaj minutah

Svetilke EXCLUSIVE lahko namestite na strop ali na steno prostora. Za obe možnosti namestitve je vedno priložena vsa potrebna dodatna oprema.

Nastalitev poteka v treh preprostih korakih in glede na priložena navodila jo lahko opravi tudi manj vešč uporabnik.

 
 

Barve kot žive

Izbrani modeli svetilk EXCLUSIVE so dobavljeni v s povečanim indeksom barvnega videza (CRI>95). Višja kot je vrednost CRI, živahnejša je barvna reprodukcija in predmeti so pod takšno svetlobo videti bolj naravni. Večina svetilk in svetlobnih virov LED ima vrednost CRI več kot 80, pri resnično kakovostnih pa 95 in več.Modeli z višjim CRI so očitna izbira, zlasti za tiste, ki jih želijo uporabiti za osvetljevanje poslovnih prostorov z visokimi zahtevami glede kakovostioblikovanja barv (tekstil, tisk, notranja oprema, živila, video produkcija in fotografski studii, avtomobilizem, oglaševalske površine, informacijski sistemi) itd.

 
Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS Lighting
Splošna številka za naročilo ZM5182
Šifra artikla 1544102401
EAN 8592920090527
umestitev stropna
tip svetilo klasično svetilo
način montaže nadometno
oblika pravokotnik
barva svetlobe topla bela–hladna bela
prihodna moč 24 W
zaščita IP20
daljinski upravljalnik da
senzor gibanja ne
možnost zatemnjevanja da
dimenzije 295 × 595 × 61 mm
barva ohišja bela
svetlobni tok 190–1 900 lm
nadomestilo za žarnico ne navaja se
temperatura kromatičnosti 2 700–6 000 K
linija IRVI
napetost 220–240 V
kot svetilnosti 115°
montažna odprtina ne navaja se
vir svetlobe LED
UGR< 22
material ohišja aluminij
življenjska doba 30 000 ur
doseg senzorja nima senzorja
indeks barvne reprodukcije (CRI) Ra > 95
material difuzorja plastika (PC)
izhodni tok iz vira ne navaja se
kategorija EXCLUSIVE
flicker-free ne utripa
frekvenca 50/60 Hz
material LGP PS
tok 110 mA
svetlobna učinkovitost 80 lm/W
tip difuzorja mlečen
faktor > 0,9
za kopalnice ne
za kuhinje da
za dnevne sobe, spalnice in otroške sobe da
na hodnike in stopnišča ne
v delavnice in garaže ne
za terase in balkone ne
za pisarne da
garancijska doba 3 leta
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Datoteke za prenos

Datoteke za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ

FAQ – pogosta vprašanja

Ti svetovi si zapomnijo zadnji nastavljeni način tudi po prekinitvi povezave z omrežjem. To velja za vse modele te serije.