Domov LED svetila in dodatki LED svetila LED stropno svetilo RIVI 30x30, 20W, zatemn.,nastavljiva CCT

LED stropno svetilo RIVI 30x30, 20W, zatemn.,nastavljiva CCT

Številka za naročilo ZM5171
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
barva svetlobe
prihodna moč
Na zalogi
13. jun. 2023 Pri vas
65,90
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

LED-viseča svetilka EXCLUSIVE

Serija LED-svetilk EXCLUSIVE poleg odličnega svetlobnega toka in elegantne oblike ponuja še posebno visoko udobje pri upravljanju zaradi priloženega daljinskega upravljalnika. Poleg nemotenega zatemnjevanja in prilagajanja barve svetlobe omogoča tudi upravljanje skupin svetilk, ustvarjanje svetlobnih prizorov itd. V seriji EXCLUSIVE lahko izbirate med modeli različnih velikosti v kvadratni ali pravokotni obliki. Na voljo so modeli z elegantnim okvirjem okoli difuzorja in modeli brez okvirja. Visoko kakovost serije EXCLUSIVE z aluminijastim ohišjem in mlečnim difuzorjem dokazuje tudi triletna garancija.

Vzdušje po meri

LED-svetilke EXCLUSIVE vam zaradi funkcije stalnega zatemnjevanja v kombinaciji z možnostjo prilagajanja barve svetlobe omogočajo številne možnosti osvetlitve za optimalno svetlobno udobje v notranjosti. Barvno temperaturo svetlobe lahko nastavite od tople bele (2 700 K) za sprostitev, prek nevtralne bele za branje do hladne bele (6 000 K) za delo. Na priloženem daljinskem upravljalniku so vnaprej nastavljeni štirje najbolj priljubljeni načini osvetlitve, druge pa lahko nastavite sami.

Upravljanje skupine svetilk z regulatorjem udobja

Z udobnim upravljanjem je sprememba načina osvetlitve ali popoln izklop svetilke EXCLUSIVE vprašanje nekaj trenutkov. Nikoli več vam ne bo treba zapustiti najljubšega filma, da bi spremenili osvetlitev in ustvarili vzdušje kot v kinu. S pritiskom na gumb. Priloženi daljinski upravljalnik deluje na frekvenci 2,4 GHz, kar zagotavlja neprekinjen sprejem signala na strani svetilke. V nasprotju z drugimi tehnologijami za spremembo načina osvetlitve daljinskega upravljalnika ni treba usmeriti v svetilko.

Ali imate nameščenih več svetilk iz serije EXCLUSIVE? Nato je mogoče krmiliti vse svetilke kot eno enoto ali pa s krmilnikom določiti manjše skupine svetilk z različnimi svetlobnimi parametri. Ali želite, da so nekatere svetilke popolnoma izklopljene, druge vklopljene in da ima vsaka drugačno barvo svetlobe? Pri svetilkah EXCLUSIVE to ni težava.

Enostavna namestitev v nekaj minutah

Svetilke serije EXCLUSIVE lahko namestite na strop ali na steno prostora. Za obe možnosti namestitve je vedno priložena vsa potrebna dodatna oprema.

Namestitev je izvedena v treh preprostih korakih in jo lahko po priloženih navodilih opravi tudi manj vešč uporabnik.

Barve kot žive

Izbrani modeli svetilk EXCLUSIVE so dobavljeni s povečanim indeksom barvne reprodukcije CRI>95. Višja kot je vrednost CRI, bolj živahno so prikazane barve in predmeti so pod takšno svetlobo videti bolj naravno. Večina svetilk in svetlobnih virov LED ima vrednost CRI več kot 80, pri zelo kakovostnih pa 95 in več. Modeli z višjim CRI so očitna izbira, zlasti za tiste, ki jih želijo uporabljati za osvetljevanje poslovnih prostorov z visokimi zahtevami glede kakovosti reprodukcije barv (tekstil, tisk, notranja oprema, hrana, video produkcija in fotografski studii, avtomobilska industrija, oglaševalska območja, informacijski sistemi) itd.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS Lighting
Splošna številka za naročilo ZM5171
Šifra artikla 1544101800
EAN 8592920090442
umestitev stropna
tip svetilo klasično svetilo
način montaže nadometno
oblika kvadrat
barva svetlobe topla bela–hladna bela
prihodna moč 20 W
zaščita IP20
daljinski upravljalnik da
senzor gibanja ne
možnost zatemnjevanja da
dimenzije 295 × 295 × 52 mm
barva ohišja bela
svetlobni tok 140–1 400 lm
nadomestilo za žarnico ne navaja se
temperatura kromatičnosti 2 700–6 000 K
linija RIVI
napetost 220–240 V
kot svetilnosti 115°
montažna odprtina ne navaja se
vir svetlobe LED
UGR< 22
material ohišja aluminij
življenjska doba 30 000 ur
doseg senzorja nima senzorja
indeks barvne reprodukcije (CRI) Ra > 80
material difuzorja plastika (PC)
izhodni tok iz vira ne navaja se
kategorija EXCLUSIVE
flicker-free da
frekvenca 50/60 Hz
material LGP PS
tok 85 mA
svetlobna učinkovitost 70 lm/W
tip difuzorja mlečen
faktor > 0,9
za kopalnice ne
za kuhinje da
za dnevne sobe, spalnice in otroške sobe da
na hodnike in stopnišča ne
v delavnice in garaže ne
za terase in balkone ne
za pisarne da
garancijska doba 3 leta
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Jasno, odvisno je od parjenja. Prav tako lahko povežete v par eno svetilko ali več svetilk v skupini. Če imate več svetilk iz serije Exclusive, lahko s krmilnikom upravljate vse svetilke kot eno enoto ali pa določite manjše skupine svetilk z različnimi svetlobnimi parametri. V nasprotju z drugimi tehnologijami za spremembo načina osvetlitve ni treba usmeriti krmilnika na svetilko. Priloženi krmilnik deluje na frekvenci 2,4 GHz, krmilniki na televizorju pa so infrardeči, zato ne bo medsebojnega motenja.

Postopek združevanja najdete v razdelku z navodili: Združevanje svetilk

Celoten izdelek je bel. Da, luč ima v spominu zadnji nastavljeni način, zato lahko s krmilnikom nastavite način po svojih željah in jo izklopite s klasičnim stenskim stikalom. 

Deluje podobno kot televizor, tj. daljinski upravljalnik morate usmeriti neposredno v napravo. Če imate več luči iste vrste v različnih sobah ali eni sobi, en daljinski upravljalnik vpliva na luč, na katero ga usmerite.