Domov LED svetila in dodatki LED svetila LED stropno svetilo RIVI 60x60, 40W, zatemnilno, nastavljiva CCT

LED stropno svetilo RIVI 60x60, 40W, zatemnilno, nastavljiva CCT

Številka za naročilo ZM5173
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
barva svetlobe
prihodna moč
Na zalogi
6. dec. 2023 Pri vas
129,00
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

LED-viseča svetilka EXCLUSIVE

Serija LED-svetilk EXCLUSIVE poleg odličnega svetlobnega toka in elegantne oblike ponuja še posebno visoko udobje pri upravljanju zaradi priloženega daljinskega upravljalnika. Poleg nemotenega zatemnjevanja in prilagajanja barve svetlobe omogoča tudi upravljanje skupin svetilk, ustvarjanje svetlobnih prizorov itd. V seriji EXCLUSIVE lahko izbirate med modeli različnih velikosti v kvadratni ali pravokotni obliki. Na voljo so modeli z elegantnim okvirjem okoli difuzorja in modeli brez okvirja. Visoko kakovost serije EXCLUSIVE z aluminijastim ohišjem in mlečnim difuzorjem dokazuje tudi triletna garancija.

Vzdušje po meri

LED-svetilke EXCLUSIVE vam zaradi funkcije stalnega zatemnjevanja v kombinaciji z možnostjo prilagajanja barve svetlobe omogočajo številne možnosti osvetlitve za optimalno svetlobno udobje v notranjosti. Barvno temperaturo svetlobe lahko nastavite od tople bele (2 700 K) za sprostitev, prek nevtralne bele za branje do hladne bele (6 000 K) za delo. Na priloženem daljinskem upravljalniku so vnaprej nastavljeni štirje najbolj priljubljeni načini osvetlitve, druge pa lahko nastavite sami.

Upravljanje skupine svetilk z regulatorjem udobja

Z udobnim upravljanjem je sprememba načina osvetlitve ali popoln izklop svetilke EXCLUSIVE vprašanje nekaj trenutkov. Nikoli več vam ne bo treba zapustiti najljubšega filma, da bi spremenili osvetlitev in ustvarili vzdušje kot v kinu. S pritiskom na gumb. Priloženi daljinski upravljalnik deluje na frekvenci 2,4 GHz, kar zagotavlja neprekinjen sprejem signala na strani svetilke. V nasprotju z drugimi tehnologijami za spremembo načina osvetlitve daljinskega upravljalnika ni treba usmeriti v svetilko.

Ali imate nameščenih več svetilk iz serije EXCLUSIVE? Nato je mogoče krmiliti vse svetilke kot eno enoto ali pa s krmilnikom določiti manjše skupine svetilk z različnimi svetlobnimi parametri. Ali želite, da so nekatere svetilke popolnoma izklopljene, druge vklopljene in da ima vsaka drugačno barvo svetlobe? Pri svetilkah EXCLUSIVE to ni težava.

Enostavna namestitev v nekaj minutah

Svetilke serije EXCLUSIVE lahko namestite na strop ali na steno prostora. Za obe možnosti namestitve je vedno priložena vsa potrebna dodatna oprema.

Namestitev je izvedena v treh preprostih korakih in jo lahko po priloženih navodilih opravi tudi manj vešč uporabnik.

Barve kot žive

Izbrani modeli svetilk EXCLUSIVE so dobavljeni s povečanim indeksom barvne reprodukcije CRI>95. Višja kot je vrednost CRI, bolj živahno so prikazane barve in predmeti so pod takšno svetlobo videti bolj naravno. Večina svetilk in svetlobnih virov LED ima vrednost CRI več kot 80, pri zelo kakovostnih pa 95 in več. Modeli z višjim CRI so očitna izbira, zlasti za tiste, ki jih želijo uporabljati za osvetljevanje poslovnih prostorov z visokimi zahtevami glede kakovosti reprodukcije barv (tekstil, tisk, notranja oprema, hrana, video produkcija in fotografski studii, avtomobilska industrija, oglaševalska območja, informacijski sistemi) itd.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS Lighting
Splošna številka za naročilo ZM5173
Šifra artikla 1544103603
EAN 8592920090480
umestitev stropna
tip svetilo klasično svetilo
način montaže nadometno
oblika kvadrat
barva svetlobe topla bela–hladna bela
prihodna moč 40 W
zaščita IP20
daljinski upravljalnik da
senzor gibanja ne
možnost zatemnjevanja da
dimenzije 595 × 595 × 52 mm
barva ohišja bela
svetlobni tok 380–3 800 lm
nadomestilo za žarnico ne navaja se
temperatura kromatičnosti 2 700–6 000 K
linija RIVI
napetost 220–240 V
kot svetilnosti 115°
montažna odprtina ne navaja se
vir svetlobe LED
UGR< 22
material ohišja aluminij
življenjska doba 30 000 ur
doseg senzorja nima senzorja
indeks barvne reprodukcije (CRI) Ra > 80
material difuzorja plastika (PC)
izhodni tok iz vira ne navaja se
kategorija EXCLUSIVE
flicker-free da
frekvenca 50/60 Hz
material LGP PS
tok 170 mA
svetlobna učinkovitost 95 lm/W
tip difuzorja mlečen
faktor > 0,9
za kopalnice ne
za kuhinje da
za dnevne sobe, spalnice in otroške sobe da
na hodnike in stopnišča ne
v delavnice in garaže ne
za terase in balkone ne
za pisarne da
garancijska doba 3 leta
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Da, svetilka ima v spominu zadnji nastavljeni način, ne glede na to, ali ste svetilko izklopili s stikalom ali daljinskim upravljalnikom. 

Vključite svetilko(-e) in na daljinskem upravljalniku zaporedno pritisnite kombinacijo gumbov: rdeči krožni zatemnilnik, modri zatemnilnik, rdeči krožni zatemnilnik. To kombinacijo morate izbrati v 10 sekundah. Svetilka(-e) bo(-jo) enkrat utripnila(-e), s čimer bo seznanjanje končano.

Deluje podobno kot televizor, tj. daljinski upravljalnik morate usmeriti neposredno v napravo. Če imate več luči iste vrste v različnih sobah ali eni sobi, en daljinski upravljalnik vpliva na luč, na katero ga usmerite.