Domov Žarnice LED žarnice LED žarnica filament A60 6,7W E27 topla bela 2 kos

LED žarnica filament A60 6,7W E27 topla bela 2 kos

Številka za naročilo Z74260.2
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

14,90
Na zalogi
14,90
Na zalogi
Opis

Več o izdelku

Filamentna LED žarnica EMOS

S svojim videzom očara že na prvi pogled, niti po bližji seznanitvi je ne boste nehali občudovati. Je utelešenje izpolnjenih sanj vseh klasikov, ki nikoli niso popolnoma sprejeli prepovedi halogenskih žarnic z razbeljeno volframovo nitko. Po zaslugi LED tehnologije ima kraljevsko visok svetlobni izkoristek (134 lm/W), porabi pa minimalno količini električne energije. Zato je primerna za prostore, kjer pogosto svetite. Kot popolna retro žarnica poživi vsako visečo ali stoječo svetilko.

Topline doma ne pričarate le z velikim kaminom, na robu katerega se bodo gnetli okvirčki z družinskimi slikami. Osnova je pravilna svetloba.

Najcenejše plastične LED ali varčne žarnice svojo funkcijo sicer opravljajo, vendar odkrito, nobene lepote pa ne prinašajo. Zato si z njimi ne kvarite svojega sicer izvorno in hkrati okusno opremljenega doma. Vsaka dizajnska stoječa svetilka za v dnevno sobo si zasluži stekleno filamentno žarnico, po zaslugi katere vas bo razveseljevala še bolj.

EMOS Z74260 ima vznožje E27, zato jo privijete v večino svetilk v vašem gospodinjstvu. Glede na njeno nizko porabo in življenjsko dobo 25 000 ur se z njo lahko ne hvalite le podnevi in zvečer pa si kvariti oči pri branju ob sveči. Izpopolni vsako večerjo s prijatelji, proslavo rojstnega dne in lenoben večer z družino.

Filament ima stil


Ta žarnica z višjo svetilnostjo je po videzu najbolj podobna tradicionalni stekleni bučki (z vhodno močjo 60 W), ki jo vsi poznamo iz preteklih let. Vendar za razliko od nje ima tanke COB LED nitke, po zaslugi katerih porabi 10× manj električne energije in nikoli se z njo ne boste spekli.

Topla bela svetloba osvetli vsak kot

Kljub temu, da ima vhodno moč le 6 W, svetlobni tok 806 lm jo nedvomno uvršča med žarnice z višjo svetilnostjo. Njena topla bela svetloba (2 700 K) se dobesedno razlije naokoli in vas pogreje tudi v tem najhujšem mrazu.

3 leta brez skrbi


Lahko bi se zdelo, da se vanjo že več prednosti ne zmesti, ampak dodamo še eno – za eno leto podaljšano garancijo, kot jo določa zakon. Naj je vaš dom udoben v vseh pogledih.


Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo Z74260.2
Šifra artikla 1525283231
EAN 8592920046821
Dokumenti za prenos