Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Žarnice LED žarnice LED žarnica GoSmart Candle / E14 / 4,8 W (40 W) / 470 lm / RGB / zatemnilna / Zigbee

LED žarnica GoSmart Candle / E14 / 4,8 W (40 W) / 470 lm / RGB / zatemnilna / Zigbee

Številka za naročilo ZQZ322R
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
27. jul. 2024 Pri vas
10,49
Opis

Več o izdelku

Prilagajanje svetlobe vašim željam

Svetloba pomembno vpliva na vaše počutje, koncentracijo in seveda tudi na vaš spanec. Vendar pa potrebujete primerno svetlobo, ki ustreza trenutni situaciji. Recimo, da se želite osredotočiti na vaše delo ali študij in potrebujete učinkovito osvetlitev? Ali pa si po napornem dnevu želite spočiti ob rahli in prijetni svetlobi?

S pametno žarnico EMOS GoSmart boste svetlobo enostavno prilagajali vašim željam in potrebam. Privoščite si udobje bivanja z ustvarjanjem svetlobnih prizorov kot si jih zamislite. Spreminjate lahko barvo svetlobe ter tudi intenziteto. Ko zaključite z vašim delom, intenzivno belo barvo svetlobe spremenite v toplo belo in jo hkrati zatemnite, da ustvarite ravno primerne svetlobne pogoje za prijeten počitek ob večernem gledanju televizije. Žarnica pa ne omogoča le odtenkov bele barve svetlobe, izbirate lahko tudi med drugimi barvami, ki v določenih primerih, kot so praznovanja in zabave, popestrijo dogajanje.

Pametne žarnice vam omogočajo pametno osvetlitev z možnostjo upravljanja na daljavo preko mobilne aplikacije.

 

Pametni dom z inteligentnimi žarnicami

Z inteligentnimi žarnicami je prilagajanje svetlobe tako zelo enostavno. Zelo dobrodošla je možnost zatemnitve. Žarnice GoSmart omogočajo širok razpon zatemnjevanja - od 10 % do polne svetilnosti 100 %. Toda to še ni vse!

Te žarnice vam omogočajo spreminjanje barve svetlobe. Izbirate med možnostmi nastavitve standardnih belih odtenkov svetlobe (CTT) od 2 700 K do 6 500 K (toplo bela; nevtralno bela; hladno bela) ter paleto barv RGB. Tako lahko v vsakem trenutek za vsako situacijo ustvarite idealno vzdušje. V mobilni aplikaciji lahko izberete sproščujoče tople odtenke svetlobe, hladne odtenke za povečanje koncentracije ali pa se odločite za živahne in zabavne svetlobne učinke.

 

 

Kreirajte lastne scenarije

Predstavljajte si pametno žarnico, ki vam omogoča, da ustvarite različne prizore osvetlitve glede na situacijo ali določeno dejavnost. Recimo, da se želite udobno namestiti na kavču in brati vaš priljubljen roman? V tem primeru izberete prijetno osvetlitev, ki vam bo zagotovila idealne pogoje za potopitev v svet knjig. Delate na projektu in želite biti visoko skoncentrirani na vaše delo? Z izbiro ustrezne svetlobe vaše oči ne bodo utrujene in lažje boste ohranjali osredotočenost na vaše delo. Žarnice EMOS GoSmart so zasnovane z namenom, da svetlobo prilagodijo vašim potrebam in željam v prav vsaki situaciji.

Žarnice GoSmart lahko tudi povezujete oz. združujete v skupine in tako kreirate scenarije, ki ustrezajo učinku, ki ga želite doseči.  

Želite prirediti zabavo? Ne pozabite na ustrezno osvetlitev, ki bo poskrbela za pravo vzdušje praznovanja. Z žarnicami GoSmart boste poskrbeli na piko na i. Ta žarnica se celo odziva na glasbo in glas, kar pomeni, da izbrano svetlobo sinhronizira z ritmom glasbe. To bo zagotovo naredilo vtis na povabljene goste. 

 

Zdrav življenjski slog in udobje bivanja

Žarnice EMOS GoSmart so na voljo v različnih velikostih in oblikah. So v obliki klasične žarnice A60, elegantne sveče ali praktične MR16. Izbirate lahko med grloma E27 in E14, ki sta značilna za svetila in namizne svetilke, ter GU10, ki se uporablja predvsem v povezavi s točkovnimi svetili.

Vse žarnice GoSmart so opremljene z mlečnim difuzorjem, ki zagotavlja razpršeno in prijetno osvetlitev.

Združljivost z Amazon Alexa ali Google Assistant vam omogoča glasovno upravljanje. 

 

 

V vseh različicah

Žarnice EMOS GoSmart so na voljo v različnih velikostih in oblikah. So v obliki klasične žarnice A60, elegantne sveče ali praktične MR16. Izbirate lahko med grloma E27 in E14, ki sta značilna za svetila in namizne svetilke, ter GU10, ki se uporablja predvsem v povezavi s točkovnimi svetili.

Vse žarnice GoSmart so opremljene z mlečnim difuzorjem, ki zagotavlja razpršeno in prijetno osvetlitev.

Združljivost z Amazon Alexa ali Google Assistant vam omogoča glasovno upravljanje. 

 

Enostavna namestitev in protokol ZigBee

Namestitev pametnih žarnic EMOS GoSmart je preprosta. Kot običajne žarnice jih namestite v svetilo, nato pa jih povežete s prehodom Zigbee ter jih seznanite z mobilno aplikacijo EMOS GoSmart, ki je na voljo za operacijska sistema Android in iOS. 

Žarnice s pomočjo mobilne aplikacije lahko upravljate na daljavo. Ste na poti v službo ali na dopust, doma pa ste pozabili ugasniti luči? Ni problema! V aplikaciji luči preprosto ugasnete kar na daljavo.

Z žarnicami GoSmart boste prihranili pri stroških električne energije in naredili tudi nekaj dobrega za okolje.

 

 


 

Spoznajte EMOS GoSmart in TUYA

EMOS GoSmart vam omogoča, da si oblikujete pametni dom po vaših željah. Razširite ga lahko tudi z drugimi pametnimi napravami v okviru EMOS GoSmart. Vse naprave so združljive s sistemom TUYA.

Upravljanje vašega doma s pametnimi napravami vam omogoči udobje in brezskrbnost. Z mobilno aplikacijo enostavno upravljate in nadzorujete pametne naprave, ki so zasnovane z namenom, da vam s številnimi funkcijami in opcijami olajšajo življenje. Spoznajte, kako enostavno je lahko življenje z EMOS GoSmart.

 

Pakiranje in povezovanje z EMOS GoSmart

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo ZQZ322R
Šifra artikla 1525751500
EAN 8592920121160
vznožek (pritrditev žarnice) E14
barva svetlobe RGB
nadomestilo za žarnico 40 W
prihodna moč 4,8 W
svetlobni tok 470 lm
dimenzije 37 × 37 × 110 mm
linija GoSmart
zatemnilna da
oblika Candle
temperatura kromatičnosti 2 700–6 500 K
kot svetilnosti 180°
napetost 230 V~/50 Hz
indeks barvne reprodukcije (CRI) Ra >80
energetski razred F
življenjska doba 20 000 ur
tehnologija LED
število čipov ne navaja se
tip čipov SMD
faktor 0,48
število vklopnih ciklov 15 000
svetlobna učinkovitost 98 lm/W
garancijska doba 2 leti
prodajna embalaža 1 kos, škatlica
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos