Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Žarnice LED žarnice LED žarnica GoSmart MR16 / GU10 / 4,8 W (35 W) / 400 lm / RGB / zatemnilna / Zigbee

LED žarnica GoSmart MR16 / GU10 / 4,8 W (35 W) / 400 lm / RGB / zatemnilna / Zigbee

Številka za naročilo ZQZ832R
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
20. jun. 2024 Pri vas
10,49
Opis

Več o izdelku

Prilagajanje svetlobe vašim željam

Svetloba pomembno vpliva na vaše počutje, koncentracijo in seveda tudi na vaš spanec. Vendar pa potrebujete primerno svetlobo, ki ustreza trenutni situaciji. Recimo, da se želite osredotočiti na vaše delo ali študij in potrebujete učinkovito osvetlitev? Ali pa si po napornem dnevu želite spočiti ob rahli in prijetni svetlobi?

S pametno žarnico EMOS GoSmart boste svetlobo enostavno prilagajali vašim željam in potrebam. Privoščite si udobje bivanja z ustvarjanjem svetlobnih prizorov kot si jih zamislite. Spreminjate lahko barvo svetlobe ter tudi intenziteto. Ko zaključite z vašim delom, intenzivno belo barvo svetlobe spremenite v toplo belo in jo hkrati zatemnite, da ustvarite ravno primerne svetlobne pogoje za prijeten počitek ob večernem gledanju televizije. Žarnica pa ne omogoča le odtenkov bele barve svetlobe, izbirate lahko tudi med drugimi barvami, ki v določenih primerih, kot so praznovanja in zabave, popestrijo dogajanje.

Pametne žarnice vam omogočajo pametno osvetlitev z možnostjo upravljanja na daljavo preko mobilne aplikacije.

 

Inteligentne žarnice za pametni dom

Z inteligentnimi žarnicami je prilagajanje svetlobe tako zelo enostavno. Zelo dobrodošla je možnost zatemnitve. Žarnice GoSmart omogočajo širok razpon zatemnjevanja - od 10 % do polne svetilnosti 100 %. Toda to še ni vse!

Te žarnice vam omogočajo spreminjanje barve svetlobe. Izbirate med možnostmi nastavitve standardnih belih odtenkov svetlobe (CTT) od 2 700 K do 6 500 K (toplo bela; nevtralno bela; hladno bela) ter paleto barv RGB. Tako lahko v vsakem trenutek za vsako situacijo ustvarite idealno vzdušje. V mobilni aplikaciji lahko izberete sproščujoče tople odtenke svetlobe, hladne odtenke za povečanje koncentracije ali pa se odločite za živahne in zabavne svetlobne učinke.

 

 

Kreirajte lastne scenarije

Predstavljajte si pametno žarnico, ki vam omogoča, da ustvarite različne prizore osvetlitve glede na situacijo ali določeno dejavnost. Recimo, da se želite udobno namestiti na kavču in brati vaš priljubljen roman? V tem primeru izberete prijetno osvetlitev, ki vam bo zagotovila idealne pogoje za potopitev v svet knjig. Delate na projektu in želite biti visoko skoncentrirani na vaše delo? Z izbiro ustrezne svetlobe vaše oči ne bodo utrujene in lažje boste ohranjali osredotočenost na vaše delo. Žarnice EMOS GoSmart so zasnovane z namenom, da svetlobo prilagodijo vašim potrebam in željam v prav vsaki situaciji.

Žarnice GoSmart lahko tudi povezujete oz. združujete v skupine in tako kreirate scenarije, ki ustrezajo učinku, ki ga želite doseči.  

Želite prirediti zabavo? Ne pozabite na ustrezno osvetlitev, ki bo poskrbela za pravo vzdušje praznovanja. Z žarnicami GoSmart boste poskrbeli na piko na i. Ta žarnica se celo odziva na glasbo in glas, kar pomeni, da izbrano svetlobo sinhronizira z ritmom glasbe. To bo zagotovo naredilo vtis na povabljene goste. 

 

Zdrav življenjski slog in udobje bivanja

Želite nastaviti čas, ko naj bo žarnica prižgana ali ugasnjena?

Žarnice GoSmart imajo tudi funkcijo časovnika, zato v mobilni aplikaciji enostavno določite časovni razpored. Žarnica se bo samodejno ugasnila ali prižgala glede na vaše želje oz. nastavitve.

Omogočeni so tudi 4 prednastavljeni načini: 1) jutranji, 2) dopoldanski, 3) popoldanski in 4) večerni. Ti načini prilagodijo intenzivnost in barvo svetlobe, ki jo oddaja žarnica. S tem pozitivno vplivajo na vaš bioritem in spodbujajo koncentracijo, ki jo potrebujete pri delu, zvečer pa kvaliteten spanec.

Žarnica GoSmart si s pomočjo integrirane funkcije spomina zapomni zadnjo barvo svetlobe, ki ste jo uporabili. Tudi v primeru izpada električne energije ponovno kreiranje nastavitev ni potrebno.

 

V vseh različicah

Žarnice EMOS GoSmart so na voljo v različnih velikostih in oblikah. So v obliki klasične žarnice A60, elegantne sveče ali praktične MR16. Izbirate lahko med grloma E27 in E14, ki sta značilna za svetila in namizne svetilke, ter GU10, ki se uporablja predvsem v povezavi s točkovnimi svetili.

Vse žarnice GoSmart so opremljene z mlečnim difuzorjem, ki zagotavlja razpršeno in prijetno osvetlitev.

Združljivost z Amazon Alexa ali Google Assistant vam omogoča glasovno upravljanje. 

 

Enostavna namestitev in protokol ZigBee

Namestitev pametnih žarnic EMOS GoSmart je preprosta. Kot običajne žarnice jih namestite v svetilo, nato pa jih povežete s prehodom Zigbee ter jih seznanite z mobilno aplikacijo EMOS GoSmart, ki je na voljo za operacijska sistema Android in iOS. 

Žarnice s pomočjo mobilne aplikacije lahko upravljate na daljavo. Ste na poti v službo ali na dopust, doma pa ste pozabili ugasniti luči? Ni problema! V aplikaciji luči preprosto ugasnete kar na daljavo.

Z žarnicami GoSmart boste prihranili pri stroških električne energije in naredili tudi nekaj dobrega za okolje.

 

 


 

Spoznajte EMOS GoSmart in TUYA

EMOS GoSmart vam omogoča, da si oblikujete pametni dom po vaših željah. Razširite ga lahko tudi z drugimi pametnimi napravami v okviru EMOS GoSmart. Vse naprave so združljive s sistemom TUYA.

Upravljanje vašega doma s pametnimi napravami vam omogoči udobje in brezskrbnost. Z mobilno aplikacijo enostavno upravljate in nadzorujete pametne naprave, ki so zasnovane z namenom, da vam s številnimi funkcijami in opcijami olajšajo življenje. Spoznajte, kako enostavno je lahko življenje z EMOS GoSmart.

 

Pakiranje in povezovanje z EMOS GoSmart

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo ZQZ832R
Šifra artikla 1525750500
EAN 8592920121191
vznožek (pritrditev žarnice) GU10
barva svetlobe RGB
nadomestilo za žarnico 35 W
prihodna moč 4,8 W
svetlobni tok 400 lm
dimenzije 50 × 50 × 56,5 mm
linija GoSmart
zatemnilna da
oblika MR16
temperatura kromatičnosti 2 700–6 500 K
kot svetilnosti 120°
napetost 230 V~/50 Hz
indeks barvne reprodukcije (CRI) Ra >80
energetski razred G
življenjska doba 20 000 ur
tehnologija LED
število čipov ne navaja se
tip čipov SMD
faktor 0,48
število vklopnih ciklov 15 000
svetlobna učinkovitost 83 lm/W
garancijska doba 2 leti
prodajna embalaža 1 kos, škatlica
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos